Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Опет је дошло до изражаја довођење и нагомилавање играча, иако је Аџић причао супротно. Не свиђа ми се ни као човек, а тек што није за ову ф-ју па то је страшно.

Евидентно је да у овом тренутку, највећи проблем је Достанић. Они причају како имају поверења у њега, али то не пије воду, бар у мом мозгу. Проблем је што су допустили да одради целе припреме са екипом, нови тренер у овом тренутку, тешко да би могао да начини неку драстичну промену у кратком временском периоду. Од самог почетка његовог мандата, сви смо се сложили да је то промашај и то велеки. И испоставило се да смо у праву.

Треба нам неко проверен, неко ко зна, неко ко је звездаш. За странца нисам у овом тренутку, јер нисмо баш у финансијским могућностима да доведемо неко звучно име.

Наравно, дугорочни план и концепт је више него потребан, а самим тим и тренер који ће седети дуже од 1 или 2 сезоне на клупи. Неко ко ће рећи, играмо игру кратких пасова, нападачки и ефикасан, али не тако леп фудбал, одбрамбену и чврсту игру на контре, ма било како, и да на основу тога стварамо екипу и доводимо играче. Да се не понавља оно што смо видели сад против Слована, играмо дуге лопте, а Јевтић и Перовић до пупка оним њиховим штоперима. То је нешто што смо имали док је Жигић био ту, знало се како играмо, али нам нико ништа није могао!

Ми имамо играче за озбиљније подухвате, али фали човек који ће да укомпонује све то. Ово све изгледа као кад проспеш слагалицу са много делова и треба да је склопиш, ако имаш стратегију и начин склапања глава ћете много мање болети!

Искључите ТВ, укључите мозак
Quote:Јанковић је Бамбалићев пулен

Ко је Бамбалић?

Quote:За странца нисам у овом тренутку, јер нисмо баш у финансијским могућностима да доведемо неко звучно име.

Ма који странац??? Нећемо странца. Нисам сигуран да је Јанковић нечији пион, али ако доста вас каже да јесте онда нека. Шта фали Степију? Чуку је он задржао у лиги, Воша је добро играла са њим на челу, прошао немачку школу, господин човек, није скуп, има ауторитет и држи до себе, а поврх свега играо је у Звезди.

Грофа навијачи терају из Динама, а разваљивао је са Амкаром и Москвом. Звездаш је, стекао је неко име, има ауторитет и резултате иза себе. Једино је можда мало скупљи.

Ћурчић се показао као перспективан тренер, али је глодар, тако да њега заборавимо.

Шваба је млад, перспективан и јефтин. Али то је све. Мислим да нема ауторитет за Звезду, а не знам му ни навијачко опредељење.

Значи: ако нас Бог не погледа у четвртак Гроф или Степи!
Quote:Dnevni listovi u Srbiji su često pisali o sumnjivoj prošlosti braće Asanović, koji su danas licencirani menadžeri FIFA. Nenad i Predrag Asanović su javnosti poznati kao braća Bambalić, a licencu su dobili od Fudbalskog saveza Srbije. Kako se navodi u dnevnim listovima, braća Bambalić su se, posle burnih godina na beogradskom asfaltu, skrasili i posvetili legalnom biznisu. Poslednjih godina rade kao sportski menadžeri i zastupaju nekoliko poznatih fudbalera. Njihova imena nisu vezana za seriju obračuna tokom 90-ih, ali su ostali u vezi sa nekima od najjačih igrača u srpskom podzemlju. Za njih se od tada nije čulo, osim što se posredno pominju u Beloj knjizi MUP-a Srbije i to u kontekstu Beograđana sa kojim vezu održava Predrag Tarbuk iz Novog Sada, vođa jedne od tamošnjih grupa, kojoj se pripisuju krađe i preprodaja automobila. Zanimljivo je da je Nenad Asanović prošle godine teško ranjen u svom kafiću Bambino, kada je nepoznati pokušao da ga ubije, dok je sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem sedeo za šankom u kafiću. Da je reč o uticajnom menadžeru govori podatak da je Dragan Stojković Piksi, kada je postao direktor Crvene zvezde, u svojoj kancelariji među prvima primio Asanovića i Raju Božovića. Nikola Trajković je 2005. godine prešao iz Zete u Zvezdu, preko Raja Božovića, kao najbolji fudbaler lige. Fudbaleri, koje kao menadžeri zastupaju braća Asanović, javnosti poznati kao braća Bambalići, uglavnom su fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog među kojima i: Pavle Ninkov,  Đorđe Tuturić, Marko Blažić i Nikola Trajković

Oво је из 2008. године, али суштина је иста.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Изгледа да смо нашли штопера.

http://www.zurnal.rs/2010/08/04/li-adi-s...index.html
Колико ја знам, његова примарна позиција је леви бек, ал може да игра и као штопер.

E, сад у Журналу пише да је 90-то годиштe, као и на трансфермаркету (http://www.transfermarkt.de/en/lee-addy/...33553.html), али на другом месту пише да је 85 годиште  ???

Ма нек је половина онога што је био Ибрахим Гај!
Искључите ТВ, укључите мозак
На овом снимку је очигледно играо штопера, мада конституцијом личи на бека. Дјелује веома покретљиво. Али, видјећемо какав је стварно кад и ако дође.
[Image: 35c0qqq.gif]
СЕВЕР ЕДИТ:
Вређање чланова управе-Прекршена тачка 1 правилника
Исхитрене реакције док је глава усијана-Прекршена тачка 9 правилника
Прва Опомена

А ја имам утисак да си једва дочекао  Big Grin
Нема потребе за великим словима и паролама за скандирањем ово је само форум,изађи на улицу па се дери до миле воље.
Ти хоћеш ово,хоћеш оно  Big Grin
Ајде да се мало уздржимо писања на ту тему...којекакве новине су ово једва дочекале сад ће свакакве глупости да се пиши...
Мислим да ће дотични сами отићи из клуба ал кажем полако...немојте да нас новинари ложе којекаквим измишљотинама и сензацијама.
All Conductors Are Bastards

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)