Threads: 18
U prvom poluvremenu odlichno navijanje koje nosi nashe kosharkashe skoro do vodjstva. U jednom trenutku cela hala je pevala "Na na na na na Napred Zvezda" (big big girl). U trecoj chetvrtini totalan pad kada ljudi bukvalno mumlaju, to se ne moze nazvati pevanje. Onda je stiglo malo motivacije sa shipke pa je hala bukvalno BUKNULA. "Napred Zvezda samo napred Zvezda" "Napred Zvezdo le" pa onda zvizdanje i urlanje dok su trajali napadi Dinama. Uz takvo urlanje i zvizdanje nijedan tim na svetu ne bi mogao da igra dobro.
Shteta shto ne pobedismo na kraju ali u svakom sluchaju bilo je lepo danas u Pioniru. Bar su Shakota i Gurovic kolko tolko vratili navijache u dvoranu, za razliku od proshlih godina kada ovako neshto nije bilo moguce.
cujem da je dosta ljudi sa kartama izvisilo..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Ne znam stvarno meni je ortak dao kartu a uglavnom su svi vidjeniji bili tu (oni koji uglavnom i idu na basket).
Ako je neko napravio neke slike mogao bi da postavi...
Threads: 164
Људи нико од вас ништа не пише шта се десило испред Хале. Ја на неки начин не идем на баскет... па нисам био данас, али сам чуо од осталих са Кафеа који су били да су Жандари растерали и тукли људе испред улаза, око 1000 људи је имало карту, и још неки су требали да уђу на број. Шта се стварно догађало написаће РСФ кад се врати кући.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 2
Pad je trajao svega nekoliko minuta kada je Dinamo realizovao nekoliko napada bez greske i drzao -11, ali trojka Gurovica je bila uvod u freneticno navijanje sve do kraja utakmice... Najvise imponuje to sto smo konstantno bili u zaostatku, ali navijanje nije trpelo sem u tom jednom kratkom periodu... Hala je bila i vise nego puna, a koliko sam i ja cuo napolju je ostalo preko 1000 ljudi, a neki pricaju i mnogo vise... Tesko da je moglo jos ljudi da stane u halu.
Svaka nam cast na prikazanom navijanju i nadam se da cemo ovakvim navijanjem i titulu overiti!!!
Threads: 83
О вечерашњој утакмици може да се прича из десет углова... Али пре свега тога ми као Делије дефинитивно треба да се изјаснимо, пратимо ли ми КК, када, у којим такмичењима, а ако не пратимо, јавно, јасно и гласно да кажемо зашто да се не би понављале вечерашње сцене... И да бар избегнемо разно разне индијанце који су вечерас направили хаос и гужву испред пионира...
Иако се трудимо да будемо финансијски независни, што нам већ дуже време полази за руком, КК увек даје неку количину карата (која никад није испод 150-200) не би ли привукао оне који не долазе... Углавном за неке мање текме... Овог пута су показали колико су лицемерни и јадни кад су дали само 60 карата... Дефинитивно су показали своје право лице и подсетили нас на неке од разлога избегавања баскета... И та количина је без обзира на све отишла у праве руке...Онда настаје хаос када се добија информација да ће још толико људи ући на број... Ствара се паралелан ред испред Б улаза и након само 10 минута излеће жандармерија под пуном ратном опремом, растерује оне који су већ били на степеницама са картама, а под командом неког жандарског пацова са степеница крећу са пендрецима на масу... С обзиром да већина није имала карте а и да је хтела да купи благајне су престале са радом два сата пред утакмицу, почиње јурњава око хале не би ли се некако ушло на партер или неки од помоћних улаза... Наравно ту се дешава и паралелна јурњава са муријом и спорадични инциденти, препуцавања и пар вићенијих момака се упушта у препирку са искомплексираним жандраским старешинама, спомиње се некакво хапшење а када се одједанпут појављује десетак озбиљнијих ликова жандарске пичке као смирују ситуацију...
Одједном затварају све улазе и људи са картама остају затечени... Као није безбедно да уђе још људи... :o ... Много виђенијих остаје напољу, када сам видео све њих како лагано крећу кућама морао сам да уђем по сваку цену само да видим како изгледа тај коп, ко је све ту... Зовем два другара који су ушли доста раније, кажу од познатих ту су само двојица... На једном од помоћних улаза тек 15-ак минута од почетка ипак један део људи без којих трибина не би могла да функционише успева да уђе на број али за њима креће много неупућених на које крећу жандари и добро су их оплевили... Ту се чују разно разни нагласци оних којима је ово требала да буде вероватно трећа, четврта утакмица у животу... Да ме неко погрешно не схвати не мислим ја да је неко овде ексклузивац али реално хаос је настао због оних који нису редовни и нису ни планирани да буду данас у хали...
На крају успевам некако да уђем, небитно када и како, али затичем таман толико места и за оне који нису могли да уђу јер би се као нарушила безбедност... У копу затичем максимално 40-60 познатих људи, остало страшан шарениш, нико познат, толика фрка бре напољу а унутра маса људи која је чист фенсерај... Ту су да би их неко видео јер Звезда игра четвртфинале... Еј бре једва чекам да идем у Двор, да одморим од тих и таквих...
Све у свему атмосфера унутра није била лоша, добро навијање, док сам био напољу доста се солидно чуло, а тих ххх минута колико сам провео у хали жестока борба на терену и пораз за пола коша а због стварно доста добре посете навијање и није могло да буде лоше... Сем у тој трећој четвртини када је било ужас... Било је довољно оних који знају како да поведу, повуку масу да отпева праву песму у правом моменту и велика је штета што Звезда није победила бар пола коша... О развоју ситуације и навијању током целе текме нек напише неко које има прилику да буде унутра све време...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Posto znam kakva guzva zna da bude za basket usao sam jos 45 minuta ranije, a po recima drugara napolju je bilo cupavo... Bilo je guranja sa policijom i nekog manjeg gadjanja, ali kaze da nije bilo neke tuce, bar meni nijie spomenuo... Inace u jednom trenutku negde u drugoj cetvrtini brdo ljudi je uslo kod partera B i jedan deo je kasnije usao preko zapadne tribine... Pretpostavljam da je masa uspela da uleti.
ja sam uspeo da stignem tek oko 19h zbog nekih obaveza.. dolazio sam iz pravca grobarske tribine gde sam odmah zapazio zandare na stepenicama i ljude koji stoje ispred.. na nasoj strani ista prica.. posto nisam znao o cemu se radi, mislio sam da niko nema kartu i da nece da puste.. onda sam se zaputio ka b ulazu posto tamo nije bilo mnogo ljudi.. cuo sam samo da je zandar odgovorio nekom: "nije uslo njih 700, pa neces ni ti, vidis da ih jos dolazi, niko nece uci".. na moje pitanje jer moze da se udje bez karte, ovaj odgovara da ne moze ni sa kartom.. tu mi vec neke stvari nisu bile jasne.. krecem vec polako ka taxiju, kada cujem uzvikivanje "uprava napolje" i "babicu pederu".. tu je bilo par mladjih koje vidjam povremeno, ali mi opet nije bilo jasno sta je tu uprava kriva.. tako se zapucujem kuci gde se po dolasku cujem sa jednim od clanova foruma koji mi kaze da je oko soma ljudi sa kartama ostalo ispred i da je bilo bas gusto sa zandarima i obezbedjenjem..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Nije mi bash jasno kako je moglo da se desi da soma ljudi ostane ispred :zbunjen Shta su shtampali vishe karata ili pushtali mnogo njih bez karte, nema trece...
Sad tek vidim da je dobro shto smo imali karte za ulaz D, znachi glodarska strana. I tu je ono bio normalan red, chak smo zakasnili 10 minuta na tekmu. Bash nije izgledalo da ce biti nekih problema...
Threads: 0
E da jos jedna zanimljivost... Moj (jadni) ortak je dosao na blagajnu oko 16h, i ovi su je zatvorili u 16:40 sa obrazlozenjem da ce je sigurno ponovo otvoriti u 17h. Naravno od toga nista... Zato je i bio toliki red ispred blagajne i ako je bila zatvorena jos odavno.
Trebalo bi da dobijemo neko obrazlozenje od uprave...