Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч
(04-26-2009, 06:27 PM)Јоца ДС link Wrote:[quote author=Corleone link=topic=3578.msg67138#msg67138 date=1240770229]
После текме била је јурњава на команди са жандарима и гробарима. Најјачи је био кер кад је са све коњем пао на тротоар ;D

хахах значи сцена деценије Smile    Ја сам црко од смеха кад сам видео у све оној бежанији по аутокоманди Smile
[/quote]
Тако је то кад коњ јаше коња.  Smile
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Прво полувреме мало млако али се у другом утисак скроз поправио. Друго полувреме врхунски одрађено, разноврсно и гласно.
Кореографија на највишем нивоу, акција привлачења навијача успела што се тиче Севера, друге две трибине боље него иначе али доста слабије него што је потребно.
Велики успех би био да се и следеће коло задржи оваква бројност.

НЕ БОЈ СЕ ТИ ЗВЕЗДО, ОСТАЋУ КРАЈ ТЕБЕ!!!
Најјачи смо делије!  Много је добро зезање било данас. И навијање и корео и све оно после текме Smile  Бројност, може и боље, али може се рећи да је био задовољавајући број навијача!
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Браво за све данас који су били на стадиону.Још једном се показало да у овим тешким тренуцима нашој Звезди смо остали САМО МИ.
Треба одржавати овај стандард до краја сезоне,а следећа прилика за то је Карабурма,тамо смо увек бројни.
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!
Постављене су слике:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...orac_3krug

[Image: delije13.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Данас сам доживео велико разочарање што се тиче ЗВЕЗДИНИХ навијача,МАЛО И ОПЕТ МАЛО.Ми који смо били показали смо колико нам је стало до вољеног клуба а остали мислим на Београђане много су ме разочарали.Зовеш људе,молиш и њима је тешко да дођу и да помогну сада када нам је најтеже.Ја сам исцимо 6  људи који нису дуго били на МАРИ и који су отшли прилично задовољни и срећан сам због њих што су видели предиван север и фантастичну подршку и још лепшу кореографију.Тек сам малопре видео ГРБ и немогу да опишем како то лепо изгледа.ФЕНОМЕНАЛНООО.Надам се до краја првенства да ће нас остати оволко а најесен очекујем пунију МАРУ и пун СЕВЕР.
(04-26-2009, 08:12 PM)MACAK link Wrote:Данас сам доживео велико разочарање што се тиче ЗВЕЗДИНИХ навијача,МАЛО И ОПЕТ МАЛО.

Па за то и можда јеси управу. Али с' обзиром да нас на сваку утакмицу у просеку дође 3500 људи на север (не рачунајући дерби), а данас око 7, 8 хиљада, и то је нешто. Само да наставимо овако, са овом бројношћу и биће све одлично.
(04-26-2009, 08:12 PM)MACAK link Wrote:Данас сам доживео велико разочарање што се тиче ЗВЕЗДИНИХ навијача,МАЛО И ОПЕТ МАЛО.Ми који смо били показали смо колико нам је стало до вољеног клуба а остали мислим на Београђане много су ме разочарали.Зовеш људе,молиш и њима је тешко да дођу и да помогну сада када нам је најтеже.Ја сам исцимо 6  људи који нису дуго били на МАРИ и који су отшли прилично задовољни и срећан сам због њих што су видели предиван север и фантастичну подршку и још лепшу кореографију.Тек сам малопре видео ГРБ и немогу да опишем како то лепо изгледа.ФЕНОМЕНАЛНООО.Надам се до краја првенства да ће нас остати оволко а најесен очекујем пунију МАРУ и пун СЕВЕР.

Коментарима попут овога нема места на сајту. Ја тебе не разумем ни мало. Објасни ми како је могуће да се на два форума јављају људи само са позитивним утисцима, и онда се јавиш ти и причаш о разочарењу.

Свако путовање па и највеће се почиње једним кораком. Ако си ти мислио да ћемо се телепортовати на крај нашег путовања после два дана позивања људи онда си болестан. Чињеница је да смо утростручили број људи на стадиону, чињеница је да смо направили очигледан напредак, а да један спот није приказан на тв-у,да никава медијска кампања није вођена сем ове на два форума, и наша интерна.

СЛЕДЕЋЕ ПУТ МОРА ДА НАС ЈЕ ЈОШ ВИШЕ, ПА ЈОШ ВИШЕ, ПА ЈОШ ВИШЕ... ОВО ЈЕ БИЛО ОДЛИЧНО ДАНАС!

само овде не смемо да станемо, зовите још људи, форуми, фејсбук, поруке... До краја сезоне морамо да имамо пун север и барем 5 000 људи на истоку и западу

ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ К'О ЈЕДАН! СВИ НА МАРАКАНУ!
(04-26-2009, 08:12 PM)MACAK link Wrote:Ја сам исцимо 6  људи који нису дуго били на МАРИ и који су отшли прилично задовољни и срећан сам због њих што су видели предиван север и фантастичну подршку и још лепшу кореографију.

Такође, чак сам успео да доведем и неке људе који уопште нису гледали ЗВЕЗДУ са СЕВЕРА. Само да се настави овако. Нема оправдања за изостанке.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Читам сад,на пацовској прослави титуле хит песма оне грандове певаљке у коме се између помиње ''Север у депресиној фази'' :-\

Е моје будале,далеко је ово данас од депресије ;D

Браво и браво,за све!свако ко жели незабораван навијачки доживљај нека стане поред групице у центру копа,која из утакмице у утакмицу покреће лудило...

Много добар нови барјак!

Идеемо Делије!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)