Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Рад!!!ИНВАЗИЈААА
(05-24-2009, 07:41 PM)direktor link Wrote: Јел може неко да каже шта је са дечком кога су износили до штанда?
Дечко је однешен на носилима ал са великим закашњењем хитне помоћи.Нико прво није знао шта му је само је пао преко столица.Умивали смо га водом окренули на страну он ништа,кад после чујемо да је алкохол учинио своје.Вероватно је сада добро.
Reply
Хвала на информацији.
како је било моћно када се трибина поделила на оле оле оле звездо волим те...

Сви у Крушевац

Reply
Права журка на северу данас... Грмели смо никад страшније, само би било до јаја да је радио микрофон, пошто тешко може оволика маса да се контролише преко мегафона. Најбољи тренутак је био почетак другог полувремена са  Добор знај и наставак са Пуне трибине... Сви су били у трансу... Лоше је било што је доста камермана било на трибини, који су више снимали него певали, али добро они не долазе често на север па и не знају, али научиће само да буде што више буде оваквих утакмица.
Све у свему објашњавамо неке ствари.
п.с. е да и парола Радара... Мене би било срамота, не бих излазио из куће...
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
(05-24-2009, 10:37 PM)Corleone link Wrote: Права журка на северу данас... Грмели смо никад страшније, само би било до јаја да је радио микрофон, пошто тешко може оволика маса да се контролише преко мегафона. Најбољи тренутак је био почетак другог полувремена са  Добор знај и наставак са Пуне трибине... Сви су били у трансу... Лоше је било што је доста камермана било на трибини, који су више снимали него певали, али добро они не долазе често на север па и не знају, али научиће само да буде што више буде оваквих утакмица.
Све у свему објашњавамо неке ствари.
п.с. е да и парола Радара... Мене би било срамота, не бих излазио из куће...
А она парола Само Наш,Само Рад..оно је за смех,ништа глупље нисам видео у Животу свом
Reply
Зашто тако мислиш златокоса?

Него да се не расправљам, још ће испадне да браним форсе, данас прави навијачки дан. Што неко рече, оваква еуфорија ме није дрмала ни пред финале купа последњег, последњи дерби, не знам ни како да упоредим. Већ сат времена пред почетак утакмице видело се да ће посета на Маракани бити изнад просека, Запад у односу на целу сезону одлично попуњен, исток свега пар стотина људи, а на нашем свега мало празних места у секторима до запада и истока. Навијање одлично, мада је фалио микрофон, ипак је то велики број навијача и тешко га је контролисати, али успело је! Кореографија одлична, после утакмице дељени флајери са одличним текстом, као и шаблони клупског грба, надам се да су отишли у праве руке, да ће бити акције преко лета!  :Smile
Reply
Покушавам да се сетим којим редом се шта дешавало, али толико сам још увек пун утисака да вероватно нећу успети...

Као што сам споменуо, непосредно пред почетак се заорио познати репертоар песама када се игра против рада... Црвенкапа, Раде ти пуши к... Раде... Већ се осећало да ће доћи до експлозије, јер је певање било сјајно... Ако се не варам на почетку су се певале Сваке ноћи сањам ја, Звезда ми је све, Још једна победа и титула...  И то по више минута свака... Лагано се и понавља и то прво само Север а онда се укључује и Запад... Када Звездо играш ти... Све време певање прати сјајан ритам бубњева, гомила барјака и застава које се виоре, а димови и бакље се пале спорадично што је додатно дизало атмосферу и одржавало тензију све време... Први део игре је био ту негде на нивоу претходних одличних издања...

А друго полувреме креће сјајном кореографијом, шеталица са Рајком МИтићем и шампионском генерацијом коју изводи на терен, и црвени и бели најлони са стране, а то прати транспарент на огради Звезда те зове и све то уз најбоље отпевану у последњих сезону-две Добро знај... Понављамо је два пута, а онда Пуне трибине, мало уз кореографију а онда се повлачи шеталица и креће лудило... И Пуне трибине се певају најбоље у последњинх еколико сезона... И то више минута... Као одговор на транспарент из кавеза брзо се смишља одговор на мелодију Свaкe ноћи сањам ја... Сисај Раде ле але, сисај раде ле, много брзи сте, Север ори се... Након тога још мало прозивања и грмљавина уз И литар сперме то је права доза уз коју пада и један од голова... Више транспарената се појавило у другом полувремену, један је порука Лекићу и шта Север мисли о његовој кандидатури, "Лекићу не можеш да будеш председник Звезде", друга "Бићемо уз тебе живот цео", и трећа која нас подсећа на финале Купа УЕФА из 79-е године "23.мај 1979. Микелоти, опростили смо, нисмо заборавили"... Нисмо заборавили ни нашег друга Уроша те се и њему скандирало... Врхунац настаје дозивањем са Истоком и Западом и подизање целог стадиона на ноге уз И ко не скаче тај је шиптар... Долази и до поделе Севера и надвикивања уз Але але але о... И ово је једно од најбољих издања ове песме... Све време се повремено пале бакље и димови, али око 80-ог минута креће права бакљада која нам даје додатну снагу да све до 90-ог минута не престанемо са песмом и као што смо почели друго полувреме на тај начин и испраћамо играче са терена... Добро знај да увек ту сам ја!!!

Надам се да је ово само почетак и да ћемо имати још гомилу оваквих утакмица-издања... Следеће што на чека је Крушевац... Знамо шта нам је чинити, масовни одлазак у КШ и долазак свих ванбеоградских секција које су и овог пута заслужиле високу оцену, не сме да дође у питање, пре тога скупштина клуба и верујем да ће почети нешто позитивно да се дешава, на нама је да наставимо мобилизацију и током лета како би нову сезону дочекали никад спремнији и поставили нове стандарде који су сада већ ВИСОКО, ВИСОКО...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Атмосфера је била више него одлична као и навијање, укратко речено било је "север у трансу лудује". Свака част свим Делијама који су дошли на ову утакмицу и тиме подржали ову нову акцију мобилизације, и што је најбитније наш клуб. Надам се да ће ово утицати на то да се публика пробуди јер крајње је вријеме.
А што се тиче оних прозивки радваца, није се ништа паметније ни могло очекивати од њих...

Видимо се у Крушевцу!
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
Врхунска атмосфера јуче. Кад би се још потрудили да следеће сезоне будемо овакви, да нас буде као јуче још од прве утакмице!? Али за сад се окрећемо сви на последњи меч са Напредком, размишљајте о томе, СВИ У КРУШЕВАЦ!!!

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/ku...2009/sorka
Reply
Мука ми је више од ових текстова у штампи! Јучершње издање заиста је заслужило високу оцену! Нећу да дужим, све сте ви написали, само ћу да кажем: СВАКА ЧАСТ ДЕЛИЈЕ ! ! !
Reply
Још гори текст је у Blicu... Говнари су пола текста писали као да је било опсадно стање у Београду, чак су и поменули како је неку бабу погодио камен у стомак ??? ??? у шта баш не верујем, а тек при крају су поменули шта се дешавало на стадиону.
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: