03-25-2010, 12:00 AM
(03-24-2010, 10:59 PM)KizaLion link Wrote:Слике:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._smederevo
Други фотограф, другачије слике..
Кизо што овако мало слика?

Звезда-Смедерево
|
03-25-2010, 12:00 AM
(03-24-2010, 10:59 PM)KizaLion link Wrote:Слике: Кизо што овако мало слика? ![]()
03-25-2010, 12:11 AM
(03-24-2010, 11:18 PM)luconi link Wrote:дотакли смо врх...Навијање и сама атмосфера су били на завидном нивоу али далеко од тога да смо дотакли врх. Врх ће бити тек кад на овако "малим" утакмицама напунимо Маракану и још људи остане испред стадиона јер нема места на трибинама. Како моћно изгледа кад се после примњеног гола навијање појачава а после датог другог немогу речима да опишем осећања у том тренутку. Нова песма сама даје голове ![]() ![]() ![]() ![]()
03-25-2010, 01:11 AM
(03-24-2010, 09:19 PM)RedSpartans link Wrote:Убедљиво најбоље навијање икад што је било, то је данас пре постизања другог гола и неколико минута после. Свака част Делије. 8) Потпуно се слажем, од Живковићевог, па до гола Дарка Лазовића север је био у тоталном трансу... А после гола... Хаварија! ![]()
Не, нема тог закона, који може да ме од тебе отера! Ми за ЗВЕЗДУ живимо, ЗВЕЗДИ певамо, и ЗВЕЗДИ се дивимо!!!
03-25-2010, 01:49 AM
За радни дан била је добра посета а сама атмосфера екстра. Осећа се како растемо као трибина. Чини ми се да је све мање људи који позирају, неће да певају и слично. Нова песма одлично прихваћена. Ма свака част бре, немам речи. У недељу играмо веома важну утакмицу у борби за титулу против Војводине,дакле прави дерби, и мислим да би могли да напунимо Север до последњег места, зашто да не . . .
Нека противник изгуби утакмицу још у тунелу од хука Звездиног Севера
03-25-2010, 12:34 PM
Прво полувреме!
Обрадовала ме ова спонтана бакљада... као и константно паљење малих количина бакљи и стробова током целе утакмице. За то се живи..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
03-25-2010, 01:33 PM
(03-25-2010, 12:34 PM)KizaLion link Wrote:Прво полувреме! Нешто најбоље у нашем фудбалу, навијачи, кореографија и бакљаде. А на РТС-у коментар "- то је реалност нашег фудбала". Да нема Делија не би ни било нашег фудбала.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ; никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
03-25-2010, 02:39 PM
По мени, веома добро навијање, наравно да увек може боље, али лоше свакако није било, на почетку утакмице било је доста мање људи него већ око 25ог минута, многи криве за то овај нови систем на улазима, све у свему то је можда и једини минус вечерасм нада ни то није сметало много јер ови што су каснили су брзо прихватили ритам. Али у свкаом случају одлично је што се ради на томе да се долази што раније на утакмице као некада. Јер сам приметио да се то помиње од стране вође пар пута.
И такође морам да приметим да су бубњеви на средини трибине што је веома помогло да буде што мање двогласа. ПС CRAZY NORTH најјача застава и даље ![]()
Брда далека и лепа
03-25-2010, 02:58 PM
Ово је само врх леденог брега! Имамо ми још тога да покажемо, поготово у недељу!
Ова нова песма је права за ову нашу ситуацију у којој морамо константно да вршимо притисак на наше играче да дају све од себе. АЈДЕ!!!
03-25-2010, 04:30 PM
(03-25-2010, 02:39 PM)Морепловац link Wrote:на почетку утакмице било је доста мање људи него већ око 25ог минута, многи криве за то овај нови систем на улазима Да то нам је увек једини минус што људи касне, међутим за то нема оправдања, дођеш раније, уђеш раније и чекаш. Звезда се не бодри 45 минута, него 90+ ! ![]()
03-25-2010, 05:41 PM
(03-25-2010, 12:34 PM)KizaLion link Wrote:Обрадовала ме ова спонтана бакљада... као и константно паљење малих количина бакљи и стробова током целе утакмице. За то се живи.. То спонтано паљење бакљи јако напали масу.пре утакмице кад се учила песма све нешто слабо,кад је бакља упалила маса је подивљала.Јуче је и после дужег времена певана песма Ђенерале,што је само употпунило наше ФЕНОМЕНАЛНО издање,ко се не слаже,значи да није дао све од себе. |
« Next Oldest | Next Newest »
|