Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kup je prodat
Quote:e a kako bi bilo da im prva ekipa ponovo da rok do decembra 2005? Mozda ce nesto da urade.....
Cekajte, pa ovo je samo proces tranzicije ekipe. Za koju godinu svi ce oni igrati mnogo bolje nego sada. Nemojte biti nestrpljivi.
Boskovic u Zvezdi hahahhahahahahhahahaha
Dok ima na zalost korumpiranih likova na severu koji mogu da isciste bandu ali nece jos cemo mi da gledamo rokove ne samo do decembra ove godine. Samo me zanima sta ce sada da radi uprava za vreme leta? Kako ce uspeti da opet premazuje oci nasim likovima sa severa? Zanimljivo ce biti jer para nema ali ne sekiram se ja, smislice oni vec kako da nas prebace zedne preko vode.
Ode sve u kurac... Meni je iskreno receno drago da se ovo desilo jer se nadam da ce se proces kompletnog remonta FK brze desiti. A ako ni ovo nije dovoljno sto se danas desilo u kupu onda je tu kup UEFA na jesen gde ce neki neznani klub ponovo popravljati gol razliku na nama. Bas me zanima dokle ce prva ekipa da tolerise ova sranja.....
I nemoj neko da je nesto pisnuo protiv Dzaje. Hajde da vidim da se neko usudi da vice nesto protiv Dzaje u zadnjem kolu protiv Zeleznika. Dzaji je dozvoljeno da kenja po nama a mi cemo ko ovce, cutati i trpeti naseg pocasnog predsednika, Kajzera Franca Bekembauera.

Ako ikada saznam ko si polomicu ti svih 206 kostiju u tvom nakaradnom telu. A ti bi sada znao odgovor zasto da si bio danas na utakmici.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Slusaj decko,

ako imas neki komentar na danasnju blamazu ti napisi. A ako imas nesto licno onda mi posalji mail pa mozemo da se nadjemo....
Sve ostalo sto budes pisao bice ignorisano od mene.
Quote:Od zadnje tri sezone mi smo u dve ostali bez trofeja sto je sramota za jedan klub kakav je Crvena zvezda. Tzv. 'prvu ekipu' boli kara, lafo su se nesto trzali u fazonu 'posle decembra' i te fore.

А шта си ти СРАМОТО И ПИЧКО урадио да помогнеш клубу какав је Звезда?! Пардон, НАВИЈАЧУ!
И ајде одговори ми ако знаш КАКАВ је то клуб Црвена звезда и захваљујући КОМЕ је "такав" то клуб?

Живиш у земљи у којој је "НОРМАЛНО" да фудбал воде власници кладионица, народне лутрије и подземља? Живиш у земљи у којој су УБИЈЕНИ председници неколико клубова а један протеран...УБИЈЕН председник ФССЦГ, УБИЈЕН Премијер...Живиш у земљи у којој је НОРМАЛНО да државна полиција пуца насумице у децу само зато што су ДЕЛИЈЕ!

КОГА БРЕ ТИ ПРОЗИВАШ ОЛОШУ УСРАНИ?!?

Питање за све : Шта је ова Држава урадила да помогне клубу КАКАВ је Звезда?
Осим што још увек НИЈЕ усвојила Закон о Спорту, тако да нико живи неће да се зајебе да са стране уложи капитал у Звезду, док се то не среди. Али зато ја Закон против навијача преко ноћи усвојен? Зар вам ту ништа НЕ СМРДИ?
[Image: pobednik.jpg]
Mislim sta reci na sve ovo.juce sam bio ko posran,a tek moj rodjeni brat koji je u B.U.decko se radovao KUPU UEFA,gostovanjima u madridu,djenovi,londonu…a zbog nas ce da ide na maltu.dosao sam kuci,a on me pita BRATE ZASTO,a sta ja da mu odgovorim,sta.pa nama bisi igraci nece da dodju u zvezdu na kafu,dejo nas pljuje preko novena pre neki dan,ej bre dejo koga smo mi plasirali.STRASNO
a sta ako ne odu?
treba ih oterati sad i do kupa uefa naci mlade perspektivne ljude da vode klub.
bas me interesuje kako ce se sve zavrsiti....
mada kad nije bilo nista posle psva i zenita sto bi bilo sad?
to su bre govna matora komunisticka koja su cerkama kupili po dva stana ,primaju platu a ni ne svracaju u klub,renoviraju klonje u trenutku borbe za ligu sampiona,prodaju tekme i pehare i misle da ce nas kupiti jeftinim pricama....
teraj govna napolje! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
nema vise rasprave!u zadnjem kolu moramo im videti ledja.ni dan vishe! ! ! ! !
Gore citam o odlicnom navijanju. Ja ne znam dal smo bili na istoj utakmici. Treba da se zamislimo. Necu nista vise pisati zbog smradova koji mogu da procitaju.
Quote:Slusaj decko,

ako imas neki komentar na danasnju blamazu ti napisi. A ako imas nesto licno onda mi posalji mail pa mozemo da se nadjemo....
Sve ostalo sto budes pisao bice ignorisano od mene.

Picko jedna retardirana,potpisi se krstenim imenom i prezimenom!
evo 2 slike cisto malo da se vidi kako je bilo
i jedna od grobara[iskompleksiranih pedercina]

[Image: delije-kupfinale1.jpg]

[Image: delije-kupfinale2.jpg]

[Image: kupscg.jpg]

navijanje je bilo dobro
ali pred kraj se malo utisalo,koreo dojaja!

AJAJAJAJAJJAJAJ ,JEBASMO VAM MATER !!!
I OPET,I OPET STE SVI K`O PICKE IGRALI !!!
Ljudi da je lose,lose je,to je svima jasno,samo nemojte da se medjusobno svadjate i jos vise da pogorsavate situaciju,polako,resice se sve,svaki problem ima svoje resenje.VI koji pljujete po prvoj ekipi nemoj da to radite,sigurno oni znaju kako ce resiti ovaj problem i ne morate vi ovde da vrsite pritisak na njih,dovoljno su oni upoznati sa situacijom i uradice sigurno onako kako je najbolje za sve nas.Na drugu stranu vi koji ste upoznati sa situacijom,i koji ste u kontaktu sa prvom ekipom,razumite ljude i njihov bes i pokusajte bez prozivki i pretnji da im objasnite stanje kao sto vi to razumete,oni nisu upuceni,i pre bi ste ih smirili nekim objasnjenjem nego pretnjama.Ovakve svadje su stvarno poslednje sto nam treba.Znaci jos jednom dodjite svi u subotu bez obzira na sve,pa cemo videti sta ce biti.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Kup sigurno nije namesten!

Dali vi verujete u to da su 11 igraci na terenu namerno primili gol. Dali vi verujete u to da bi nasa usrana uprava dozvolila ovako nesto posle ovakve sezone?

Ja neverujem.

Jednostavno igramo lose i to je to i meni je na neki nacin drago da smo izgubili juce.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)