Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Офк Београд
Београдски дерби!Нема ту много приче.Утакмица која је од увек била интересантна за наше навијаче!
СВИ МА МАРАКАНУ!
Могли би сад да се потруде мајстори за клипове,да се направи једна добра најава за ову утакмицу!
4.11.1951. године смо освојили прву титулу...случајно или не,тачно је 60 година од освајања прве титуле!
Reply
ЦИГАНИ ПОЗДРАВЉАЈУ СВОЈЕ ШАМПИОНЕ!
Reply
[Image: --.jpg]
Reply
Власници Звездиног телефона имају прилику да уплатом на картицу тог телефона у износу једнаком или већем од 100 динара присуствују мечу са јужне трибине.Њихова улазница је у том случају потврда о допуни која се добија на киоску.
Сјајан потез маркетиншке агенције!
Reply
(11-02-2011, 05:36 PM)Понос града link Wrote: Власници Звездиног телефона имају прилику да уплатом на картицу тог телефона у износу једнаком или већем од 100 динара присуствују мечу са јужне трибине.Њихова улазница је у том случају потврда о допуни која се добија на киоску.
Сјајан потез маркетиншке агенције!
Маркетинг нам је врхунски а резултати никакви,мажу нам очи.ОЋЕМО ТИТУЛУ
Reply
Ај ти нам кажи који је прави пут,па да освојимо титулу већ једном!Дај кажи нам који је то рецепт да и ми коначно славимо!?Немој да нам ови више мажу очи...боље да смо остали на нивоу акције "ја сам Звездаш"...а узгред тада смо освајали титуле а стадион нам је зврјао празан!!!
Мешаш бабе и жабе!Маркетинг клуба је једно а способност управе да освоји титулу друго!До скоро нисмо имали ни једно ни друго...сад нам је бар маркетинг колико толико на нивоу нашег клуба и његовог реномеа!То треба поздравити а не одма исфрустрирано трчати да пљујеш све живо!
Reply
Reply
Свака част за клип!СВИ НА ОФК-У!
Reply
Интервју са легендом клуба Срђаном Мркушићем (12. упис на теми)

http://www.delije.net/forum/viewtopic.ph...c&start=30

Описује прву титулу, која му је и најдражи моменат каријере, и спомиње многе друге занимљиве ствари везане за почетке нашег клуба. Обавезна лектира за сваког Звездаша!
Reply
http://m.mondo.rs/preview_story/147227/  Безобразно
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: