Quote:Боко, па људи суботом и недељом касне на фудбал када се углавном не ради, а имај у виду да је јуче био радни дан... Треба искоренити та кашњења али треба неко ко организује текму мало и да размисли да већи део циљне групе која долази на утакмицу ради до 17ч и да треба да стигну одавде и оданде до хале...
Слажем се са тобом да се кашњења требају и морају искоренити. Ја сам нпр. радио до 17 часова, али нема отишао сам по цену отказа. И био код хале пре 17. часова.
Што се организације тиче нажалост организација је састављена из три чиниоца ККЦЗ, Пионир, мурија.
Пионир поседује укупно 6 улаза на трибине (нерачунајући партер). Од тога 3. раде. Ја не памтим када су били отворени и улази на бочним странам између улаза А и Б и Ц и Д. А и билијар клуб је заузео Ц улаз.
Затим мурија, ако нешто одлучи, нажалост КК нема ауторитет да се томе супростави и одигра другачије.
Коме је тешко да то сагледа и са те стране да је клубу дао новац и да му због тога није криво онда он није прави Делија, без обзира да ли је гледао утакмицу или не.
Осврнуо би се и на навијање. Нисам давно...
Морам опет мало да критикујем за добробит свих.
Прво слоган Ти си Звездин четник Милане... је толико плитак и глуп да ја немам речи. Потпуно безвезе звучи. Немојте нешто да певамо због чега бисмо могли касније да се кајемо. И да наравно не заборавите да вук мења длаку али ћуд никада. Ако већ желимо да му скандирамо онда то нека буде примереније и интелигентније.
Опет се не знају речи песме Марш на Дрину....
Фенсера, па чак и оних који пуштају мајмунске звуке било је и на претек. Изгубио сам глас покушавајући само њих да надгласам...
У трећој четвртини слабо навијање. Ломило се на терену бити или не бити. И главнина је гледала меч. У једном тренутку је коп покушао прозивкама ајмо цела хала и сл. да натера људе да навијају. Ја сам био на центру и једва сам чуо људе из копа... Проблем је у томе да у тренуцима када други не навијају коп мора да загрим најаче што може и онда ће и остали кренути да певају. А ако из копа тихо позивимо на певање не можемо ни очекивати да нам на прозивку одговори остали део хале. Коп мора бити гласнији од цела хале, а посебно у тренуцима када већи део ћути и гледа утакмицу...
Доста тога се променило у последњих 5-6. година. Не знам да ли је зато што сам старији или не, али уопште ми се не свиђа тренутна слика стања ствари на северу. Било смо чини ми се раније много гласнији и ревноснији. Људи који су стајали у копу готово да нису ни гледали утакмице, а камоли реаговали на лоше потезе или падове у игри као данас. Певало се без престанка. Горилања данас скоро да и нема. Чак и прозивке са трибине на трибину нису биле сјајно одрађене....
Мора то много боље и јаче....
Наравно било је и светлих тренутака навијања на утакмици, али су пратиле успоне у игри.... Тада се добро навијало, чим паднемо на терену падамо и на трибини. То је недопустиво.
Поздрав.