Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Војводина, субота 18 часова
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Како је кренуло друго полувреме на трибини, корео, пиротехника, људи нису кратко махали заставицама чисто да испоштују кореографију као што је обичај, него је то трајало, општи транс је настао, као да смо играли против ПСВ-а,  али је тај други гол покопао трибину и јебига...
Не знам дал је то намерно или случајно написано на клипу танка линија живота?
(12-04-2010, 11:22 PM)Ujka Vanja link Wrote: Не знам дал је то намерно или случајно написано на клипу танка линија живота?
Грешка при брзини, преправљено...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Углавном све речено,маса цигана кренула из Новог Сада возом,после дужег времена у таквом броју.Ето фалила је само та победа да употпуни један леп дан.Бројност завидна,навијање солидно,корео супер,свака част људима на креативности,свака утакмица нова кореографија.Поздрав за цигане из трамваја 9  Smile
Кажу да слика говори хиљаду речи, али ни једна слика не може да дочара осећај синоћне шарпате са почетка утакмице. Доживљај који се тешко може описати и сигурно један од најлепших детаља са утакмице. Навијање од синоћ обухватило је све сегменте навијања. Од шарпате, пиротехничке феште, кореографије почетком другог полувемена, бодрење клуба је било на високом нивоу све до изједначења када по неком неписаном правилу долази до пада што је у неку руку и по психологији човека можда и најнормална ствар. Мада и тај  мали пад у навијању је само тражење длаке у јајету, јер је издање Делија од синоћ било за чисту десетку. И не само издање од синоћ, него почевши од почетка полусезоне и Братиславе, па преко домаћих утакмица (издања) у првенству и купу, навијачка група Делије Север је показала зашто је број један у целој Европи. Бројност код куће и на страни, навијање, спектакли које је група приређивала говоре све ово што сам већ рекао и без лажне скромности поново тврдим да су Делије Север број један у овој целој Европи па и шире.

За велики клуб као што је Црвена Звезда пет бодова минуса није ненадокнадљиво, тако да борба за оба трофеја тек почиње на пролеће. Разни мешетари и сплетакроши у виду фудбалског савеза и његових сателита покушали су да униште Црвену Звезду, али на њихову несрећу свој посао нису успели да изврше до краја и само су је израњавали, а добро се зна да је рањени лав најопаснији. Душмани клуба могу само да цркавају јер наспрам себе имају српског гиганта, и сигуран сам да велики клуб као што је Црвена Звезда и уз помоћ своје армије навијача може и мора да истраје у циљу који је зацртао на почетку сезоне, а то је дупла круна. Предстоји два ипо месеца паузе и одмора, а онда креће наставак борбе за оба трофеја. Идемо Делије до дупле круне у нашим витринама !!!
Кокеза лопове !!!
Добра бројност у односу кроз шта све пролази наш клуб. На Северу присутно неких 8000 људи, Исток, и Запад по 1000. Сланина у кавезу.
Већ приликом прилаза стадиону, видео сам колико њих кука и завија што нема карата... (па јест, да наћићеш карте сат времена пред утакмицу када навале њих 2000 ко да је џабе). Гужва око благајне, гужва на улазу у Север... Већ у тим редовима осетила се једна позитивна атмосфера и статус "малог дербија"... певало се  на улазу против слуга режима, сланине, шипака, наравно и Звезди, као и "Пуштај ооо оооо".  ;D
На самом Северу, прилепљене су заставице које су биле планиране за друго полувреме.
Прво полувреме солидно одрађено, вокални део, барјаци су се вртели стално, разни, а видело се и нова заставица на коме је покојни комадант Зеља, и још неколико. У том првом полувремену су се и форсирале "новије" песмице... а у другом нешто "старије".
Друго полувреме мало и боље одрађено, јер је и разумљиво, тада смо давали голове. Мада смо и примили 2 комада.
Наша кореографија је била са заставицама у све у црвено-белим тоновима, где смо сликовито приказали  да је Звезда наша "танка линија живота". Палиле су се бакље појединачно, скакало се, лудовало... тако да зиме није било.

Резултат јесте изостао... али овај тим и не уме боље.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
(12-05-2010, 02:02 PM)дрвосеча link Wrote: На Северу присутно неких 8000 људи

Какви 8000 људи?! 10 хиљада минимум! Навијање одлично, кореографија врхунска као и увек. Мноштво пиротехнике, димова,бакљи као и топовских удара. Нов барјак четници север са сликом Зеље... Следи нам пауза од око 3 месеца па крећемо још масовније и још јаче!
Једина замерка што није ишла песма за брата УРОША,данас му је рођендан.На пролеће још боље и на крају на кортело до Калиша.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: