Threads: 1
bilo lepo sve u svemu prvo poluvreme shto se tiche navijanja
dosta loshe,ali zato u drugom grmimo,solidna bakljada
shta ja znam igra fudbala manje vishe,lep dan u bg-u
posle svega
amo ti...
Threads: 1
lepo je bilo danas
jeste da smo stigli sa malim zakasnjenjem ali nema veze
najjace je bilo kad su B.U podigli koreo a mi zapevali PONOS GRADA
cini mi se da se dojaja zvucalo
navijanje bolje u 2 poluvremenu
solidna bakljadica
extra dovikivanje sa zapadom
dobro je to sto se pevala uz bakljadu pesma
ooooooooooooo ZVEZDA nanananananananana ZVEZDA a ne pune tribine ludih navijaca
i uz NANANANANANANANANA vrteli se salovi, EXTRA
kad nas je bilo ovoliko na OFK-i bice nas jos vise na ZEMUNU
aj pozdrav
Threads: 4
Utakmica sa OFK Beogradom ostace obelezena najmasovnijim odlaskom sabackih delija na jedno domace gostovanje. Naime, i pored nesrecnog poraza od Bazela u prvom kolu lige UEFA, veliki broj Delija odazvao se pozivu da po ko zna koji put stane uz klub u teskim trenucima i pokaze igracima da imaju podrsku bez obzira na trenutnu formu ili rezultate.
Krenimo redom. Za ovu priliku bio je iznajmljen mini bus sa 33 mesta i sa prilicno prostora za stajanje. Iako je dogovor bio da se nalazimo u 10h, veci deo ekipe na ugovorenom mestu bio je znatno ranije (imajuci u vidu da se utakmica igrala u Nedelju, te da su mnogi propisno "ispostovali" vikend izlazak, jasno je koliki je znacaj ova tekma imala za sve nas). Nakon uobicajenog zagrevanja uz koje pivo i neizbeznog sakupljanja para za bas, na put krecemo oko pola 11, nas 35. Atmosfera u basu bila je na zavidnom nivou, uprkos vidnom umoru zbog neprospavane noci. Bez vecih zadrzavanja tokom putovanja na Karaburmu stizemo nekih pola sata pred tekmu i nalazimo se sa ostatkom ekipe, njih sest, koji su zbog faksa ili drugih obaveza vec bili u Beogradu.
Samu utakmicu pored gromoglasnog navijanja, obelezili smo i paljenjem desetak dimnjaka, crvenih i zutih, pocetkom drugog poluvremena. Povratak za Sabac protice u prepricavanju navijackih dogadjaja, sabiranju utisaka sa tekme i naravno ispijanjem "lavova" i "jelena".
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Threads: 18
Sve pohvale za odziv i dolazak na tekmu u tolikom broju.. Neka vas na Zemunu bude jos vise..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 22
Pesma "Napred Zvezdo,samo napred Zvezdo,najbolja si ti,uvek ispred svih Zvezdo" je juce otpevana lagano,efektno bas kako treba,ali mi se cini da ce biti jako tesko otpevati je u tom tempu na nekoj vecoj tekmi gde se redovno brza.Kada bi 14000 ljudi uspelo da se uskladi mislim da bi ova pesma zvucala extra!
Threads: 3
svaka cast svima koji su bili na karaburmi...
na tv-u je zvucalo mnogo dobro!
bilo je i 5-6 likova iz podgorice na utakmici...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Threads: 2
Threads: 17
Bravo za sabcane! Samo odrzite ekipu na okupu, omasovljavanje manje vise, odnosno doci ce s vremenom, samo nastavite da dolazite na 'male' utakmice!
Threads: 3
Za momke iz Sapca svaka cast za dolazak tolikog broja ljudi iz tog grada iz znam neke od vas . Dostava vas ima za sada i treba da budete redovni na svim tekmama i vremenom ce vam se grupa iskristalisati. Ne kazem da ste dobri za sada svaka cast i sve je to ok ali morate raditi na organizaciji i primanja ljudi u vasu grupu.
Sve najbolje momci i samo tako nastavite!