Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куд плови овај брод...
Носе и појединци са наше трибине,ал једна је велика разлика што је на нашој трибини донекле била почела борба против ножева кроз оне пароле окренуте ка трибини,и графитима око стадиона.
САМО ПИЧКЕ БОДУ !!!
Reply
Управо тако, а иначе се наша навијачка група задњи пут везује за те ножеве још од утакмице са вошом, давно беше, тада је у тучи између наших навијача избоден момак...
Мислим да су после тога и осванули графити!
Reply
(01-28-2009, 04:36 PM)luconi link Wrote: Управо тако, а иначе се наша навијачка група задњи пут везује за те ножеве још од утакмице са вошом, давно беше, тада је у тучи између наших навијача избоден момак...
Мислим да су после тога и осванули графити!

То је тачно,али да клинци од 15 година млатарају са ножем па то нема нигде
Reply
Клинци носе ножеве првенствено из страха,а боду зато што се боје,и не смеју на фер борбу,која је права реткост на нашој навијачкој сцени!
Reply
Мислим да ово није проблем гробара и нас и навијача уопште. То једноставно проблем друштва у ком живимо. Покушавамо да се боримо против тога да се уведе неки навијачки кодекс којег ће се придржавати све групе, али колко то успева и сами видимо...
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
Јасна ствар...Нико не каже да од људи који долазе на Север не носи нож,ал ипак се види да нашу групу предводе нормални људи,хришћани а не нарко дилери и криминалци! Имали смо транспарент окренут ка трибини,имамо графит...Стално се прича о томе,да испадаш пи*ка када носиш нож...све у свему утиче се на свест,пре свега нас(пошто сам и ја млађи) младих да знамо шта ваља а шта не! Е сад мало да се вратим на ово што се десило. Да ли је могуће да неко ко има 15 година може да избоде човека? Шта ће са тим дететом бити кад одрасте,сигурно неће бити интелектуалац неки,него ће почети да се бави криминалом,диловањем(ако већ није почео,сви знамо каква је јадна ситуација у нашој земљи)...Ал добро деца ни немају на кога да се угледају,шта ће да раде кад тамо на оном "Real Football Factories" види свог вођу како шмрче кокаин и витла утоком...нормално помислиће види како је то до јаја има и ја тако да почнем да будем и ја ко вођа да ми не сме нико ништа...и тако крену и они,мислећи да је све то тако лако и некажњиво и после натоваре и себи и неком другом беду на врат....
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
"А што је добра фора,кад су га уболи одмах побегли", чуј фора, то је далеко од форе, то је бре једна срамота, нема респекта ни према чему!  Тако је једном група гробарчића од 15 година старости налетела на мог кума који има 10 година, дакле сам клинац са звездиним шалом, и обесили су клинца о дрво са тим шалом, могло дете да се удави!  Зато напомињем не треба их штедети, него цигла па у главу!
Reply
(01-28-2009, 03:02 PM)rukometas_bg link Wrote: Ово проблем гробара него поремећеног друштва у ком живимо. То се данас дешава свуда, не бира се ни место ни време. А држава ни не покушава да се бори са овим великим проблемом

Тако је! Деца која су јуче потегла ножеве имају 14-15 година. Таквих случајева има сваки дан, а црна хроника је све пунија и пунија. Тај проблем би требали да решавају на првом месту држава, родитељи, школа, па тек онда организовани навијачи. Ал како решавати проблем кад смрдљиви новинари једва дочекају да у обрачуну буде бар један навијачки шал не би ли они дошли до што бомбастичнијих наслова? Јеби га, није толико интересантно кад се клинци покољу око гудре или кад сељак баци комшију у бунар због међе.

И маните се људи коментара типа ''удри старо, младо, све што носи црно-бело''. То никако не доводи до решавања проблема, већ само може да погорша ситуацију.

Reply
Пре неки месец на дечку су клинци пуцали у врат из близине, испред жуте греде избоше оне момке због девојке, значи дешава се много чешће и то са фаталним исходом ван навијачког света. Не требају нама ни усташе ни шиптари, сами смо себи највећи непријатељи
Reply
Ма тога је било и биће, једино што смо ми људи, нисмо СТОКА!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)