Delije
Crvena Zvezda-Liberec - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Crvena Zvezda-Liberec (/showthread.php?tid=1073)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Crvena Zvezda-Liberec - elber11 - 09-26-2006

Jedno pitanje za sve nadam se da nisam off,jel ima karata za Sever na blagajnama? Tj. da li ih je bilo danas u toku dana,bio sam na putu tek danas dosao,pa da li da idem sutra rano ujutru po njih ili....? Hvala unapred namigivanje

Crvena Zvezda-Liberec - KizaLion - 09-26-2006

Karata ima.

Делије 1989 Север - фкцз - 09-26-2006

следеће постове сам пренео са другог форума, а топик после овога слободно може да се закључа до краја утакмице јер је доле све написано..

Quote:пропуснице важе

Quote:Ово што ћу сада написати помињано је више пута, али ајде још једном да поменем....

Сви знамо да имамо проблеме са навијањем на великим утакмицама, да би тај проблем покушали да рјешимо било би добро да урадимо следеће:

1. ово се односи на све који ЖЕЛЕ да навијају СВИХ 90 МИНУТА!!!
2.Трудите се да будете сконцентрисани на истом мјесту као и на малим утакмицама, изнад средње шипе!
3. Да би сте то урадили морате дођи бар 1,5 сат прије почетка утакмице.

ПОЈАШЊЕЊЕ:
1. Шта значи ЖЕЛЕТИ НАВИЈАТИ СВИХ 90 МИНУТ? То не значи пјевати само када је слободан ударац или корнер, то не значи жустро реаговање на сваку судијску одлуку, сваки прекршај, полушансу....
То значи навијати без престанка! Као да је звездина последља утакмица у Европи, као да више никада нећемо видјети Европу, као да нам је ово последња прилика да свима ставимо до знања ко смо и шта смо. Да објаснимо управи, играчима, фсс, УЕФИ....СРБИЈИ да ми нисмо неконтролисна бескорисна маса, већ да смо у најмању руку покретачка снага!

2. Ако видите људе који стоје на вашим мјестима или видите да је коп пун па немаш гдје да станеш, немој аутоматски да се селиш у ћошак Севера! Већ се мало прогурај, мало буди безобразан, видиш оне са капицама у средини копа одмах крени ка њему и прогурај се......ако ништа стани између редова, али у средини копа! Нећеш видјети утакмицу? Па шта? Ако навијање буде онако какво ја замишљам, стање на терену ће ти бити мање важно

3. Да би сте дошли раније на утакмицу то значи, логично, да раније кренете! Да жртвујете 2,3 пива.....ПИЋЕМО ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ АКО ПРОЂЕМО, МА ПИЋЕМО И АКО НЕ ПРОЂЕМО!

Quote:Једини прави помак можемо направити ако станемо сви заједно. Овде причам о 100,200,300 људи за почетак. Неко ће помислити да је то мало,али верујте није. Никада још до сад нису стали сви који хоће да навијају на једно место,у једну коцку. Када то будемо направили видећете колико то добро изгледа. Место одакле креће песма,место где је 90 минута лудило,место са кога ће они сто забушавају ватати кривину,а оно који хоће ће потрчати тамо где је зезање.
Нама треба та почетна група. Нема везе да ли је неко из екипе или не,овде се људи деле на оне који разумеју поенту и на оне који не разумеју. У екипама постоје људи који су стуцали 10'ак година на северу па немају тај осећај да треба да се навија на овај начин,а опет постоје и они који нису у екипама али врло добро схватају све.
Никако не ваља стајати разбијен по трибини,јер се онда снага разводњава,гласови оних који хоће се губе у маси оних који не знају да певају и не желе да певају. Свако ко хоће да скаче,лудује....изгби вољу на ободима трибине,где можес чак и дозивети да ти неко приговори зато сто скачеш,урлаш,трудићш се да анимираш остале око себе.Не видим разлог зашто не би сви стајали у средишња два сектора,тамо смо сваке друге суботе,тамо је снага која покреће север.

Quote:На последњем дербију је изнад улаза према истоку не више од 30 људи у неколико наврата направило еуфоричну атмосферу на целом том делу трибине.
Слажем се у потпуности са бројком од 100, 200, 300 људи као што си навео. Довољно је толико људи који ће од самог почетка навијати као да не постоји сутра, скакати, покренути још двоје око себе и убрзо долази до ланчане реакције на целој трибини. Ја бар хоћу да верујем у то. Дајте људи да покушамо да створимо тај "епицентар лудила", и да нас боли уво да ли ће они по ћошковима да навијају. Што се мене тиче не би никога молио. Па колико пута се десило да вође по неколико пута у току утакмице моле људе да навијају. Једноставно се не треба више обазирати на такве "навијаче". Ко хоће да се прикључи добродошао, ко неће не мора, нека позира ако га није срамота. Увек би пре изабрао да сам на трибини са 500 људи који навијају као у Чешкој, као против Бежаније, него са 10.000 позера.
Значи сви који хоће да навијају у коп!

Crvena Zvezda-Liberec - drenke - 09-26-2006

Све је речено горе.

Треба још да пазимо да не доће до неког инцидента пошто нам уефа и даље дише за вратом.

Неби било лоше да се сва сића са улаза која се покупи исто да за операцију дечка.

Crvena Zvezda-Liberec - Red Squad Podgorica - 09-26-2006

Treba pomoci, svako koliko najvise moze.Strasno, kako sudbina zna da se poigra sa mladim zivotima.Imamo priliku da pomognemo i to se ne smije propustiti! Nismo birali da zivimo u vremenu u kojem i zivot ima cijenu...
Vidimo se u cetvrtak...

Crvena Zvezda-Liberec - NikolaFCRS - 09-26-2006

:megafon PA BRACO SAD SE POKAZIMO. NA MUCI. POMOZIMO DRAGOM NAM BRATU. KO KOLIKO MOZE. DOVOLJNO. :megafon

Crvena Zvezda-Liberec - nisam_zdrav - 09-27-2006

O помоћи за момка нећу јер сам сигуран да ће свако од нас у четвртак дати колико може...
О утакмици...
Сећате се утакмице са Зенитом?
Верујем да су сви који су дошли тада били ту јер су веровали у Север у Звезду...нису били ту зато што је Зенит не знам ни ја који клуб већ зато што је Звезда играла...
У четвртак је наш испит! У тај четвртак ми оправдавамо све оне утакмице које смо провели на Северу биле оне мале или велике...сав онај труд који смо уложили за нашу Звезду. У четвртак морамо показати колико смо велики и колико нам је Звезда изнад свега! Немам ја шта да молим било кога нити било ко треба то да ради, ја само могу да пожелим да ми растуримо ту утакмицу и ништа више!
Резултат?
Север грми...мислим да је довољно!!!

Crvena Zvezda-Liberec - Nesho - 09-27-2006

Искрено се надам да ће се сакупити довољно новца ѕа Младена.Можда би требало поставити неке кутије за прилог на осталим трибинама на мечу са Либерецом.

Crvena Zvezda-Liberec - Lutke - 09-27-2006

ja cu preko satelita da grmim

gl

Crvena Zvezda-Liberec - Skrimo - 09-27-2006

треба помоћи другу са трибине свесни смо да то неће бити богзна која цифра али немојмо се брукати свако може дати бар 100-200 динара то причам јер сам неколико пута био сведок кад су се исто скупљале паре људи су окретали главе или давали срамотно мало...

Што се карата тиче има их доста ја сам данас купио и нема никакве гужве вероватно сви чекају сутрашњи дан да купе.