Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Правда за Гробаре!
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229802/...m-pretresu

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/akt...skoj-grupi

http://www.mondo.rs/s195794/Hronika_i_Dr...tvora.html

Реформисано судство и правна држава! :o  :o  :o

Reply
Крволочним хуком показаше нам данас у глас сви они којима је српске крви премало у овом веку, да ћемо сви ми који се усудимо да помислимо да мислимо другачије бити утамничени у модерни Голи оток. Модерни и савременији него што су им оставили њихови од рода проклети претци. Потрудили су се да буду бољи од предака и иде им одлично. Колика је само њихова жеља велика показаше и данас по ко зна који пут и српску децу сахранише живе. Зар ово нису нове Шумарице? Напредније јер су ороз повукли они које је српско млеко задојило. У томе се огледа напредак наше европске Србије! Што крвавије то је пут у Брисел краћи! До јуче смо крвљу натапали југословенске странпутице данас натапамо бриселску. Проклела их свака кап српске крви коју су пролили у њиховом издајничком веку док им је год проклетог издајничког колена!
Кокеза лопове !!!
Reply
Правда за гробаре

Подршка свим осуђеним Гробарима..
Reply
Знате шта је најчудније... Што мене више њихове пресуде, и закони уопште не чуде :-\ Шта више, било би ми чудно да су једном члану Гњиланске групе дали 35, или 40 година. Чудно би ми било да Урошу Мишићу дају 5 година затвора... Тада би се ја заиста чудио, и прекрстио...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(01-25-2011, 07:55 PM)Живојин Мишић link Wrote: Правда за гробаре

Подршка свим осуђеним Гробарима..

Људи, само једна ствар! Свако нормалан у Србији је данас киван на ову криминалну пресуду, а верујем и 100% учесника овог форума. Знам да добар део људи жели да подели свој гнев са браћом са трибине, али немојмо да сада сви у недоглед почну да понављају горе цитиране пароле. Најбоље би било да свако ко има каже нешто аргументовано на ову тему и тако одржи квалитет расправе.
Reply
Рекао бих само да је број ''нормалних'' јако мали и мислим да је ова
срамна пресуда чак донела много поена режиму,од чега ми се плаче...
Нико на тв-у није ни чуо да се судило тамо некој ''гњиланској групи'' али
се овом данашњом пресудом бомбардује народ.
Отишли смо сви у кур*ц красни,затроваше људе разним фармама,
дворовима...гледају сви своје дупе,праве се Тоше.
''И данас лепо време, шта то беше Приштина..?..''
All Conductors Are Bastards
Reply
(01-26-2011, 12:30 AM)Горгонзола link Wrote: мислим да је ова срамна пресуда чак донела много поена режиму,од чега ми се плаче...
Потпуно се слажем са овим, погледајте само коментаре у новинама. Више људи сматра да је казна мала него оних који су на "нашој" страни. Једино што ме изненадило је став моје кеве и ћалета, ладно су рекли да њихову децу неко тако осуди побили би судији сву породицу јер сматрају да су пресудом убили ову "децу". Ја сам занемео кад сам их чуо.
У сваком случају великој већини народа су мозгови испрани и ја невидим да ће нешто кренути на боље.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
[Image: z3y46.png]
Reply
СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ...
Reply
Само пар ствари о дилеми да ли подржати гробаре или не, пошто ми је остало искрено мука набрајати, а и ви сте све углавном написали. Те дилеме овде нема, али видео сам је на званичном форуму.

Ми смо нажалост осетили на својој кожи како је то кад је пресуда наручена са врха и пре судског процеса донешена. Данас имамо прилику да сазнамо да се то у речнику реформирасног и независног српског правосуђа у ствари назива пресуда судије по сопственом уверењу, значи и Велимир Лазовић је пресудио по сопственом уверењу...  Због тога би требали да подржимо гробаре, јер знамо те муке кроз које они сада пролазе, осетили смо ту неиздрживу немоћ, муку, бес и гнев који у њима сада сигурно кипти. Можда их и не би оволико подржали да нисмо имали Урошев случај, а можда би и они нас више подржали да им се ово догодило пре Урошевог случаја. Онај дерби кад се нисмо разумели код дозивања је наш огроман и непоправљив минус јер смо морали због Уроша да покушамо па макар и по цену да нас испале, јер то би одјекнуло у јавности као ретко која наша акција.  А такође и зато што се идентична ситуација могла десити нама, тешко да се наши млађи навијачи жељни доказивања, у таквим ситуацијама понашају другачије од комшијских, лицемерно је са наше стране било коме нешто пребацивати, кад ни ми нисмо савршени, иако показујемо интерес да се то исправи. Исто се и нама могао десити такав сплет несрећних околности са фаталним завршетком. Потуку се и два човека због неке небитне ствари па се овај један саплете, падне и удари главом у ивичњак, и остане на месту мртав, јел овај други сад убица? Мислим да је смрти највише допринело то фамозно падање преко ограде, где стварно не могу да поверујем да су га они узели онако ошамућеног и бацили. То је ван сваке памети, то може само неки монструм (из поузданих прича знам да су сви нормални момци, дечку који је добио 30 година је фалио један испит да заврши факс на правном, и углавном је током суђења сам износио своју одбрану где је доста пута толико спуштао судије са конкретним чињеницама да ови нису знали шта да кажу, али џабе) Зашто би то учинили кад су свој циљ остварили, истамбурали страну групу која је пила пиће у центру њиховог града на дан утакмице, и не разумем како су ти Индианс Тулуз, ако су иоле у навијачкој причи, могли тако лежерно да се понашају, посебно ако су знали за репутацију Београда у навијачком смислу.  Па добро се зна шта у навијачком свету значи испијање пића у центру града на дан утакмице, то је понижење за домаће навијаче. Уз то, тих дана медији су дан и ноћ трубили о насиљу и хулиганима због параде педера, па је било забрањено јавно окупљање, милион неких других чуда...па зар је могуће да нико није организовао чак ни једног прашинара да заштити стране држављане од Срба дивљака. Сећам се кад нам је Ренџерс гостовао, а њихови навијачи пили пиво у центру, вече пре утакмице, све је врвело од мурије. Ван сваке памети је да је њима донесена ова маскрирајућа пресуда као организованој криминалној групи која је кренула са намером да ликвидира француског туристу са све шеширићем на глави и фотоапаратом око врата који је баш у том моменту куповао карту за музеј (овим никако не омаловажавам Татонову смрт), уз то без и једног ваљаног доказа.

Сећамо се гробарских потеза у прошлости који нису одликовали људскости, сећамо се и незаборављамо их, а такође не би требали да заборавимо ни наше потезе који такође нису одликовали људскости, нити треба да их гурамо под тепих, једноставно такво нам је специфично ривалство, у истом смо граду, све се дели на Звезду и партизан, мржња избија на све стране, чак се и наши председници који би требали да буду неки узор, препуцавају као бабе на пијаци, у неку руку у томе је чар, али пало је и превише жртава, а није смела ни једна, па се доста неповерења изградило између нас, мада ни нема потребе нешто превише једни другима да верујемо нити неке односе да гајимо, нити то ни једна од страна жели, само у нужним ситуацијама као што је ова да се упути подршка, да се покаже навијачки менталитет. Дошло је време да када као никада пре у историји нашег ривалства, имамо исте опаке непријатеље који нам подједнако желе зло, односно желе да нас угасе. И једни и други имамо исте погледе на патриотизам и стало нам је до Србије, свесни смо да се ова демоНОкратије по  погубности српског бића и идентитета и државе, уопште не разликује од турског робовања или комунизма. И једни и други сада имамо другове са пресудама на правди Бога, а сви заједно и сваки нормалан човек у овој држави младе српске животе осуђене на правди Бога од издајничке и плаћеничке власти, која жели да нам убије и последњу трунку српства и поноса у нама,  јер се као такви не уклапамо у шаблон роба европске уније који ћути, ради, једе, кења и увече пре спавања гледа ријалити шоу. Не треба им неко ко ће за сваку њихову свињарију, на следећој утакмици дићи паролу а то објавити сви медији, не треба им неко ко ће подсећати овај успавани народ да је Космет света српска земља, не треба им све већа група младих здраворазумских особа која схвата да је ЕУ једна велика фарса и превара, њима само требају хорде фармера и дворана. Ми радимо нешто од чега немамо никакве материјалне користи, а уз то трошимо своје паре, живце, време, запостављамо личне обавезе и нимало нам није жао, а све то због љубави према клубу и другарства, па то је мондијалистима који једино верују Богу Мамону (Богу новца) и њему се клањају, непојмљиво и зато је цео навијачки покрет у Европи на удару. Јер такве људе не могу да контролишу новцем, и од таквих људи никад не знају шта могу да очекују, а то њих који имају претензије целу планету да држе у шаци, мислим на мондијалисте, и иду ка томе да чипују људе и гледају 24 сата на монитору шта раде, изузетно љути. Све ово причам јер смо сви свесни да је овде по среди нешто много веће од лажне борбе против насиља коју као воде наши властодржци. Све су срушили, навијачи су остали као једини браниоц српства, у томе је ствар. И једни други имамо потенцијал да повучемо велики број младих људи на улице, јер се и код једних и код других дешава експанзија на трибини, наравно код свакога према својим могућностима. Ја бих рекао једини у Србији имамо предуслове за тако нешто, фарма народ сам давно отписао, да не причам о томе да би се остатак навијачке сцене без размишљања прикључио. У том погледу никако не би смели да гурамо гробаре од себе, и да сад нека сујета због пређашњих догађаја избија у први план. Немамо више право на такав ''луксуз''. Наравно ривалство и све што иде уз њега мора да остане непромењено, али не смеју да нам се дешавају глупости рецимо да им прешарамо графит слобода за гробаре или да им одлепимо или прелепимо такву налепницу, или не дај Боже неки графит против система само зато што је њихов поптис испод, нити уопште неке непромишљене ствари које би само дале горива антинавијачко-медијско-проевропској машинерији која чека и најмањи повод да упали своје турбине и крене да скреће пажњу народу са беде и неимаштине. Гробарима у затвору као и нашем брату Урошу желим много снаге и стрпљења, и ако ће им бити бар мала утеха нека знају да ће њихова тренутна жртва, ако Бог да проузроковати неке нове и здравије односе код навијача у Србији, и још више да их уједини у борби против зла. Јер не може Србин да се уједини док га нека мука тешка не стисне, увек било и биће!

Шума кад гори вук не напада срну, већ једно до другог беже од пожара!

п.с. пишем о мало тежим темама па није згорег да напоменем, све ово пишем искључиво у своје име, немојте да због овог назива испод имена, ни сад ни у будуће, помислите да сам ја неки фактор у стварном свету или било шта друго, нити моје писање да изједначавате са ставом групе. То сам добио само због оног што најбоље знам да радим и где доносим свој скормни допринос, а тиче се рада на нету.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)