Threads: 3
(10-10-2010, 03:42 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Red Star Forever link=topic=3887.msg84665#msg84665 date=1286699169]И мука ми је више од индијанаца, демагога и скупљача јефтиних политичких поена, типа друг Биљка (за неупућене Палма)... Е он као није за параду и пљује педере... Ма иди, ево све смо се најежили... Ако си стварно против тога, запрети изласком из власти којој дајеш натполовичну већину!!! А не, дупе ти је зинуло за столицу и паре, не би ти баш толико да се цимаш! Мрш бре пичко једна, и ти и остала банда, сви до последњег...
Надовезао бих се на тебе након данашњих дешавања. Дотични друг Биљка је изјавио да Србија нема затворских капацитета да затвори 7 милиона грађана који су против педербала. Ако је доследан ономе што је говорио, даће све од себе да се сви они који су данас били и делом против параде, а ухапшени, по кратком поступку пусте на слободу. Ако то не учини, доказаће поново да је само један демагог који сакупља политичке поене у свом крају.
[/quote]
оће сад би реко шта..Обичан демагог свестан да људи који гласају за њега су из руралних средина и да такве параде наказа ни у лудилу не би одобрили па онда мало прича за њих али зато греје дупе своје у тој власти која организује ту параду,могао је да запрети и каже да ће изаћи из власти ако та парада не буде забрањена много би боље било уместо комичних причица за шире народне масе. ПОЛИТИЧАР.
Threads: 0
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Threads: 13
државна безбедност, безбедност лоповима
државна безбедност, курвама и педерима
државна безбедност а не постоји држава
државна безбедност по тебе је опасна
државна безбедност умри на асфалту
државна безбедност не види превару
државна безбедност шта видиш не видиш
државна безбедност шта чујеш, не чујеш
Threads: 1
Срaмотa!
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Threads: 83
10-10-2010, 09:24 PM
(This post was last modified: 10-10-2010, 09:27 PM by Red Star Forever.)
Само би да поздравим и похвалим београдску омладину која је крваво бранила наш град и земљу, храбро бранећи све оно што су они који представљају овај накарадни режим продали за шаку долара... Ви сте понос Србије, ви сте понос Београда, срећне вам ране јунаци! Надам се да ће се сви брзо опоравити, а они ухапшени бити ускоро на слободи!
п.с. Иако сам до сада, након свих великих догађања и митинга, био међу људима који су осуђивали паљење и рушење нашег града, данас је овај град морао да изгори, данас је срамота прека чега је прешао овај град и људи који у њему живе... Дозволили су да им групица педера потпомогнута педерчинама са власти окупира град за који су се борили вековима против бројнијег и јачег непријатеља!!! Стиди се Београде! Да, стиди се, и то поготово ви старији, који се кунете у своју децу и кажете да су ваша деца ваша будућност... Е па ваша деца су желела Београд чистог, неокаљаног духа, Београд у коме нема оног лошег што "запад" уз помоћ својих слуга жели да прогура у ову нашу средину... Дозволили сте да се ипак окаља образ овог града, али сви они који су голоруки покушали да пробију наоружане полицијске кордоне су донекле осветлали образ града и показали да парадирање овакве врсте у нашем граду неће бити тако лако и тешко да ће се поновити!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ево, чисто да се зна ко су они са друге стране...
п.с. Можда је мало безвезе што у теми о породичној шетњи која је дефинитивно била величанствен скуп за сваку похвалу, говоримо и о педерској паради која се данас десила, али све је то систем спојених судова, па...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Сви који су се нашли данас у главноме граду,а при томе не мислим на учеснике оног болесног скупа и гомилу полиције,него на оне који су у медијима предастављени као навијачи,хулигани,затим криминалци,најгори слој овог друштва,.... су ништа друго него ХЕРОЈИ!!!Једини људи довољно СВЕСНИ и у исто време ХРАБРИ да се супроставе режиму и европским вредностима које нам се на силу намећу!!!Ти људи су носиоци духа наших предака и кроз њихов рушилачки поход се огледају праве вредности СРПСКОГ НАРОДА,а то је вера у БОГА,ПРАВОСЛАВЉЕ и ЗАШТИТА ПОРОДИЧНИХ ВРЕДНОСТИ !!!То су вредности на којима леже темељи мајке нам Србије и ти људи су данас тај темељ одбранили и зато су они за мене хероји!!!Наравно не подржавам све оно што се десило од наше стране,али нећу о томе! Нисам у политици,ни у каквим странкама,нити ће ме политика икад занимати,али хтели ми то или не,она је свугде око нас и понекад морамо да се суочимо са њом!Нажалост у последњих неколико година све више морамо да се бавимо са њом на трибинама(због Косова,Уроша,...),а све је то јасан знак лошег рада политичких странака и оних који су на власти!!!Међутим и да се десе избори, ништа спектакуларно се неће десити,јер исти такви,можда и гори ће доћи на власт !!! ДС,ДСС,СРС,НП,Г17+,ЛДП,.... све су то иста говна који шурују једни са другима!Немој да ме неко погрешно схвати нисам ни за ДС ни за Тадића,али хоћу да кажем и да дође неко други и даље ће нам ЕУ диктирати шта да радимо и наметаће своје вредности,које су тотално супротне СРПСКОМ НАРОДУ!!!!!
Данас смо послали јасну слику Европи и свету да СРБИЈА не прихвата Европске вредности,да смо превише традиционални,патријахални да би дозволили болест на улицама,у школама,...!!!Да се нисмо данас успротивили,сутра би хтели да легализују геј бракове,да усвајају децу,...!!! Гледао сам на телевизији како педери срећно улазе у центар града,певају нешто и скакућу,али око пола 2 у СКЦу забринути за своју безбедност по први пут су схватили да то што су они организовали нема никаквог смисла!Да је на улицама рат,да је буквално испражњен сам центар града и окупиран са 5 хиљада полицајаца да би они показали да су слободни!Напокон су схватили да то није слобода и оно зашта се они залажу! На крају су завршили у марицама,само ми је жао што их те марице нису одвезле на исто место на ком су завришили око 200 хероја,који су ухапшени,јер су УСТАЛИ ПРОТИВ СРАМА,ПОРТИВ РЕЖИМА,УСТАЛИ И БОРИЛИ СЕ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНЕ ВРЕДНОСТИ СРПСКОГ НАРОДА !!!!
Многи ће рећи напокон је готово!Прошао је и тај 10.октобар !НИШТА НИЈЕ ГОТОВО!Тек сам требамо још јаче против власти,против ЕУ!! Да наставимо борбу за КОСОВО и МЕТОХИЈУ,ПРАВДУ ЗА УРОША, СЛОБОДУ НАВИЈАЧИМА,...!!!!Гејеви су изјавили да ово није победа,али је помак и да ће наставити борбу!И ми ћемо!Нећемо више спавати и живети у мраку!Доказали смо да имамо развијену свест и да смо храбби да се супортставимо свима који нам дирају,отимају,срамоте,... СРБИЈУ !!!!
Threads: 0
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Threads: 61
Овај Радишић са у92 је из Инђије, тај је лизао жабе кад нико није ни знао шта је трава, сад је вероватно и у буљу почео да се трпа... Добро познат локалном становиништву као дебил...
Сам текст је кретенски, али коментари... СРБИЈА СЕ БУДИ!!!
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti...nosti.html
|