Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Смедерево
Среда 18 часова. Сад је најпотребније!!! Сад не смемо стати, сад треба да будемо још бољи, клубу је потребна наша помоћ, не сме да нас буде ни један мање у односу на прошле утакмице на нашем стадиону. Борба за Звезду, борба за титулу се наставља, СВИ!!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
[Image: nadsa.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
Идемо, лудница се наставља. Кг нас јесте истрошио доста, али овај убрзани темпо не сме да нас заустави.
Reply
Сад је много битно да се појавимо у што већем броју,мора да се натави права прича...да се осети да је титула код нас већ!
Reply
Најава
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply

Идемо Делије!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Наше одбојкашице ће бити гости на утакмици. Wink
Reply
Колко је карта за север?
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Reply
Мислим да то није питање за форум,дођи,па ћеш видети. Уколико си био на претходним утакмицама знаш колико се отприлике крећу карте. Полако ме хвата еуфорија,мислим да ће бити много добро,подршка новом тренеру и играчима који су сигурно пољуљани после пораза... Идем сад на утакмицу,постајем нестрпљив...
Reply
Генерални утисак дана лоше  :'(  Пре свега на терен мислим,а и ми се нисмо баш прославили са навијањем,у појединим тренуцима нова песма је баш грмела.Било је доста пиротехнике за сваку похвалу,а мислим да већ у наредном колу морамо и ми,али и и грачи доста боље,ако хоћемо до позитивног резултата.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)