Threads: 61
11-29-2010, 01:25 PM
(This post was last modified: 12-03-2010, 12:48 AM by николаБГ.)
Делије, на реду је последња утакмица ове полусезоне, последња Звездина битка пре одласка на одмор. Наш клуб је у заостатку од 3 бода у односу на врх табеле и то је највећа разлика са којом смемо отићи на одмор. После те утакмице разлика
не сме да буде већа! Сви знамо да је овај тим без наше помоћи просечна прволигашка екипа, али са пуним Севером, са фанатичним навијањем овај тим може пет пута боље. Немамо врхунске играче, немамо милионе еура али имамо нас, Ми смо једино на шта они могу да се ослоне. Зато Ми у суботу не смемо заказати, Ми у суботу морамо да носимо овај тим до победе, Ми у суботу морамо да направимо спектакл! Север у суботу мора бити пун, са Севера у суботу мора се да грми, Звезда у суботу мора да слави!
Фотка са прошле утакмице са Вошом
Делије, јесте ли спремни на јуриш?! Идемоооо!!!
Threads: 3
јел дефинитиван термин субота у 17х?
Threads: 164
Десетари, заставници, пуковници, мајори, капетани, генерали, водници, гуштери.. Јуриш цигани!!!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Позив не треба, пренесимо ону позитивну атмосферу у следеће коло, па следеће ... Сад је право време да се зову људи да се организују аутобуси, комбији... сви на МАРАКАНУ !
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Threads: 18
Нека нас за крај буде КАО НИКАД ПРЕ! Ајде браћо да одувамо глупаве сланинаре и оног њиховог кан-кан плејбоја из наше куће, потрудимо се да им западне излет!
Threads: 1
Време је да ставимо тачку на још једну годину, у којој смо толико тога направили, у којој смо напредовали невероватном брзином. Ову годину ћемо памтити по много чему изгубљеној титули, поразу од Слована, али и по освојеном купу, божанственим кореографијама, и наравно пред крај, опроштају од једне од највећих легенди, икона наше трибине- Команданту Браниславу Зељковићу! Нека се све то обележи на начин какав нама доликује, у суботу, у последњем колу ове године! Нећу да кажем да се понови прошли шоу који смо направили у последњем колу, нека буде боље од тога, нека дође више људи, нека песма буде гласнија, да направимо до сада невиђено на нашим стадионима! ИДЕМО, нема назад, настављамо тамо где смо стали, ИДЕМО напред! Јер ми нисмо било ко, ми смо ДЕЛИЈЕ!!! СВИ НА МАРАКАНУ!!!
Threads: 1
Није битно дал је субота или недеља најбитније је да завршимо сезону како доликује једном великом клубу.ЦИМАЊЕ такозваних навијача се наставља,напунимо МАРАКАНУ и наш СЕВЕР.
(11-30-2010, 11:22 AM)luconi link Wrote: Нека нас за крај буде КАО НИКАД ПРЕ!
какав те бре црни крај спопао.. пу пу пу пу... ;D
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Каква олош, а данас провлаче по новинама шатро помирили се толе и звезда, терај ту стоку у пичку материну!!!
Threads: 0
Деки зајебава. Првобитно је утакмица требала да се игра у недељу. Због његове свадбе. Па сми ми пре месец дана померили за суботу. Сад пошто се он предомислио и жени се у недељу сад ми опет тражимо да померимо утакмицу.
На страну то што би стоки изашли у сусрет и да су сто пута померали једну утакмицу...А нама наравно не. Сад хоће да смене и Бабарогића јер се овај противио смени домаћинстава стоке и Слободе.
Наша лига је смехотресна олимпијада. Овог нема ни у Зимбабвеу..
Зато свима у инат сви на Маракану и да напунимо Север и покажемо још једном ко су најбољи навијачи на свету..