Турнир је дефинитивно успео!!! Време нас је пре свега данас послужило да одрадимо овај сада већ традиционални турнир за годишњицу Делије Цаффе-а... Одзив и сва дешавања око ове акције за високу оцену... Можда се очекивало још екипа, али напредујемо из године у годину, као и сајт који нас је приближио, окупио и дао прилику да имамо оваква дружења ван утакмица...
Пуно доброг зезања, пива наравно и солидног фудбала је било данас на бетону који није био негостољубив, па колико ја знам нема повређених, изломљених и било како оштећених данас... Једини губитак је један мобилни телефон, али вц је био немилосрдан, па је у канализацију однео још једну жртву :lol:
Појавило се 8 екипа, што нам је донекле олакшало ствар у смислу жребања... Следеће године очекујемо 16 јер је претходне било 4... Елиминационом куп методом је одиграно укупно седам утакмица са два полувремена по десет минута...
Прошлогодишњи победник екипа КИК Боксери је одбранила трофеј...Екипе које су наступиле:
1.ПОБЕДНИК
2.РИФФ-РАФФ
3.КИК БОКСЕРИ
4.ПСИХО УНИТ
5.ЖУТА ОСА
6.ДЕЛИЈЕ ЦАФФЕ
7.АЦА РАДОВИЋ
8.СИНОВИ ЈОЦЕ АМСТЕРДАМА
С обзиром да смо се релативно касно окупили, одиграли смо елиминациону куп методу да не би киша и мрак покварили догађај... Захваљујем се у име ДЦ-а и свим посматрачима са северне трибине који нису данас били у могућности да заиграју, а треба споменути да нас је било укупно 60-70... Међу публиком је било неколико виђенијих Бригадира, неколико посетилаца форума и пар девојака, наших другарица са Севера и наравно форума ДЦ-а и Д-нета...
У три утакмице су се изводили пенали, победничка екипа се провукла у првом колу али је касније рутинском игром освојила турнир... Издвојио бих и екипу финалиста Рифф-Рафф који су такође почели бледо и губили у првој утакмници против Победника, али су преокренули и касније убедљиво добили ту утакмицу, пеналима ушли у финале и недостатак снаге је учинио своје... Полуфиналисти Психо Унит и Синови Јоце Амстердама такође су играли добро, ови други су се једва скрпили јер је део екипе као и прошле године када нико од њих није дошао, нажалост имао пребурно вече па су се пробдили вероватно тек вечерас... A имали су врхунско тренера, менаџера, ма довољно је рећи Мурињо му није раван... Екипа ДЦ-а је несрећно испала на пенале у првом кругу, као и Жута Оса... Аца Радовић је испао у првом кругу али су касније неки чланови те екипе приказали много бољу игру у екипи Синови Јоце Амстердама... Што се тиче екипе Победник чији сам био члан, разочарали смо... Доста добра екипа, али учествовањем на јутарњем турниру Лунатикса, раним доласком на терен и играњем не би ли задржали терен, касније недовољном сарадњом у моментима нервозе главе и ноге су се истрошиле и пораз је био неминован...
Издвојио бих моменат из последње четвртфиналне утакмице када је "некo" од посматрача убацио топовски удар на терен а експлозија унела немир у оближње голф играче као и оне који су били на околним спртским теренима а код нас изазвала опште одушевљење и радост присутних :ruke :ruke :ruke
Победник је награђен са два шала, капом и књигом Гувнорс (Born City, Live City, Hate UTD) , а поражени финалиста са два шала и цд-ом Хоолиганс... Солидан фонд награда који је обрадовао финалисте и изненадио јер нису очекивали... Ето, ту опет похвале за Кизу који је мислио и на такве моменте....
Слике сте видели, екстра су, можда сам мало поновио већ речено, али ево резултата који су ексклузива... Јер је записник код мене
Резултати:
Четвртфинале:
Кик Боксери – Жута Оса
1:1 (1:1) пенали 4:3
Психо Унит – Аца Радовић
3:2
Победник – Рифф Рафф
1:4 (1:1)
Делије Цаффе – СЈА
2:2 пенали 1:2
Полуфинале:
Кик Боксери – Психо Унит
3:1
Рифф Рафф – Синови Ј.А.
1:1 пенали 2:1
Финале:
Кик Боксери – Рифф Рафф
5:2
Још једном турнир је лепо одрађен, надамо се да су учесници задовољни, па следеће године да будемо озбиљнији, биљи и да нас буде још више...
п.с. Споменуо сам турнир Лунатикса који се јутрос рано одигравао као спомен на дечка који је био њихов члан од оснивања али после дуге болести преминуо ако се не варам 2001. или 2002.... Опростите ми на непотпуној информацији... И тамо се окупио велики број екипа, 14 колико ја знам... Било је заиста ок, јер су ту били сви виђенији који су играли за своје групе и уз пуно пива и зезања овај меморијални турнир такође претворили у традиционални...