12-19-2006, 09:25 PM
Ови су стварно нула без наше подршке.Питам се како ће тек у Пиониру пред празном халом? :bes
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
KK CZ - ULEB CUP
|
12-19-2006, 09:25 PM
Ови су стварно нула без наше подршке.Питам се како ће тек у Пиониру пред празном халом? :bes
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
12-19-2006, 09:53 PM
Zvezdina igra veceras protiv Reala je licila na igru nekog amaterskog kluba...strasno... ne da su nas :jebanje nego su nas bas :jebanje
12-19-2006, 09:57 PM
Шакоти хитно отказ! До сада нисам коментарисао тренера на овај начин, али време је да се мења. Уникс опет на ситно прошао код аутсајдера, а и ПАОК једва... Ако не будемо изборили следеће годину Европу не видим интерес бољих играча да остану у Звезди... Игра је у потпуном колапсу и надам се неким променама...
12-20-2006, 01:08 AM
Јесте да нисам очекивао победу али ипак ово је срамота са коликом смо разликом изгубили. Да смо се ми састали и играли негде на терену боље би играли. Ротација је катастрофална. Немам речи.
12-20-2006, 11:14 AM
Мислим да је време да се Шакоти да до знања да је непожељан у нашем клубу. Ово синоћ је била невиђена срамота, као да смо играли са пионирима, а не са првим тимом.
Шакота одлази !!!
12-20-2006, 12:59 PM
Брука!!! Јел био неко у дворани?Како ли ће одиграти без нас у елиминационој фази, ако нам не смање казну. Треба нам прави центар, под хитно.
12-20-2006, 01:31 PM
Први пост и одмах на спортским причама...
Само тако настави и нећеш дуго бити посетилац овог форума... Подсетићу још једном све регистроване на правила које се тичу подфорума ”спортске приче” а које можете прочитати овде http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2773
12-20-2006, 02:26 PM
Ретард је преблага реч за Шакоту. Александров и Милошевић су требали да играју. Вучина, када игра од 5 утакмица само 1 одигра добро. У ККЦЗ тренер и управа су дно дна, поготово имбецил који им издаје саопштења мислећи да су Гробари путовали због Гуровића у Солун... Само нас брукају.
Зна ли ко када су избори за нову управу и скупштину КК?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
12-20-2006, 07:34 PM
Quote:Зна ли ко када су избори за нову управу и скупштину КК? Мислиш ли да ће то нешто променити... Тешко, само ће променити места. А што се саопштења тиче - гаде ми се Имам утисак да чим гробари нешто помисле они напишу саопштење, јако, јако, глупо.
01-08-2007, 02:12 PM
09. јануар 2006.
Звезда - Дексија Монс
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи! |
« Next Oldest | Next Newest »
|