Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-рад!

Бакљада  
(08-24-2009, 03:44 PM)дај гол link Wrote:

Бакљада 
Много је добро било!! ух..ова треба сваку текму!
(08-24-2009, 11:49 AM)KizaLion link Wrote:Зато што је забрањено скидање видео записа. Ко хоће нек гледа на сајту.

Код мене и пар особа код који сам пробао неће да отвори лепо... Сецка... Сачекам да учита цео клип али неће...
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Ја сам тај проблем решио тако сто сам искључио ха де,нема велике разлике Smile
Бакљада је била врх изгледало је као да је неко бацио напалм на север, свака част. Кореографија је исто била добра, јес' да неки нисмо видили гол  због ње али битно је да смо чули кад је пао.  Smile
Мислим, дакле не верујем медијима.

(08-24-2009, 04:24 PM)Goldy link Wrote:[quote author=дај гол link=topic=3647.msg69901#msg69901 date=1251128649]

Бакљада 
Много је добро било!! ух..ова треба сваку текму!
[/quote]
Хоћеш ти да је исфинансираш можда?!
Дај људи размислите сваки пут пре него нешто напишете...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Што се тиче ових видео записа на порталу Вимео, имате овде један мали програмчић за скидање клипова са Јутјуба http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&...997f5bdd7e

Пробао сам да на исти начин скинем и видео са Вимеа и ради!!! Фајл буде до 20ак МБ, квалитет је солидан (није као на порталу кад се гледа, али је рецимо много бољи од клипова са делије нета)

Па пробајте...
Одлична атмосфера, бакљада је била врхунска, нова песма је стварно одлична и мислим да је заживела и да ће грмети све јаче... Једино ми је жао што мислим да нисмо довољно јако певали ону песму за радовце - истина је и то знате сви, да сте некад били цигани!!  ;D
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
јел може неко да ми пошаље речи нове песме које је певана против Рада.  Big Grin

Иначе бакљада је била супер, навијање и кореографија као и увек..10-ка. 

Хоћеш да ти је ја отпевам негде на штранду ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: