Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Quote:Републички тужилац Слободан Радовановић данас изјављује''Капије су отворене за све навијаче...''

СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Много тога ми се врти по глави и једноставно не могу да верујем на шта наша Србија данас личи!Ја живим за време када ћу отићи на утакмицу и певати 90 минута ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ !А то изгледа неће бити скоро!Певамо брату Урошу јер сад то сви већ знају да је престрого  осуђен и да се боримо за ПРАВДУ!Певамо о Косову не само као парчету наше земље,него и свим СРБИМА који доле живе без струје,воде,који су гладни и стрепе за своје животе из дана у дан!Скоро сваке године режим доносе неки закон,наводно против хулигана,забрањују употребу навијачких реквизита који су нормални свугде у европи и свету,не само у фудбалу већ у свим спортовима(заставе,бубњеви,...) и шта нама преостаје него да кроз песму и пароле да се боримо против тога,за борбу протви репресије над  навијачима ! Ово што је тужилац поднео није ЗАКОН,ни предлог закона већ иницијатива да се забрани рад навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР(не желим да причам о другим групама,гледам само нас у овом случају) !То је само његов предлог и не мора да значи да ће он бити подржан!Исто тако то се неће десити сутра,прекосутра,већ кроз неколико недеља,месеци и зато :
Делије су показале у Н.Саду како се бодри клуб и шта је њима на првом месту!!!Ни туче,ни проблеми....него да клуб освоји 3 нова бода...да нам трибина буде пуна и да буде што боље украшена и гласна!!!Ово су ствари које треба да нас интересују и у будуће на трибини било ког стадиона.Дошло је време да покажемо свима ко смо и шта смо и колико вредимо!!!Наши спектакли,наше акције,наше понашање(сваког појединца) нека говоре за нас у наредном периоду....СВИ НА СТАДИОН...јер сад је време да се покаже дал смо само хулигани,олош...или оно што ми тврдимо да јесмо НАВИЈАЧИ којима је стало до свог клуба...навијачи којима је стало да нам стадиони буду пуни!
Ово је цитат копиран од Игора у теми ЗВЕЗДА-Офк и који најбоље говори о ономе шта треба да радимо!!!Сваки појединац треба да крене од себе,да се ујединимо,да покажемо ко су и шта су ДЕЛИЈЕ СЕВЕР и да тужиоцу,држави,полицији не дамо ни један једини повод и разлог а нас забране,хапсе,......!!!!!
НЕ НЕМА ТОГ ЗАКОНА КОЈИ МОЖЕ ДА МЕ ОД ТЕБЕ ОТЕРА! МИ ЗА ЗВЕЗДУ ЖИВИМО ЗВЕЗДИ ПЕВАМО И ЗВЕЗДИ СЕ ДИВИМО !!!!!
Reply
ЈА сам само љут што се крију иза неких прича,што не смеју да кажу шта им је уствари циљ! Прво кажу затворићемо СЕВЕР,забранити рад групе,а све то због пар људи,који су криминалци,а нама није у интересу да нормлане људе удаљимо са стадиона !Па чекајте,ако имате сазнања о тим људима,о њиховим нелегалним активностима,зашто их не процесуирате!? Значи лакше вам је да забраните навијачку групу коју чине 95% људи који су ту јер воле свој клуб,живе за њега,који су као група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР прикупљали паре,храну,гардеробу за народ за Косову,прикупљали за децу којима је потребна операција,људе који су као група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР много пута дали крв за своје суграђане и чинили још много,много добронамерних ствари за народ ове земље и за саму СРБИЈУ,лакше вам је да укинете такву групу иако она чини многе добронамерне и хумане акције,него да процесуирате неколико људи који наводно дилују дрогу,оружје,једном речју криминалци!!!Нашу трибину данас чини око 5000 хиљада ДЕЛИЈА !Од средњошколаца,студената,запослених,породичних људи,буквално људи свакавих профила!На СЕВЕР долазе не само људи из БЕОГРАДА,већ из читаве СРБИЈЕ,Црне Горе(НОви сад,,Суботица,Зрењенин,Вршац,Шабац,Крагујевац,Подгорица,Никшић,Лозница,Ниш,.....) и сви они долазе из ЉУБАВИ ПРЕМА СВОМ КЛУБУ,ИЗ ЉУБАВИ ПРЕМА ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ !!!!И ви то желите да угасите!?Једноставно не можете и никад нећете !

Reply
Прљава кампања у којој предњачи У92 се толико захуктала да су ево већ гробари и Делије били и у Темишвару и тукли се са ббб... Као да нама не требају визе, као да тамо нема Срба и као да Румуни не симпатишу своју браћу по вери... Дакле, мука ми је више од свега, ајд нек јаве и да смо цунами изазвали, па да ипак имају добар разлог за забрану!

Ово је тема за дугу, дугу причу... Али ми своју причу и енергију треба да преселимо на нашу трибину... Да покажемо зашто и због чега смо тамо! Сада, више него икада не треба да било коме дамо повод да упире прстом у нас... Напунимо Север у суботу и оставимо грло и дланове за Звезду и нашу нову победу!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Дали неко зна дали се наш клуб огласио поводом овога?ипак смо ми њени навијачи.
ако није онда је брука и срамота за њих !!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
@ Коди

Брате мили, дај молим те реци шта узимаш, па да и нама буде тако добро! ;D Без увреде, али мене је било срамота само да читам већи део твог текста. Какви бре датуми, какви масони, каква чудеса, каква небеса? Једноставно се ради о томе да властима не одговара да постоји здрава бунтовна омладина, која је непоткупљива, која је безкомпромисна у својим ставовима, која размишља својом главом, која не пада на њихову јефтину медијску пропаганду, која једноставно неће да игра онако како они свирају. На то треба додати и да борбу против насиља користе да замажу очи обичним грађанима и да им скрену мисле са беде и сиромаштва у којем просечан Србин данас живи. Управо су беда и сиромаштво главни разлози свега овога што се дешава у земљи, јер све то проузрокује велики бес, који доводи до насиља и великог броја убистава која се у Србији на жалост дешавају СВАКОДНЕВНО. Борбом против насиља такође стварају слику да ипак нешто раде и тако прикривају своју неспособност да ураде било шта по питању Космета, по питању организованог криминала, по питању дроге. На то се још може додати да појединцима сметају навијачи јер желе јефтино да купе клубове, али се ту прича свакако завршава. Нису се никакве мрачне и невидљиве силе уротиле против нас, све је јасно к'о дан.

(10-02-2009, 06:14 AM)Коди link Wrote: трећа можда и најболнија помисао је што мени ово све више изгледа као да се ради о нападу на нашу једину и највећу Црвену Звезду.. па тек после на навијаче.. јер после успешне борбе за повратак навијача на стадион и држања првог места на табели... као да су сад гробљани из управе малог клуба  са јна у сарадњи са системом, савезом и сличним несрпским организацијама одлучили да умање  снагу, мотор клуба и Србије и то због њиховог убиства које са нама нема везе...

Две године не освојимо трофеј и код људи се већ ствара оваква параноја, к'о да Партизан све хоће у гроб да нас отера. Параноја никако не би смела да буде одлика Звездиних навијача. Могу да нам напакосте тако што ће да нам отму играча, да купе судију, да премирају противника. Али веровати да Партизан, уз помоћ Савеза, власти, СКОЈ-а, масона, Ватикана и шта ти ја знам чега још ангажује петнаест клинаца да ураде нешто за шта ће фасовати (више)деценијску робију не би ли нашкодио Звезди је чиста лудост. Па нису Хамас, мајку му, само су Партизан. Ова цела ситуација много, много више шкоди Партизана и стварно не знам какве су те муње спопале па си извео онакав закључак.

Кад је већ Партизан у питању, рекао бих и ово у вези његових навијача. Несрећни Татон ће ускоро Србију напустити, а ми хтели, не хтели остајемо заједно са тим Гробарима да се крчкамо у истом лонцу. Што пре то схватимо и што пре на одређено време замрзнемо међусобне нетрпељивости то ће нам свима бити лакше да испливамо из овог срања које нас је задесило. Највећа победа целе сцене би била када би следећи дерби протекао не без инцидента што се у овим околностима подразумева, већ без иједне увредљиве пароле, без иједног увредљивог скандирања, без иједног знака нетрпељивости. Требало би 90 минута искључиво певати својим клубовима, па ко може јаче. То би био заиста јак ударац за све који навијачима желе зло, од политичара, до дежурних душебрижника. Верујем да је Север спреман за тако нешто, за оне преко пута не знам.
Reply
Quote:Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je da će predstavnici MUP-a sledeće nedelje razgovarati sa zvaničnicima tužilaštva i Ministarstva pravde o zabrani prisustva nekoliko navijačkih grupa na stadionima, istakavši da treba napraviti razliku između navijača i huligana.
Dačić: Neće se prazniti "sever" i "jug"

Из Блица.

На крају биће наша победа!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Људи нису нормални,они мисле да ми можемо ко енглези да седимо и да гледамо,а и то су армије навијача,не можеш ти сада одједном 7.500 навијача да натераш да седи кући док ти клуб игра фудбал,без мозга!
Reply

ево цео текст из блица

Quote:" Тужиластво би у тој области тачно требало да дефинише шта жели да се уради - да ли је у питању забрана окупљања у граду, организован одлазак на утакмице, или је у питању само постојање тих навијачких група и њихово присуство на утакмицама. У овом тренутку не могу да кажем ништа конретније, осим да ће се о тој теми разговарати наредних дана. Нико нема намеру да празни "север" или "југ" - делове трибина на стадионима на којима се традиционално окупљају навијачи "Звезде" и "Партизана". Најбитније је да треба направити разлику између навијача и оних који се баве насиљем, хулиганством и криминалом", нагласио је министар унутрашњих послова.
Према његовим речима, полиција нема ништа против навијача и навијачких група уколико не крше јавни ред и мир, уништвају имовину, баве се криминалом, прибегавају насиљу и убиствима.
Републички јавни тужилац Слободан Радовановић поднео је јуче МУП-а захтев за забрану организованог окупљања, одласка и присуства на фудбалским утакмицама и осталим спортским приредбама навијачима "Партизана", "Црвене Звезде" и "Рада".

срећа у несрећи је што је ово свињче гробар па неће да иде толико далеко колико тражи овај тужилац...ма луда држава!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
јел се сећате ви да је и прошле године у ово време била нека хајка на навијаче!?

немогу они нама ништа...бар не сад!али се уз године у годину спрема нешто!
за нас је сад најбитније да ми напунимо маракану и да својим присуством подсетимо ове мудоње да нас нема само неколико стотина!а и пошто је ово удар не само на делије већ на све навијаче пожелјно би било да се уради нека акција са смрдизановцима али да буде нека екстра велика хуманитарна акција за неког коме стварно треба помоћ и да се труби на све стране у вези те акције!па да тако покажемо да навијачи нису шљам и да неће испаштати због пар неадреталаца!
[Image: 24839_1381530626201_1470017652_31037850_2389490_n.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)