Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kup je prodat
Шта рећи после овакве бламаже... али ипак кренимо редом. На почетку утакмице је дигнута кореографија, на почетку другог полувремену упаљено је доста бакљи и димова, унесено неколико бубњева, север није баш био пун али је био попуњен. Навијали смо солидно током целе утакмице али вероватно је лоше расположење утицало на то па нисмо били баш најгласнији кад је требало.

Ипак били смо сасвим на нивоу од почетка до краја. Отпеван је велики репертоар песама као и на моменте су се прозивали лопови из ФССЦГ, Пикси, Вукса и коалиција.

На терену ништа ново. Пола играча су антиталенти, виђено је малтретирање или "дављење" лопте. Јадан, лош фудбал без икаквих акција. Имали смо својих шанси али нисмо их искористили. Већ и пре утакмице се говорило да је утакмица намештена и да је КУП ПРОДАТ, па браво Булићу на намештању, Хичкок је мало дете за тебе. Ко је првак у овој земљи? Онај ко купи највише утакмица! Тако исто са купом. Него, кад смо код Булића, вечерас ће сигурно да слави са Пиксијем и његовом женом. Пикси јајаро.

И тако у том 90. минуту пада гол за Железник и креће разочарење са севера и повици "Марш из Звезде", "Управа напоље", "Брукате нам Звезду", "Продали сте пехар", "Јебо вам пас матер", и још много песама на рачун играча, управе, лопова из фссцг...

Уследио је позив да се обавезно дође у суботу на Маракану када играмо последње коло, а ДОЛАЗАК ЈЕ ОБАВЕЗАН! Игра се поново са Железником, још једном сви на Маракану!
AMIN BRATE!!!

U subotu sever mora biti pun!! Svako ko sebe smatra Delijom mora biti tamo. Ko ce da prelomi ako necemo mi?

KAKO BRE TO IGRATE???????
UPRAVO SHTA JE SA VAMA??
DOSTA VISHE OVE BRUKE,
KOFERI SE SMESHE VAMA!!!!!
Bez komentara.
Jedino mi zao sto su se ljudi zajebavali oko koreografije, sto smo uopste navijali ......
Koje su to picketine prodane.
U subotu svi na Marakanu da im jebemo mater.
nema edit j***
Kizo, jel slikao neko za caffe danas ??
Srpski fudbal vise ne postoji !!!
Moje najiskrenije saucesce mafijaskoj, mislim fudbalskoj organizaciji na ovome sto su ucinili za srpski fudbal.Mnogo smo im zahvalni i jedno im veliko HVALA.
Ozalosceni: Aca Bulic (vodja klana), Dragan Stojkovic (izvrsilac naredbi),Dejo (kralj goriva i cigrateta) i najbliza rodbina, kao i prijatelji ubice, narkomani, dileri, ...

Sahrana je vec izvrsena 23.05.2005.god. na stadionu "Druga Tita" tako ko nije bio danas u rupi nema veze i onako nije bila neka ceremonija.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Од кафеа није нико сликао, јер нисам могао да нађем никог да слика са дигиталним. Пошто је био пренос на ртс сат знате како је испало. Биће слика за пар дана кад се развије филм... или ако се неко сети да пошаље. Поставићу слике са куле, хајдук лиона и са баскета у НС.
Zasto mislite da je Kup prodat!? Zvezdini igraci misle da ako znaju da se krste i uvlace u dupe upravi, pobede ce same doci. Ipak, treba znati malo i fudbal pikati. Definitivno su igraci Zvezde za sredinu lige, malo navlacenja i uz podrsku navijaca mi smo drugi na tabeli.

Mada mislim da ni ovo nekima nije dovoljno...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Nisu ovi nasi neki igraci Godra, al brate nisu ni oni iz Zeleznika..... da mozes reci sad bolji su dobili su nas...
A zasto da ga ne prodaju ?!
sasvim logican potez.
Predlog:

- ostaviti Pantu, Zigica, Bajkovica, Banovica, Kovacevica, Bastu, Djordjevica, Djokaja, Jankovica, Sarca, Milovanovica i mozda Miladinovica

- oterati Lukovica, Bisevca, Tintora, Perovica, Bogavca, Mrdju, Popova, Stancica...

Danas nam je u finalu kupa igralo 2 retarda u napadu, a to su Mrdja i Bogavac. Jos uvek nemogu da ih prodaju u KINU! A Purketa smo prodali Sad

Purke majstore, Purke majstore! Nemamo ni treceg kvalitetnog napadaca jer smo Purketa prodali!

Danas nam je igrao jako veliki krsh od tima. Mada dzabe ja ovo da pisem ili da predlazem jer naravno necu ni okriviti ni trenera ni igrace nego samo Uprava napolje.
Chak i najnemoralniji chovek na svetu ne bi bio u stanju da uradi ovo shto je nama uradila Zvezdina uprava, igrachi, treneri... Da oni nama otmu jedinu nadu za bolje sutra, jedini trachak svetlosti u ovom mraku, jedini trofej u sezoni, pa to je za mene ravno ubistvu. Pa jel to hvala za bodrenje igracha i uprave cele sezone, a trebalo ih je oterati posle Zenita! Cele sezone smo im davali podrshku po zimi, kishi, suncu, snegu ili koshavi, i na kraju su ko najvece pichke prodali sezonu, prodali trofej, prodali dushu!!! Vaznije su im Buliceve pare nego Zvezdina istorija i hiljade i hiljade ljudi koji zive za Zvezdu. Meni je trenutno muka, ne mogu da jedem, sloshio mi se ceo zivot zbog njih. Znachi nadam se da cemo u subotu svi doci, i da ce odluka svih vidjenijih Delija i svih ostalih biti da se uprava (ako nece sami da odu) ako treba nasilno obara. Ne znam za vas ali ovo je za mene najveci lopovluk u istoriji srpskog fudbala. Trenutno sam spreman da ubijem, sve da zapalim...

Forum Jump:

Users browsing this thread: