11-24-2011, 02:06 PM
ОСТАВИ ГЛАС НА СЕВЕРУ....ИСТОКУ, ЗАПАДУ!!!СВИ НА МАРАКАНУ ДА СЕ БОРИМО ЗА ПОБЕДУ!!!
НЕКА СВИ ПОНЕСУ ШАЛОВЕ!!!
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
|
11-24-2011, 02:06 PM
ОСТАВИ ГЛАС НА СЕВЕРУ....ИСТОКУ, ЗАПАДУ!!!СВИ НА МАРАКАНУ ДА СЕ БОРИМО ЗА ПОБЕДУ!!!
11-24-2011, 04:50 PM
Можда ће неко да ме схвати погрешно али овај форум се претвара у расуло, копирају се текстови других форумаша са делије.нета и постављају се овде, а и слабо има активних чланова. У свакој новој теми са неке текме напише један члан (тј. копира) инфо о текми, затим после два члана напишу свој доживљај и трећи члан остави линк од слика и видео клипова и то је то...
![]() ![]() ![]()
11-24-2011, 05:07 PM
Који текстови? Од Генералштаба?
Што се тиче линкова и видео записа, кад их неко постави овде, ја их бришем.. пошто ми имамо своје слике и своје видео записе.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-24-2011, 05:56 PM
11-24-2011, 10:10 PM
(11-24-2011, 05:07 PM)KizaLion link Wrote:Који текстови? Од Генералштаба?Ако су клипови и слике са делије кафеа дај да и текстови буду са кафеа, оригиналност је добра ствар ![]() Ај да не гушим тему џабе... У суботу гледајте да дођете што раније на текму, да се загрејемо пред почетак и да затресемо цео стадион већ у првом минуту! Ко је штедео своје грло у среду нека се поздрави са њим у суботу, морамо сви да оставимо глас на северу! ![]() ![]() ![]()
11-24-2011, 10:45 PM
Много битних ствари ми пада на памет, не знам која је битнија, не могу неки тачан хронолошки редослед да направим, ал ај да пробам:
- да се понесу шалови; - да се уђе на време; - да се лепо попуне централни сектори људима који су редовни на мањим утакмицима, а да остатак севера попуне мање редовни; - да се дође са здравом причом у глави "...да се не може битка задобити на дивану све лулу пушећи" већ доћи максимално наложен и спреман на 90+ минута громогласног навијања (под овим се не подразумева само отварање уста или само тапшање у такту песме, опуштање након вођства, падање након њиховог вођства /пу-пу далеко било...) Под овим се подразумева концентрисаност како на терен тако и на активности наше трибине, праћење ритма и гласно певање започете песме од почетка до краја без обзира на њен број понављања; - доћи на север у присебном стању (у задње време сведоци смо међусобних туча и непотребних тензија на већим утакмицама, а то је између осталог последица тога што људи себи дају превише одушка пре утакмице...); - својим навијањем давати пример људима око себе (само онај ко навија како треба има "морално" право да подвикне другима и само такав приступ ће мотивисати и оне најбезобразније да или се укључе у навијање или се једноставно склоне ка ободу трибине...); Не знам, можда сам себи дао сувише за право пишући ово, али толико ми је стало да се стоци усеремо у живот, а још више да погурамо ове наше на терену да остваре победу...уф! Не треба далеко ићи у прошлост, да бисмо се подсетили да то можемо. Прошле сезоне реванш полуфинала купа. Победа и доминација и на трибинама и на терену. То је модел.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
11-25-2011, 05:00 PM
А зашто ће сутра бити мање гробара на Маракани? Већ су купили карте за Арену ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-25-2011, 05:26 PM
и кад' је радост и када је бол...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|