Delije
Звезда-рад! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Звезда-рад! (/showthread.php?tid=1344)

Pages: 1 2 3 4 5

Звезда-рад! - boske_pv94 - 08-18-2009

[Image: 70771001.th.jpg]

23. август у 19.30 часова,ајмо Делије цимајте што више људи!!!

Одг: Звезда-рад! - Darko - 08-18-2009

Идемо напред, следећа утакмица у нашем првенству Рад на Маракани. Прошли пут нас је било против Рада  по неким проценама  око 20 000 на Маракани. Јесте тада био слободан улаз, али мислим да то не би требало да представља препреку да и овог пута не поновимо ову бројку а зашто не и повећамо. Кренимо већ сада са цимањем око ове утакмице, ми који не идемо у Праг. Имамо плакат, ајде свако нек излепи свој град плакатима за почетак. Сада је сасвим јасно да је пут којим су Делије кренуле прошле године (а то је максимално цимање и мобилисање свих Звездиних снага ) једини исправан.  То се пренело и на наше играче којима  фудбалски квалитети и нису можда на највишем нивоу, али од почетка сезоне момци буквално изгарају и остављају срце на терену за Звездин грб, а у овом тренутку у коме се налази наша Звезда, више од тога Зведин навијач не може  да тражи.
Очекује се такође и пун кавез гостујућих навијача тако да ћемо имати прилику и за навијачко надпевавање са форсима, отварање сезоне у првенству на нашој Мари, очекује се и веома лепо  и пријатно време, ко нема сезонску карта за Север је смешних 100 динара, заиста много има разлога да свако ко се осећа Делијом, Звездашем дође на Маракану у недељу увече, а разлога за недолазак (а ово се посебно односи на  Београђане) заиста нема апсолутно ни један !

Одг: Звезда-рад! - Goldy - 08-19-2009

Ја нисам Београђанин али долазим па макар падале и секире! и ништа ме живо не спречава

Одг: Звезда-рад! - Делија К.З.Ш. - 08-21-2009

(08-19-2009, 09:34 PM)Goldy link Wrote:Ја нисам Београђанин али долазим па макар падале и секире! и ништа ме живо не спречава

па шта има везе ако ниси Бограђанин??
има и још много људи који нису из Београда па су редовни!
ти и као сви други сте добродошли,али дајте мало озбиљности...

Одг: Звезда-рад! - KocoBo-Cp6uja - 08-21-2009

Делије,ову утакмицу морамо схватити максимално озбиљно.Мобилизација је у току,а ти што ниси из Београда поведи своје другове,ако не 3-4,онда бар једног и из текме у текму да вас све више долази.Термин(ако то мозе некад да пресдтавља разлог за не долазак)је одличан,недеља увече,нерадни дан,школарци на распусту,студенти на одмору,сви,сви на маракану!оправдања за недолазак нема,црвенкапа нам стиже,сетите се како је била добра утакмица на прослом гостовању бањичке дроље.АЈМО ДЕЛИЈЕ,МАРАКАНА ТЕ ЗОВЕ-НЕМА ЧЕКАЊА-САД ИЛ НИКАД !!!

П.с. Кога инат не натера да дође сад против Рада,у четвртак против славије и на све будуће текме,може да заборави север,Звезду.Пред нама су нова доказивања,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ-НЕКА ГРМИ "МАРАКАНА" !!!

Одг: Звезда-рад! - rukometas_bg - 08-22-2009

(08-22-2009, 12:03 PM)Увек са тобом link Wrote:[quote author=цоа_фкцз link=topic=3647.msg69820#msg69820 date=1250941286]
јел север 200 кинти?! Big Grin
Не видим шта је смешно. Север је 100 динара
[/quote]
Север ће против Рада бити 200дин

Одг: Звезда-рад! - KocoBo-Cp6uja - 08-22-2009

Утакмица канда почиње у 20 часова(а не од 19:30 како је раније најављено),ако то некоме ишта значи,АЈМО ДЕЛИЈЕ !!!

Одг: Звезда-рад! - Igor_RS - 08-23-2009

Дефинитиван термин је 20 часова! Идемо Делије!

Одг: Звезда-рад! - KocoBo-Cp6uja - 08-23-2009

Феноменално вече на Маракани,навијачки поптуно испуњено,од барјака,бакљи,кореографије,преко великог репертоара песама са добро попуњеним севером.То је неки утисак од вечерас.Играчи пре утакмице долазе до севера,поздрављају га и ту креће лудница.Нова,стара,песма-Од рођења мог,увежбава се пре утакмице,на кратко се прекида због химне "Боже правде" да би се и касније опет певала.Певало се Урошу,Космету,НАРАВНО БАЊИЧКОЈ ДРОЉИ,нова песма за њих,у пар наврата лепо су понижени.
Кореографија с натписом на огради убада право у центар,више бакљади уз спорадично паљење дизало је масу,и јос један леп моменат,мада већина нас није видела гол,креће песма ПТЛН бакљада и лудница.после утакмице играчи долазе "скоро" до севера и певају песму са нама,ЛЕПШИ МОМЕНАТ УТАКМИЦЕ.Идемо даље-НАША СНАГА ЊИХОВ ПРОБЛЕМ ЈЕ НАЈВЕЋИ !!!

Одг: Звезда-рад! - Nikola013 - 08-23-2009

Нај јачи утисак од вечерас,

Пиротехника и Фреди Кругер који је водио навијање са шипке - НЕПРОЦЕЊИВО  Big Grin