Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби!
Они који серу по навијању нека наведу дерби у скорије време на ком смо боље навијали. Људи изгледа очекују да трибина грми 90 минута док се губи. Па јебем му матер људи смо, имамо емоције.
Кореографија је испала врхунски, осим оног зеца (ако се не варам), који се није баш најбоље видео, али и немогуће је одради боље, с ` обзиром да је "шетао" по трибини.
Неколико пута вечерас стадион се тресао од грмљавине Севера, уосталом чуће се на снимцима.
(11-28-2009, 08:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:Очигледно још не разумеш неке ствари. Скоро боље нисмо навијали на Маракани, чини ми се наше најбоље издање ове године.

није било лоше навијање,али можеш ли замислити шта би било да је резултат био обрнут ? и да време није било овако шугаво..једноставно није лоше далеко од тога али могло је и може много боље.
(11-28-2009, 08:09 PM)Звездаш link Wrote:Кореографија је испала врхунски, осим оног зеца (ако се не варам)
Није био зец, већ је био пуж уз паролу "Правда је спора али достижна-Правда за Уроша"
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(11-28-2009, 07:33 PM)Ujka Vanja link Wrote:Бројност...цео стадион сем једног дела југа...све ЗВЕЗДАШИ!!!
...сем једног дела истока(трећина трибине) до југа,југ и неколицине на западу.

Због истог мислим да је била тотално непотребна кореографија на источној и западној трибини нашег стадиона на утакмицама против фрањеваца.
За европске утакмице је то можда ок.Верујем да је то идеја самог маркетинга ФК.

Идемо даље... "Нећемо плакати, сузе гутати а смех пуштати"

Видео од кореографије, док не буде постављен на Vimeo.com:
www.delije-caffe.net/video/2009/137_derbi_koreo.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Каква црна идеја маркетинга...шта има ту лоше што је цео стадион сем она три сектора био у ЦРВЕНО БЕЛОМ???ЈА не знам овај сајт овде...као да она деца из супер тифа пишу а не навијачи!!!
Навијање је било ВРХУНСКО...губили смо две трећине утакмице и навијали како смо навијали!!!
Све на најбољем нивоу, певање,кореографија посебно... Остало је још два кола до краја и то оба у Београду.. Против Бск-а колко сам добро разумео играмо на Карабурми (ако грешим исправите ме ) Сад смо најпотребнији, мобилизација на самом врху.. Глодари ако су покушали имитацију корео како је неко реко ЦЗВ-Рома онда су доказали колики су им комплески и игледа да никад неће престати да расту... Идемо Делије само храбро како каже песма као "север звезди буди одан ти А ЗА ТИТУЛЕ НЕ БРИНИ"..
Далеко најбоље издање Делија ове године на Маракани! Попуну тран са трибинама бар 60,70 минута..јеби га нисмо машине..мада да је резултат био повољнији сугуран сам да би изгурали и свих 90 минута! Кореографија...има ли смисла коментарисати је?! Феноменална!
А ови који кажу да навијање не ваља они или су били на супротној трибини или нису били на утакмици!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Ако једна особа коментарише да је навијање било лоше то не значи да сви овде мисле тако тј. цео сајт... него је у мањини или једини.

Фотке!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind.../137_derbi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Кизо изгледа да не ваља линк .

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)