Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podneli ostavke?
Ne znam da li ovo treba da ide na navijachke priche ili sportske ali evo...

Kako pishe "Ekipa":

Chlanovi upravnog odbora koji su sinoc podneli ostavke su: Oliver Bogavac, Djordjo Antelj, Djordje Kolashinac, Sinisha Mihajlovic, Bogdan Tirnanic, Milan Savic, Stevan Stevanovic, Bozidar Cerovic, Vojin Djordjevic, Nebojsha Divljan i Blazo Chabarkapa.

Kompletan Upravni odbor FK Crvena Zvezda sinoc je podneo ostavke. To bi samo trebalo da bude ozvanicheno na sednici ovog tela koja je najavljena za ponedeljak ili utorak. Uprava crveno-belih je sinoc dostavila pismene ostavke predsedniku Skupshtine kluba Draganu Dzajicu i pozvala ga da kao moralni chin i on uchini isto i napusti klub zajedno sa njima jer ih je on i doveo u Ljutice Bogdana 1a.
Reply
neka se pripremi zvjezdass

Big Grin

ostavka kao ccin je ok, ali ako ostane gorenavedeni ili popune mesta sa nekim drugim budalama nema vajde
Reply
Otkud Sinisa Mihajlovic u UO?Jeli to Sinisa kog' svi znamo ili neki penzos iz Dzajkine generacije?Inace lepa vest nema sta samo jos Dzajka da ucini isto.E sad se postavlja pitanje ko ce ih zameniti, ja nemam ideju ko bi to mogao biti.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
nije sinissa barbika mihajlovic, nego neki drugi...
jebem li ga ko je
Reply
Sinisa Mihajlovic je sin onog Mihajlovica, glavog direktora Komercijalne banke (veliki lovator), a sta to vredi kad oni pare ne donose nego samo peru i uzimaju.
Reply
Inache i Dzajka je konachno i zvanichno podneo ostavku (nije se pojavljivao u javnosti).
Reply
A sta je sa bosketom Marketig(Avramovicem)jer i on podneo ostavku usta ga j****?!
Reply
Bosketa sam video danas ispred revije, dokotrljao se u nekom crvenom krshu Big Grin , nesto mi bio neraspolozen.
Reply
Majke mi ako taj boske ostane posle svega onda mozemo svi da se ubijemo komplet!Pun mi ga je k**** stalno nesto mrsi muda UEFA;FIFA...a nije ni za K****!DEBIL BA!
Reply
A KASA PRAZNA, JE LI?
NEMA SE NI ZA STRUJU?
ZNACHI RAZJEBALI SU SVE, POKRALI, OPUSTOSILI SVE I KAO DOVOLJNO JE DA PODNESU OSTAVKE.
MORE, STOKU NA VESALA...
..."
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)