Threads: 76
(11-06-2011, 11:54 AM)Ujka Vanja link Wrote: Другим речима...много је више исправних разлога зашто тај дан не треба бити на стадиону,него оних који заговарају другу страну!НА крају крајева...стављање Бога испред утакмице је свакако здрав начин размишљања!
Који су то разлози? Хришћанство је љубав а наша највећа љубав је Црвена звезда.
Да се ми међу собом на трибини поштујемо и штитимо једни друге, да поштујемо кодексе то је права ствар.
Да се избаце из употребе оружја и туче 50 на једнога то је много важније од било каквог бојкота. Да будемо ми Хришћани на делу а не само на паролама.
Threads: 18
Написао сам ти разлоге...а управо због тога што је верника јако мало,и уопште људи који о томе размишљају...баш зато и имаш 50 на 1...нож у срце због шала...итд!Да су другачије васпитавани не би тако било!А кроз веру се многе људске вредности саме од себе наметну!
И ми и радимо на себи итекако...само је питање колико си ти у свему томе и колико знаш ствари!Отишли смо ми мало даље од тих парола!
Threads: 2
Карневалско вече на београдској Маракани и велики јубилеј највећег српског клуба. Близу четранаест хиљада људи присуствовало утакмици Црвене Звезде и прослави шездесет година од освајања прве шампионске титуле нашег клуба. Прво полувреме пролази у доста добром издању наше трибине што се певања тиче. Вијорили су се барјаци, тутњали су бубњеви и палила пиротехника. Друго полувреме креће још једном у низу компликованих кореографија у режији навијачке групе Делије Север која је по ко зна који пут показала ко је ко на навијачкој сцени у Европи. Шеталица са сликом навијача из 1951. године и сиво бели картони распоређени по трибини створили су фантастичну слику на северној трибини. После два круга певања песме ти исти картони се окрећу, враћамо се у садашњост и новим колоритом трибине стављамо играчима до знања шта данашња публика са северне трибине жели. А онда долази шлаг на торту синоћне утакмице и ретро бакљада. Минут 60-ти и пали се мноштво новина на трибини као и те 1951. године у знак прославе прве шампионске титуле Црвене Звезде. Још једна слика за памћење на северној трибини која показује да није све у овом проклетом новцу и да постоји историја које се треба сећати. Прелепо вече на Маракани завршило се победом Црвене Звезде што је можда и најбитније од свега. Следи нам мала пауза и гостовање у Јагодини. Нема стајања, идемо до дупле круне.
Кокеза лопове !!!