Delije
KK CZ - ULEB CUP - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: KK CZ - ULEB CUP (/showthread.php?tid=1095)

Pages: 1 2 3 4 5 6

KK CZ - ULEB CUP - KizaLion - 10-25-2006

U sredu igramo prvu utakmicu u evropskom takmicenju, zamericemo se bas PAOK-u i to u Solunu. Ajfel Tauers je iz Holandije, ne znam koji grad. Uniks je iz Kazanja (Rusija). Deksija (grad MONS) je iz Belgije.

Evo i spiska odigravanja ostalih utakmica:

2006-07 ULEB Cup - Group D

1. at PAOK Oct 31
2. vs. Unics Nov 7
3. vs. R. Madrid Nov 14
4. at Mons Nov 21
5. vs. EiffelTowers Nov 28
6. vs. PAOK Dec 5
7. at Unics Dec 12
8. at R. Madrid Dec 19
9. vs. Mons Jan 9
10. at EiffelTowers Jan 16

KK CZ - ULEB CUP - КББ - 10-25-2006

У уторак играмо не у среду...

KK CZ - ULEB CUP - North_Side011 - 10-27-2006

Nadam se nekom pravom terminu za evro tekme,oko 8-9 uvece.Ajde ljudi neka neko postavi pre utorka koji je tacan termin i naravno standardno pitanje kolika ja cena karte. ;pljuga

KK CZ - ULEB CUP - Ђоле - 10-28-2006

Zvezda na Foksu
28.10.06. 12:45

Evropske utakmice košarkaša Crvene zvezde gledaoci u Srbiji moćiće da prate u direktnim prenosima preko novoosnovane televizije Foks.

KK CZ - ULEB CUP - drenke - 10-30-2006

PAOK-Crvena zvezda, utorak, 31. oktobar od 19.15h, prenos na TV FOX.
Crvena zvezda-UNICS Kazanj, utorak, 07. novembar od 19h, cena karte 200din
Crvena zvezda-Real Madrid, utorak, 14. novembar od 19h, cena karte 300din

KK CZ - ULEB CUP - Ђоле - 10-31-2006

Вечерас против Паока на Фоксу!Ваљда ћемо одиграти пуно боље него против Задра иако играмо без повређеног Тадије.
Милошевић је дуго играо у Грчкој мислим да би он могао да одскочи вечерас уз Гуровића и Томаса.Било би добро тријумфовати против гробарских геј пријатеља и тако направити увертиру пред текме са Униксом и Реалом код куће!

KK CZ - ULEB CUP - Johnny Blaze - 10-31-2006

Јадан је овај Паок.
На крају +10 за Звезду :ruke

KK CZ - ULEB CUP - srbski mozart - 10-31-2006

A ja jos negdje procita da je komsiluk otputovao u Solun u posjetu prijateljima i da cak spremili koreo protiv Gurovica :rofl :rofl :rofl

KK CZ - ULEB CUP - Ђоле - 10-31-2006

Корео им је била она јадна застава ''Милане усташо''.То је врхунац њихових кореографија...Ма ко их јебе.
Евролигашка представа Звезде,ја стварно не видим никакву сличност ове екипе и оне што је у дречавим дресовима играла у Задру,али то је ваљда Шакотина заслуга.Гуровић перфектан,Томас јако добар иако му је шут стао у другом полувремену.По мени јако зрела партија Милошевића који је у налету и не би га Шакота смео склањати када дође Буркс.Перо веома користан у одбрани иако је катастрофа у нападу.Све у свему на темељу ове утакмице треба градити стил игре за будућност!

KK CZ - ULEB CUP - Mikelandjelo - 10-31-2006

Паћеници ... Битно је да је ПАОК пао, и да смо на одличном путу да прођемо групну фазу. Ајде да се и њима радујем коначно. Smile