02-01-2011, 12:10 PM
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Правда за Гробаре!
|
02-01-2011, 12:10 PM
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-02-2011, 05:42 PM
02-02-2011, 11:27 PM
02-02-2011, 11:30 PM
и овде важи исто правило:
Quote:БУДЕ ЛИ НЕКО НЕШТО НЕГАТИВНО ПРОКОМЕНТАРИСАО У ВЕЗИ СЛИКЕ ИЗНАД, БИЋЕ ТРАЈНО ОДСТРАЊЕН ОДАВДЕ!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
02-03-2011, 06:41 AM
http://www.mc.rs/mc-web-televizija.1498.html
Момак је осуђен на 12 година, без да је био присутан на месту инцидента, а новинари једва поставише 3 питања. > ![]()
02-03-2011, 08:26 AM
Нестаде брате у новчаницама од 100 и 200 евра, у главама уредника, у испирању мозгова, нестаде... У... Ко ће га знати, само знам ко и ти да је дефинитивно нестало! Једина особа у Србији која се бави истраживачким новинарством, то ради у корист режима и оних који су га поставили, тј. трује масе свим оним стварима против којих се ми боримо... Знате о којој се особи ради, она и њене емисије су један од фактора који је утицао на такву "никакву" реакцију после ове срамне пресуде! С тим што сам 100% сигуран да њено "истраживање" нема везе са истраживањем, све јој се сервира и каже шта треба и како да прикаже испраним мозговима који гледају ту телевизију и њене емисије (издајнике више не спомињем ни именима којим смо их ми назвали - оним која им пристају)...
02-03-2011, 11:44 AM
(02-03-2011, 06:41 AM)Пијанац link Wrote:http://www.mc.rs/mc-web-televizija.1498.html Брате па да ли је икада право трагање за истином, бар код нас и постојало у глобалу?...увијек је ту био понеко ко би био НОВИНАР у правом смислу те ријечи...али још од настанак овог занимања код нас , увијек је већина била на страни оних који владају, или оних који имају неки интерес...на страни "елите" на столици, или "елите" у сјенки... некада због личне безбједности, некада због породице, данас због новца и личних интереса...далеко је новинарство од Марксковог трећег дијела друштва који ће све балансирати... лично сматрам и када би се појавио неки новинар да постави права питања, да би га или прогутала ноћ, или би изгубио посао и више никада не би добио... знамо сви како то већ фукнционише... а друга ствар је битна ту такође, а то је ОБРАЗОВАЊЕ новинара...да ли је ико од њих завршио журналистику, то ме баш онако занима?!...
02-03-2011, 06:04 PM
Па шта мислите, зашто је Славко Ћурувија убијен?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
02-03-2011, 06:27 PM
Ух, ух, скретање са теме без потребе... Његово име нема потребе да се спомиње овде, направљен је херој од тог човека, а далеко је био од тога, о покојнику све најлепше! Стога, вратимо се теми!
02-03-2011, 09:27 PM
(02-03-2011, 06:04 PM)дрвосеча link Wrote:Па шта мислите, зашто је Славко Ћурувија убијен?Зато што је био издајник своје земље и свог народа, и што је потпомогнут финансијским средствима које је у то време (време рата) добијао из иностранства, директно радио против Србије и на много већу штету српског народа него што је била власт тадашњих тиранина са Дедиња. Е зато ти је убијен !!! РСФ извиљавам се и теби и администрацији за офф.
Кокеза лопове !!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|