Threads: 6
Карта 10000, карта 1000, 800, 600, бла бла бла... шта год та свиња одлучила, једино што нас занима је ово.
http://212.62.59.84:8080/Redvoznje/index.php
Сви у Кулу!
Threads: 61
Threads: 6
С обзиром како се овде сви опомињу за линкове са монда, у92 и осталих страница које све чешће шире лажи, било би лепо да него са сигурношћу потрврди да је ово истина

Ако јесте, одох ја на пиво
Threads: 9
Сељачку битангу би требало доживотно искључити из фудбала
(04-23-2010, 03:47 PM)Виноградар link Wrote:С обзиром како се овде сви опомињу за линкове са монда, у92 и осталих страница које све чешће шире лажи, било би лепо да него са сигурношћу потрврди да је ово истина 
Ако јесте, одох ја на пиво 
Хвала ти што си ме опоменуо, јел треба и да ти се изивнем за душевни бол?? Мање срања више организовања за недељу за Кулу!!!
Threads: 38
Цитат : На такву одлуку Џомба је реаговао тако што је одлучио да цена улазница за све навијаче на утакмици против Црвене звезде буде 10.000 динара. Након тога је ипак договорено да цену улазница, која би била у складу са могућностима навијача, заједнички одреде представници Хајдука и Црвене звезде. !!!! (спортал.рс)
Ето,цела мудрост.превоз знате,сад за карту знате,нема потребе више да се пише,ИДЕМО,СВИ У КУЛУ !!!
Овако је било прошли пут у Кули. Попунили смо целу трибину иако смо изгубили титулу, сад кад имамо добре шансе за титулу, сад мора овако да попунимо и остале делове стадиона. Ко не нађе карту за нашу трибину нек'узме за неку другу и приђе код нас. СВИ У КУЛУ!
Threads: 0
Сад сам звао хајдук, карта ја 1000 динара али нас сад покушавају одговорити тако што кажу да су све карте распродате :-[
Идемо сви да блокирамо целу кулу.
Threads: 0
Даће Бог да их бод буде делио од опстанка у лиги, и да испадну. Наравно да их победимо сутра... Џомба мајмунеееееее
Threads: 5
Ало бре Делије, Звездаши! Кога бре боли курац шта причају ти кретени из тог кретенског клуба! Буквално сви који себе сматрају Делијом појавиће се у Кули! Само лагано без тензија,шмекерски у Кулу да покажемо ко смо и шта смо,и пре свега колико нас је!
Возови,аутобуси,комбији,стопови...сви у Кулу по титулу!