Delije
Куд плови овај брод... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Куд плови овај брод... (/showthread.php?tid=1291)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Куд плови овај брод... - Red Star Forever - 04-15-2008

Убијен навијач у Футогу, други тешко рањен

НОВИ САД - У сукобу две групе навијача у понедељак увече је у Футогу код Новог Сада убијен један младић, док је други тешко рањен, потврдио је агенцији Бета истражни судија Окружног суда у Новом Саду Ненад Симовић.

Симовић је рекао да је до сукоба навијача дошло синоћ после 22 сата, у близини железничке станице у Футогу.

Он је навео да су у тучи у којој су учествовале млађе особе кориштене шипке, хладно оружје али и ватрено оружје.

Један младић је убијен из ватреног оружја, док је други тешко рањен, рекао је Симовић.

Симовић је додао је да је идентитет погинулог младића познат и да је саопштен породици, а да ће јавност бити упозната с тим након завршетка истражних радњи.

Симовић је најавио да ће новосадска полиција током дана издати саопштење са свим осталим детаљима.

Полиција за сада не саопштава, али се незванично говори да се ради о сукобу навијача Војводине и Партизана.

Прошлог викенда у Новом Саду је, пре првенствене фудбалске утакмице између Војводине и Партизана, дошло до сукоба навијача, после кога је полиција привела 30 изгредника.

извор: Бета
линк:
http://www.beta.co.yu/default.asp?h=akt,sr&prikaz=1824037

Куд плови овај брод... - дрвосеча - 04-15-2008

Страшно! :o Sad

СТОП НОЖЕВИМА!!!!

Куд плови овај брод... - david.v - 04-15-2008

Куд плови овај брод... - KizaLion - 04-15-2008

Човек кад погледа The Real Football Factories... Једини од свих у том документарцу носе пиштоље. И запита се да ли су Гробари навијачи или криминалци. Пре бих рекао ово друго, али у огромној мањини. Ово нема везе с навијањем уопште, кукавичлук. Бежање и пуцање.

Дејану...
Нек му је лака српска земља и саучешће Фирмашима, мајци, сестри, вереници...

Куд плови овај брод... - Mayor - 04-15-2008

неко је написао СТОП НОЖЕВИМА , али дечко који је синоћ преминуо није преминуо од ножа,већ од пиштоља,
али у суштини то је најмање битно...

погребници су још једном показали где се налазе на навијачкој сцени...

ја могу само да кажем да би било фер да се одложи коло,
сетите се смрти габријелеа сандрија,навијача лација,
цело коло се одложило због тога.
мислим да сваки живот исто вреди и да би људи из савеза или заједнице требало исто то да ураде.

моје саучешће породици преминулог момка, као и ибпк и фирми...

Куд плови овај брод... - Бока - 04-15-2008

Довољно је видети ово:

[Image: Real.Football.Factories.s02e04.-.The.Balkans.jpg]

и схватити куд плови брод. Најгоре у свему што ћемо ми незаштићени највише то осетити на кожи и што ће овај догађај директно утицати на целу навијачку сцену. Пад квалитета на трибини и да не набрајам даље. Наравно одговорне знамо... :bes :batine

Куд плови овај брод... - Милош - 04-15-2008

Нек је момку вечна слава.
Ово је тежак ударац за српску навијачку сцену.

Боду само пичке али шта је са овим пуцачима јеботе...
Какве везе ово има са љубави према клубу, овај брод плови у понор.
Јеботе к'о да немамо довољно шиптара доле него смо кренули да се убијамо међусобно. Таман је кренуло како треба са оним СТОП НОЖЕВИМА кад у недељу дана 2 убиства. Прво Суботица, па сад Нови Сад. Зар треба подсећати шта се дешавало претходних година пред утакмице Црвене звезде у Новом Саду. Ово је ипак превазишло сваку меру.
И КАКО САД ПОСЛЕ СВЕГА ДА ИЗАЂЕШ И КАЖЕШ СТОП РЕПРЕСИЈИ КАД НАМ СЕ ОВО ДЕШАВА.
Што је најгоре плашим се да неће на овоме остати. Плашим се да поново не настрада неко ни крив ни дужан.

Дејане почивај у миру!
Саучешће породици, пријатељима и Фирми!

Куд плови овај брод... - R.S.K. - 04-15-2008

Quote:неко је написао СТОП НОЖЕВИМА , али дечко који је синоћ преминуо није преминуо од ножа,већ од пиштоља,
али у суштини то је најмање битно...

Нек је лака црна земља погинулом!

Све нас је ово погодило,нема шта....сад нећу ја да бројим ко је коме шта урадио,колико пута и тако даље,већ само да мало исправим вас који коментаришете....пре само дан,везано за исту утакмицу,избоден је један гробар,док је био на земљи (ако се не варам)...па ту се не зна ко је гори од кога! Ал ето,најебали су само прави ликови (судећи о речима хвале које имају ови који су их познавали)....то је тужно!Не само пуцање,него и оно што се десило пар ''сати'' пре ове трагедије....срећа само да и онај пандур у децембру није усмртио неког на нашој трибини.....то само говори о стању у ком је сцена.....тога смо сви свесни,и нисам ја сад измислио топлу воду,само сам хтео да подсетим и на догађај од суботе,за који ми се чини да је мало заборављен...

Још једном,саучешће породици преминулог....и желим брз опоравак свим повређенима.....а казну за душмане једног и другог табора који су се уватили оружја!

[Image: inmemoriam_lonac.jpg]