Threads: 0
Посета можда није била као на прошлим утакмицама, али ако ће нам ово бити минимум, онда је напредак заиста видљив. Чак и сада када се као жалимо смо имали попуњен север, што је велика ствар. Друго полувремен након кореографије, бакљаде и димнијаде одлично, прво за заборав и да нам се не понови. Такође, кореографија на утакмици са Металцем, без неког повода...  С обзиром на то да су по четири слова ишла у један сектор, испала је супер.
Када нам не иде, као што није ишло у првом полувремену, можда не би било лоше пробати поделу трибине на пола и "такмичење" у навијању. То је до сада увек подизало атмосферу.
Threads: 61
(09-12-2009, 08:18 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: [quote author=САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link=topic=3658.msg70581#msg70581 date=1252785576]
лепо вече на маракани,кореографије постају стандардне лепа бакљада.... 8) бубњар на крају утакмице појаснио :
слажем се са тобом,осим један минус а то је посета,само 5000 душа...
МОБИЛИЗАЦИЈА МОРА ДА СЕ НАСТАВИ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ!!!
'АЈМО ,'АЈДЕ ,СВИ У НАПАД !!!
[/quote]
Види се да ниси био на утакмици и да ниси сачекао да чујеш од неког ко је био, колико је људи било и како је било синоћ. Замолио бих те да не коментаришеш ствари у којима ниси учествовао. Ово нису мале ствари, то је ширење новинарских дезинформација које штете како Делијама тако и Црвеној Звезди.
Свака част за синоћње издање, јако ми је жао што нисам био тамо...видимо се у Смедереву!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
Моја грешка,хтео сам да кажем да је друго било боље.
ево клипа са делије.нет:
Threads: 12
Свакако је посебан детаљ било ширење парола пред крај полувремена, подршка у виду аплауза од стране свих присутних на стадиону, скандирање "Србија", "Ко не скаче тај је педер" које је такође прихватило доста њих, пре свега на Истоку...
Наравно, посебан и неописив осећај приликом певања "Боже правде"! Уз то, рекао бих да је химна отпевана баш добро и... Шта да кажем, "то тешко може да се схвати, то не може да се плати, тај осећај наш..."
Па бих зато искористио прилику и упутио једну ВЕЛИКУ МОЛБУ тиму Кафеа да нам омогући и тај снимак!!!
Threads: 18
(09-12-2009, 11:52 PM)Godfather link Wrote: можда грешим али као навијачи са можда најбољом кореографијом на свету не би смели да допусте онакав испад :o требали су сви они са стране да се буквално нагузе у средину јер како се мени чинило биле су неке рупе и они "насвојуруку" људи који су онако узимали оне папире су се померали са истим ??? сва срећа па је све испало добро, кол'ко тол'ко Какав испад о чему ти причаш?8 слова на два сектора...то једноставно не може боље од овога!
Threads: 8
09-13-2009, 11:05 AM
(This post was last modified: 09-13-2009, 11:31 AM by дај гол.)
(09-13-2009, 11:04 AM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Godfather link=topic=3658.msg70602#msg70602 date=1252799529]
можда грешим али као навијачи са можда најбољом кореографијом на свету не би смели да допусте онакав испад :o требали су сви они са стране да се буквално нагузе у средину јер како се мени чинило биле су неке рупе и они "насвојуруку" људи који су онако узимали оне папире су се померали са истим ??? сва срећа па је све испало добро, кол'ко тол'ко Какав испад о чему ти причаш?8 слова на два сектора...то једноставно не може боље од овога!
[/quote]
Зато сам му и ставио ону слику да види ..и фонт који је...да непомисле људи ..зашто је оно слово О онако неправилно...
Посета солидна,песма упочетку ко да смо певали по казни касније како је игра расла тако и песма,пароле,корео и баКљада одлични.Нема стајања следеће Смедерево...
Добро одрађена утакмица, прво полувреме мало испод стандарда што се тиче певања.Бројност одлична, јер ипак је ово Металац...Кореографија у другом полувремену, и бакљада су подигли атвосферу, тако да је и навијање било на вишем нивоу....
СВИ У СМЕДЕРЕВО!!!
Threads: 0
(09-13-2009, 11:04 AM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Godfather link=topic=3658.msg70602#msg70602 date=1252799529]
можда грешим али као навијачи са можда најбољом кореографијом на свету не би смели да допусте онакав испад :o требали су сви они са стране да се буквално нагузе у средину јер како се мени чинило биле су неке рупе и они "насвојуруку" људи који су онако узимали оне папире су се померали са истим ??? сва срећа па је све испало добро, кол'ко тол'ко Какав испад о чему ти причаш?8 слова на два сектора...то једноставно не може боље од овога!
[/quote]
У извођењу кореографије није било пропуста, можда пар најлона ван места, што на пар хиљада људи није пуно, међутим у самом планирању је грешка јер као што си рекао толико слова на тако малом простору... па не изгледа баш нешто лепо сложићеш се. Иначе прво сам помислио код почетних А да се неко померио и сјебо ствар, али када сам мало боље размислио ;D
|