Delije
Дерби! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Дерби! (/showthread.php?tid=1478)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Дерби! - Делија К.З.Ш. - 11-26-2009

Субота,16:15 часова,Маракана! (карта север 400,исток 800,запад 1000)
Осим овога мислим да је непотреба било каква позивница или молба за дерби!
Сви знамо колико напредујемо из кола у коло,хајде да у суботу искористимо цео певачки,лудачки,навијачки потенцијал Севера!
Север прима око 12 000 људи,нека тих 12 000 буде у трансу свих 90 минута па и више!

Одг: Дерби! - Darko - 11-26-2009

Дошао је и тај дерби на реду, Дан Д што се каже,  веома битна утакмица за клуб, можда и најбитнија у овој полусезони. Победом би Звезда 99,9 % постала шампион. Морамо Звезди сви помоћи у томе. Када кажем сви, мислим првенствено на  Север, али не би било згорег да се и запад и исток у овом мечу активније укључе у навијање. Онда, прва и најбитнија ствар што се тиче овог меча, СВИ РЕДОВНИ У КОП. Дакле из копа све почиње, морају се централни сектори трибине попунити људима који су спремни да дају целог себе у суботу тих сат и по (а ја се само надам да ће хронични проблем наше трибине годинама на овим великим мечевима, дакле бочни делови трибине ка истоку и западу, испоштовати коп и Звезду и да ће у суботу цео Север дисати као један). Упутио бих и један апел вођама, да се има слуха и да се не форсирају песме које трибина (која ће у суботу по свему судећи бити препуна) не прихвата. Не би било лоше и да се неке песме, типа, још једна победа и титула, Звезда ми је све . . . после неколико круга певања ,да се дели трибина, односно да се дозивају источни и западни део трибине, то увек диже масу. Колико чујем стока најављује долазак у великом броју, треба и њих понизити и показати им где им је место.
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!!!!!!   

Одг: Дерби! - Igor_RS - 11-27-2009

До сад смо направили огроман напредак што се омасовљавања трибине тиче, али смо јако ретко успевали да навијање доведемо на сразмерно виши ниво. Субота је дан кад треба то да урадимо, субота је дан кад треба да грмимо, субота је дан кад стока преко пута треба нас чује свих 90 минута. Слушајте и гледајте "шипку", пратите бубањ, оставите глас на Северу!

Одг: Дерби! - Ђенерал - 11-27-2009

Неко је већ на званичном форуму рекао да већнина нередовних и новајлија која сутра дође вероватно ни не чита ове форуме, тако да је мотивисање преко форума за добро навијање бесмислено. Ценим да свако ко је редован и ко можда из неких објективних разлога не може сваки пут да буде ту, а прати форум, зна шта му је чинити сутра! Тако да се пре текме мора са шипке одржати говор који једини може мотивисати те људе! СУТРА МОРАМО ДА ГРМИМО, све је на нашој страни, тако да нема изговора!!!

Одг: Дерби! - DonUltras - 11-27-2009

...речи су сувишне, ви знате све! Wink

Одг: Дерби! - zelja101 - 11-27-2009

Одг: Одг: Дерби! - Звездаш Делијa - 11-27-2009

(11-27-2009, 10:52 AM)Ђенерал link Wrote:Неко је већ на званичном форуму рекао да већнина нередовних и новајлија која сутра дође вероватно ни не чита ове форуме, тако да је мотивисање преко форума за добро навијање бесмислено. Ценим да свако ко је редован и ко можда из неких објективних разлога не може сваки пут да буде ту, а прати форум, зна шта му је чинити сутра! Тако да се пре текме мора са шипке одржати говор који једини може мотивисати те људе! СУТРА МОРАМО ДА ГРМИМО, све је на нашој страни, тако да нема изговора!!!
управо то...ал ево ја бих поручио свима који читају на овом форуму да понесу своје шалове у суботу! о позиву да дођу људи не треба ни причати! толико од мене!

Одг: Дерби! - veteran 1970 - 11-27-2009

коме треба позив да сутра остави глас и срце на трибини боље и да не долази!
сутра је дан наше победе,као победници  дођите на стадион и такви ћете отићи кући!
..."песма нек` грми одјекује,напред Звездо лудо ВОЛИМ ТЕ!!!"...

Одг: Дерби! - дрвосеча - 11-27-2009

Е ја не памтим у задњих 5 година да је било веће интересовање као за овај дерби  Wink То ипак обећава.
Форуме не читају сви, што рекосте.. али можда би требало обавесити оне крелосе на фејсбуку, она званична презентација ДС, па можда фенсери и дођу..  ;D мада, кишу су најавили, па ће ипак се задовољити фотељом.. уз образложење да ће бити и хулигана..  ;D

СУТРА ЈЕ ВЕЛИКИ ДАН.. СУТРА ЈЕ ДЕРБИ!

Одг: Дерби! - Igor_RS - 11-27-2009

Уз ово се одрастало...
Емоцијеееее!