Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Liberec
овде ко се није најежио или ако му није суза кренула........

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
U jebote od ovoga BAS moze da se rikne !!!
Кореографија за сваку похвалу. Свака част
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
www.delije-caffe.net/video/liberec/skakanje1.avi
Evo malo "Napred Zvezdo le"...

Дизање шеталице!!!!!!!!
www.delije-caffe.net/video/liberec/setalica.avi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Koreografija i vise nego odlicna (iz utakmice u utakmicu ostaju sve vece impresije) Navijanje u skladu sa renomeom Severne tribine, sto je, naravno, pratilo Zvezdu dugi niz godina. Podrska, navijanje, ambijent, motiv..sve je tu, i onda se naravno pojavljuje jedno veliko ALI...time se osvrcem na samu igru Zvezdinih igraca, koji ocigledno ne znaju, ili ne zele da cene sve napore Severne tribine.
sencija!
Hoce li da izadje CD sa navijanjem ?! :zbunjen
Kizo,

ajde, obavezno, postavi ceo fajl "Hriste Boze ...." uz koreografiju, ovo je isuvise kratko, a grehota je necuti citavu pesmu!
Kako bih mogao da postavim celu pesmu u MP3? Verovatno ima ljudi koji bi je skinuli?
appo di tutti cappi
Quote:Kizo,

ajde, obavezno, postavi ceo fajl "Hriste Boze ...." uz koreografiju, ovo je isuvise kratko, a grehota je necuti citavu pesmu!

I ja bih voleo, ali verovatno ces cuti odgovor- "kupi Caffe Mix!" Big Grin
Шеталица и пратећа песма су заиста “да се најежиш“ ., ја сам био у оном неиспуњеном делу на степеницама између 5 и 6 сектора.
Ако је неко спомињао “европску Звезду“, на том путу изгледа храбро и свесно корачају само Делије, а ови су изгледа остали изгубљени у простору и времену , лагајући себе , поготово Делије .
Драго ми је што сам допринео у помоћи за оболелог момка, прикупљао је неки млађи момак, али је морао можда мало више да комуницира са људима , јер неки су или окретали главе или су гледљали у под када је кутија стизала до њих .
Једна ствар која ми доста смета , а то је да не знам како и да ли се уопште може утицати на људе који навијају само онда када је резултат донекле активан.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)