Threads: 0
Quote:Da li je neko ovde uzimao karte od tapkarosa za jucerasnju tekmu?Ako jeste,interesuje me koliko se cena kretala,jbg. da probam tako da nabavim za sutra.I sta je sa tim nasim deckom koji je izboden,jel sve u redu na kraju,jel mu nije ugrozen zivot???
500 кинти је био партер са којим се могло ући на трибине наравно
Threads: 15
Vise ne obradju ni pesme odmah-kad ih mi otpevamo prvi put ili kad cuju pred derbi da je spremna nova pesma ili tako nesto usput(kao vecinu starih) nego prepevavaju pesme koje mi recimo pevamo unazad 3-5 godina za koje i najveci(pomenuti) klosari na njihovoj tribini znaju da su nase(sve sto zelim...) i nije ih sramota.
Nema veze,ovo su poslednji izdisaji nekada rivala nam.
Jedno preoravanje od nas i jedno komercijalizovanje od Zeke i to je to.
STOP PIRATERIJI!
Threads: 5
Gde odose grobari, bili su dno, a sada su dno dna.
Threads: 5
Quote: STOP PIRATERIJI!
Ово је могла да буде добра парола, зар не? namigivanje Нешто ко папагај прошле године :rofl
Threads: 83
УВ ако си на мене мислио, немам приватних порука па понови ако није проблем...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 15
Ovo je post sa delije.net koji se poklapa veoma sa mojim misljenjem ali eto covek je napisao sve lepo i sa cinjenicama:
"Поента и јесте у томе да ово није обична плеј-оф серија. У игри је лига шампиона. Из прве руке знам да гробљу није свеједно и да процењују да би освајањем титуле Звезда направила велики корак који они не би могли са испрате. Већ сад смо постали интересантнији за најбоље младе играче (Александров) и за спонзоре, што би се дефинитивно учврстило уколико бисмо следеће године у ЕЛ играли пред двадесетак хиљада у Арени.
Зато не смемо да дозволимо да нам узму титулу на јефтине, џепарошке фазоне, на судије, некоректности и слично. Морамо да узвратимо истом мером, да направимо атмосферу у којој ће Партизану бити немогуће да игра. Две победе када смо домаћини, ако Бог да један брејк, и то је то."
Trebalo bi da se drzimo svi ovoga zajedno,da dodjemo do sto vise karata sutra i da dovedemo sto vise ljudi koji ce da navijaju celu tekmu kad budemo domacini.
Najjaci kada je najteze!
Threads: 7
Quote:Ovo je post sa delije.net koji se poklapa veoma sa mojim misljenjem ali eto covek je napisao sve lepo i sa cinjenicama:
"Поента и јесте у томе да ово није обична плеј-оф серија. У игри је лига шампиона. Из прве руке знам да гробљу није свеједно и да процењују да би освајањем титуле Звезда направила велики корак који они не би могли са испрате. Већ сад смо постали интересантнији за најбоље младе играче (Александров) и за спонзоре, што би се дефинитивно учврстило уколико бисмо следеће године у ЕЛ играли пред двадесетак хиљада у Арени.
Зато не смемо да дозволимо да нам узму титулу на јефтине, џепарошке фазоне, на судије, некоректности и слично. Морамо да узвратимо истом мером, да направимо атмосферу у којој ће Партизану бити немогуће да игра. Две победе када смо домаћини, ако Бог да један брејк, и то је то."
Trebalo bi da se drzimo svi ovoga zajedno,da dodjemo do sto vise karata sutra i da dovedemo sto vise ljudi koji ce da navijaju celu tekmu kad budemo domacini.
Najjaci kada je najteze!
potpisujem... prvo interes zvezde, onda sve ostalo...
Threads: 17
Quote:Da li je neko ovde uzimao karte od tapkarosa za jucerasnju tekmu?Ako jeste,interesuje me koliko se cena kretala,jbg. da probam tako da nabavim za sutra.I sta je sa tim nasim deckom koji je izboden,jel sve u redu na kraju,jel mu nije ugrozen zivot???
Један лик је платио 250дин. за трибину.
Threads: 1
Quote:Ко не зна шта је јад и чемер, а слике није вид'о на делије нет-у:
http://img1.imagetitan.com/img.php?d=1/2...0_6071.jpg
http://img1.imagetitan.com/img1/1/20/100_6081.jpg
:vesala :vesala :vesala
HaHaHa interesuje me al im ove glupe parole smishlja plitka grupa shila ???

:finger
Jao grobari kakvi ste vi idioti kako uspese majke(ili su ih donele rode ) da vas rode u tolkom broju pa ovo se vise nikad nece roditi :finger
Threads: 17
Kakvi ljigavci, sa olosem treba rskrstiti za sva vremena na svim relacijama, ovo je vise od "igre"....