Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
Идемооооо!
Мислим да је велика одговорност на свима нама, поготово на групама да повуку што више људи на текму.
Reply
... Више од речи.
Jeдна је Србија!
Reply
пиротехника... ???
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Људи нека свако понесе шалове...На улазу ће се пуштати Делије које имају обележја,тако да је најбоље да се носе шалови који кад их рашири велика маса много добро изгледа....  Smile Smile Smile
Jeдна је Србија!
Reply
..
Reply
Стварно би било лепо да Север цео буде црвено-бео од шалова, прави ретро фазон и надам се да ће свако од нас понети шал. Ниџo, неко је само напоменуо да би било лепо да се понесу, нико ти ништа није наредио, ти ако већ нећеш да понесеш шал, ти смисли неки бољи начин да украиш трибину и допринесеш фешти која се планира у суботу.
Али ај сад не причамо ко ће шта да носи, ко ће како да пева и слично, боље ту енергију да усмеримо на довођење људи на утакмицу.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
наравно да ће ући сви на стадион само је човек хтео да потстакне што више људи да понесе шал...ја хоћу...ко не може разумем га!

СВУДА ГРМИ, СВУДА СЕВА! СЕВЕР У ТРАНСУ, ИЗ СРЦА СЕ ПЕВА!
Reply
..
Reply
(12-08-2009, 09:51 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:пиротехника... ???

На таква питања на форуму нећеш добити одговор!
А закључи и сам да ли ће је бити,кад погледаш мало иза себе и размислиш закључак је јасан!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
[Image: 0506_cz_roma_12.jpg]

[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)