Threads: 61
Среда 18 часова. Сад је најпотребније!!! Сад не смемо стати, сад треба да будемо још бољи, клубу је потребна наша помоћ, не сме да нас буде ни један мање у односу на прошле утакмице на нашем стадиону. Борба за Звезду, борба за титулу се наставља, СВИ!!!!
Threads: 44
Threads: 0
Идемо, лудница се наставља. Кг нас јесте истрошио доста, али овај убрзани темпо не сме да нас заустави.
Threads: 18
Сад је много битно да се појавимо у што већем броју,мора да се натави права прича...да се осети да је титула код нас већ!
Најава
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Threads: 61
Наше одбојкашице ће бити гости на утакмици.
Колко је карта за север?
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Мислим да то није питање за форум,дођи,па ћеш видети. Уколико си био на претходним утакмицама знаш колико се отприлике крећу карте. Полако ме хвата еуфорија,мислим да ће бити много добро,подршка новом тренеру и играчима који су сигурно пољуљани после пораза... Идем сад на утакмицу,постајем нестрпљив...
Threads: 1
Генерални утисак дана лоше :'( Пре свега на терен мислим,а и ми се нисмо баш прославили са навијањем,у појединим тренуцима нова песма је баш грмела.Било је доста пиротехнике за сваку похвалу,а мислим да већ у наредном колу морамо и ми,али и и грачи доста боље,ако хоћемо до позитивног резултата.