Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
Уопште ми се није свидела "демократија" на крају утакмице. Невезано да ли се радило о терању управе или нечем другом. Ствар је у томе да је пола "гласача" мрмљало до 70-ог минута, а прећутало задњих 15 минута, да би се на крају транформисали у детонаторе. Поштујем ја сваког навијача Звезде, али ми смо данас стајали једни другима на главама. Баш ме интересује колика ће посета бити против Војводине? Уопште велики сам противник демократије, поготово на трибини. Можда је најбоље неку већу писанију оставити за сутра.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Звездаш је дао јако леп пример како би требало да изгледа пораз у дербију. Било је и пре тога дербија у којима смо губили, па песмом успевали да дођемо до резултата,али данас смо у том сегменту заказали.

dadax, брате, невезано за подржавање или неподржавање доласка, и невезано за мобилизацију, трибина као да је са масовношћу изгубила душу, изгубила један део себе. Барем мени се тако чини. Као да су ту дошли неки вазнемаљци, неки људи који немају везе са Звездом а Богме ни са навијањем. Већина новодошлих је таква, ту нема дилеме јесте или није, једноставно је тако.

Делиград је исто јако лепо рекао, ти педераши целу утакмицу ћуте али зато за управу су први да испрозивају и терају. И када би којим случајем отишла, они би тако после првог пораза и за следећу. Уопште није битна ова управа сада (не разумите ме погрешно да браним управу, ово је за мене стварно управа која није достојна да води Звезду и то тврдим већ 3 године) већ одакле ти образ да после срамног издања на трибини, ти исти дају себи за право да кењају и мењају. Нека иду на Запад и Исток, то су трибине за њих очигледно. Свако ко жели нешто да мења у било чему, требало би да почне прво од себе. Да ли је својим делом и својим ангажовањем постао достојан да тера некога.
И за демократију си у праву, да би било која организација, па и навијачка, била јака јако је битна хијарархија. Не могу човек са искуством од 5 утакмица и човек са 500 да буду еквивалентни никако, а то форум управо чини.
Није битно да ли је неко дрогиран или пијан,ко је нормалан,васпитан,понашаће се и у таквом стању као човек а не као Хомо Хабилис.Навијачка свест нам је у глобалу на јако ниском нивоу,поменуло се већ излажење после другог гола. Човече,излазе са трибине на дербију и остављају исту да се бори са противничким навијачима како зна и уме! Јел могуће да поједини немају трунке ината у себи,жеље да и после пораза пишају по навијачима преко пута и униште им славље,избаце их песмом са стадиона,пошаљу назад у рупе, сачувају образ групе?! Ко су ти људи,ко су младићи млађи од 23ће који немају грам живости у себи,а управо ти би требало да лудују?!

Написао сам већ на званичном форуму,да када сам кретао сам на утакмице,долазио сам на трибину од 200-3000 људи како кад,где су сви навијали,и научио сам и ја да навијам,јер ми је то било нормално.Међутим овом Мобилизацијом смо изгледа постигли да од једном на трибини имамо можда и половину која не поседује прави менталитет навијача Црвене звезде,и онда нови долазе на стадион и виђају такве појаве и постају такви .

Ипак,људи који воде трибину су доследни Ултраса Црвене звезде,чувају име групе и то је оно што уз историју Звезде и даље Звезду чини Звездом.

Све похвале за вечерашњу организацију,све похвале за уложен труд да све онако изгледа,похвале за браћу која су дошла,има и те како лепих утисака и управо то не дозвољава да станемо и дигнемо руке,предстоји нам борба са људима око нас,борба за Црвена звезду!
ма знам да не треба да буде бојкот, али стварно ми је пукло све, ено гледам креће текма ови неки код оног дедице купују семенке,и спремају се....НЕ ДА НАВИЈАЈУ ВЕЋ ДА ГРИЦКАЈУ СЕМЕНКЕ! изузев пар ликова око мене који су стварно дали све од себе у навијању. ево ја промукао, шљакам чајеве неке, и опет нмг да кажем да више нећу да идем на север, јер ме привлачи та љубав перма Звезди па макар била и последња. али нмг да се радујем јебеној победи и титули већ четири године,ускоро ће и пета ако се нешто брзо не промени... долазим са утакмице сви почну да зајебавају, шта друго да им кажем неко као и сваки пут БОЉЕ СМО НАВИЈАЛИ ОД ВАС!!! али џаба ми навијамо оволико и трудимо се кад ове на терену боли курац за све.... >Sad :-\ >Sad
Делије Север
Допунио сам галерију, биће сад и још пар комада.
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind.../141_derbi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

[Image: pobednik.jpg]
Јел има можда слика корео, ал док се бакље још нису попалиле? Унапред хвала
[quote author=KizaLion link=topic=4053.msg95362#msg95362 date=1322392519]
Допунио сам галерију, биће сад и још пар комада.
[url=http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2011-2012/141_derbi]
Под хитно да се нешто уради по питању туче на трибини. Не треба чекати да неко буде изгажен до смрти од храбре хоол екипе 30+ људи само зато што је био пијан па пао, гурнуо неког намрштеног или сл. јадно је гледати те крвничке туче на нашој трибини. 5 пута иде са шипке станите, доста али не јебу јунаци никога. Бар је данас било са ким да се бије...
И доста са тим клинкама на трибини стварно, много је то неозбиљно... најбоље са њих 50 дође до карте за Бањицу јер им је баја у екипи!
(11-26-2011, 09:13 PM)MACAK link Wrote:Највећа замерка вођи,па макар добио и бан ПРЕТЕРА ГА ДЕЧКО,давио је са разгласом као нико никад до сада,хтео је најбоље ал више је иритирао него помогао

Не желим да браним никога, али није ти он крив што људи неће да певају, још се и певало док нисмо примили и други гол, уопште целу утакмицу смо их надјачали, чули су се пар пута кад заћутимо као нека нижеразредна навијачка групица, али једноставно кап је чашу прелила, неће више нико да трпи оваква понижења, они на терену су изгубили јер не знају момци, изгубиће опет ако се овако настави, зато сложно сви    УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Слажем се да нам треба НОВА УПРАВА... Али само сам хтео да кажем да нам озвучење не ваља... кад прича вођа, ништа се не разуме, то јест не баш ништа али доста се не разуме,и то још многи причају около па још горе се чује... знам да не треба сад да имамо Бог зна шта озвучење, али ово ем је тихо ем се ништа не разуме, кад би било боље,дигао би много бољу атмосверу са бољим озвучењем бар по мени...  Wink
Делије Север

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)