Threads: 0
(08-05-2010, 09:51 PM)Горгонзола link Wrote:А ја имам утисак да си једва дочекао 
Нема потребе за великим словима и паролама за скандирањем ово је само форум,изађи на улицу па се дери до миле воље.
Ти хоћеш ово,хоћеш оно 
Ајде да се мало уздржимо писања на ту тему...којекакве новине су ово једва дочекале сад ће свакакве глупости да се пиши...
Мислим да ће дотични сами отићи из клуба ал кажем полако...немојте да нас новинари ложе којекаквим измишљотинама и сензацијама.
Taман посла да сам једва дочекао. Колико год њих неволео, Звезду волим небројено пута више. Дражи ми је Звездин успех, па макар је и сам Бјековић водио, него неуспех ма не знам ко да је води. Јаооо, из твојих уста у Божије уши. Како би било добро да прво што угледам кад устанем буде вест о њиховој оставци...
Одох да се дерњам по улици и будим комшије! ...мада знају они шта ја мислим о дотичнима и без мог драња.
играли су ко пичке без снаге, идеје, воље.... шта рећи друго него МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ... достанићи Аџићу... Лепо вам је да примате плате а боли вас курац за Звезду, навијаче ,достојанство...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 28
Сад нам овакав у свлачионици треба.
Узети неког са Севера и представити га као тренутно решење, да примени овакву шок терапију ;D
Искључите ТВ, укључите мозак
(08-08-2010, 08:03 AM)Мобилисан link Wrote:Узети неког са Севера и представити га као тренутно решење, да примени овакву шок терапију ;D
Као и 00/01, када су навијачи упали у свлачионицу и испребијали фудбалере због лоших резултата
Јел зна неко нешто о овом Василијевић,шта је он у клубу?
Потпуно антипатичан лик.
All Conductors Are Bastards
Threads: 15
Василијевић је замјеник Аџићу.
Threads: 17
(08-17-2010, 09:35 PM)Горгонзола link Wrote:
Јел зна неко нешто о овом Василијевић,шта је он у клубу?
Потпуно антипатичан лик.
Ево ја ћу да ти помогнем. То је онај Василијевић звани Маза који је избацио утрчалу лопту једно 2 метра у гол после шута Манарија на оној чувеној утакмици Звезда-Милан која се играла 3 пута.
Ево линка да мало обновиш градиво или научиш нешто ново о свом клубу.
Него тема је Прелазни Рок а не Приче из Давнина па у том смислу се и придржавамо теме.
http://www.zurnal.rs/2010/08/18/grashope...index.html
Зашто?! Плаче ми се.
Нисмо дали прилику Врањешу, Савићу, сад Лазовићу.
Стварно ми неки потези спортског дела остају тотални идиотизам!
Искључите ТВ, укључите мозак
Threads: 83
(08-18-2010, 07:17 AM)Мобилисан link Wrote:http://www.zurnal.rs/2010/08/18/grashope...index.html
Зашто?! Плаче ми се.
Нисмо дали прилику Врањешу, Савићу, сад Лазовићу.
Стварно ми неки потези спортског дела остају тотални идиотизам!
Разумем твој бес, али... Ја сам већ у неколико наврата говорио о њему... За разлику од Савића, који је показао да има "шлифа", талента и жеље да напредује и да кида кад год му се укаже прилика, овај мали Чачанин ништа од тих ствари није показао... На терену ми је највише личио на Кадуа, тј. на балерину!!! Избегава дуеле, бежи од лопте, а кад је има ништа специјално не уради са њом...
Можда би да је био стандарднији добио на самопоуздању и показао нешто од тог раскошног талента о којем се прича а нико га није видео.... Све је то можда... Овако, можда га очврсне та позајмица па га вратимо, ил толико напредује да више немамо шансе да га вратимо, за њега је у сваком случају боље да негде игра... Ако не код нас, онда је најбоље преко...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "