Threads: 14
БРАЋО ДЕЛИЈЕ – БРАЋО ЗВЕЗДАШИ!!!
Дођите у што већем броју на следећу утакмицу нашег вољеног клуба који игра против Металца из Горњег Милановца, да помогнемо играчима на терену не би ли дошли до нова три бода.Играчи јесу млади,можда мало плаћени,можда и нису по квалитету најбољи у лиги али уз нашу велику бројност на свим утакмицама Црвене Звезде као и великом подршком коју ћемо им пружити на свакој утакмици, верујемо да ћемо на крају бити прваци.Првенство је тек почело а ми морамо бити што бројнији и истрајнији до краја првенства и нека нам свака утакмица буде по бројности као да је Европска.ПОКАЖИМО СВИМА КОЛИКО ВОЛИМО НАШУ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ И КОЛИКО СМО ВЕРНИ, МА КАКВЕ РЕЗУЛТАТЕ КЛУБ ПОСТИЗАО.Сви на Маракану БРАЋО ДЕЛИЈЕ – БРАЋО ЗВЕЗДАШИ игра наша ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!
Threads: 9
Тако је Дејане, нема стајања сад. Јер ако станемо губимо све. Морамо подићи клуб ,ми, једноставно нема ко други. Многи су клубу окренули леђа када су му највише требали.
Све је остало на нама Делије, па и нека је. Сви на Север.
Пс. Не би било лоше да Бошке уради онај плакат за мобилизацију да таман свако излепи свој град. Ја са другарима свој сигурно хоћу.
Threads: 61
Вероватно ће бити вечерњи термин...
Threads: 10
па добро,сигурно неће бити раније
Threads: 9
Хтео бих још нешто да напишем за оне који читају овај форум, а и даље су у дилеми да ли да дођу против Металца. Овде као прво и прво није ама баш уопште реч о противнику, Металцу, Раду, Војводини или Партизану ... овде је реч о повратку Звезде на стазе старе славе. Протеклих(а и наредних) неколико месеци су можда и најтежи за Звезду од њеног оснивања. Клуб је био константно урушаван и споља и изнутра.
Веома је битно како ћемо ми као навијачи Звезде положити ове испите који су пред нама. Ови пређашњи су положени највишом могућом оценом. Нема апсолутно ни једног разлога да се тако не настави. Лако је славити титуле, дупле круне... и причати како смо верни и шта ти ја знам.
Сада се показује верност клубу, сада, када је клуб можда и у највећој кризи од оснивања. А надам се да ћемо се кроз неколико година када се Звезда буде дај Боже опет вратила на стари пут , се са радошћу присећати овог периода и како смо били ми ти који смо сви заједно дигли клуб из пепела опет у висине. То ће на крају крајева и бити већи успех од оног у Барију. Барем за мене
Threads: 84
Утакмица се игра у 19:00 у суботу
Threads: 10
Threads: 61
Било би добро да се научи ова песма Делије!
Лакши су порази
слађе су победе
кад на терену срце остане
Зато ти играј сад
Звездин грб погледај
и на Север се угледај
Па као ми за њу живи сваки дан
па као ми Звезди буди потребан
па као Север Звезди буди одан ти
и за титуле не брини
Threads: 0
ајмо Делије продато је 10000 сезонских плус можда 1000 наших......мора да нас буде на свим следећим утакмицама минимум 15 000...гледам звезду не њене противнике!
Threads: 12
Мислим да нема потребе да се отвара нова тема, па бих ако може
само у једном упису овде скренуо са утакмице са Металцем...
http://www.dverisrpske.com/tekst/174375
!!!
Свако по својој савести, нормално, али не видим разлог зашто се не би сви појавили испред Храма у 16 часова... Као што је већ и написано, термин утакмице је "померен" за 19 сати.