Threads: 17
Иако смо изгубили од базела, то неће бити разлог да ненаставимо тамо где смо стали против јавора прошле суботе! зато:
Несмемо да дозволимо играчима да падну, није један пораз крај света!
Threads: 1
Sad treba da nas bude vise nego ikad.
Bas kao sto se navijanje digne na visi nivo kad primimo gol tako i mi moramo nakon ovog poraza da budemo jos bolji !
SVI NA KARABURMU !
Threads: 3
Mi i nismo ekipa za kakvu sebe smatramo ako treba jedni drugima da govorimo koliko je vazno da u nedelju okupiramo stadion na Karaburmi.
Stvarno ne sumljam u nasu brojnost. Vidimo se u nedelju.
Threads: 17
Иначе, цена карте за нашу трибину је 150 динара.
kombi 450 karta 150 ukupno 600
mislim da cu imati toliko vidimo se u nedelju
amo ti...
Threads: 4
Za Sapcane:
Okupljanje je u kafe Trgu. Polazak je u 10h, zbog guzve na mostu.
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Mislis li da je pametno pisati mjesto okupljanja javno na netu ?
Threads: 4
Quote:Mislis li da je pametno pisati mjesto okupljanja javno na netu ?
Pa verujem da za Beograd nije pametno. Ali u Sapcu ti je svejedno. Mali grad, tako da si uvek primecen. Polupas flasu i vec je tu cela ekipa plavih.
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Threads: 83
С обзиром да је Шабац цео црвено бео то и није неки проблем...
Него пустите ви наше другаре из Шапца, они ће хвала Богу доћи, Београд сутра треба да одради Карабурму као и тренинг од пре неко вече... Сад је фрка, треба момцима дати до знања да смо без обзира на пораз у четвртак и даље уз њих и да верујемо у пролаз даље, у титулу, куп...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Rezultat protiv Bazela nece uticati na posetu protiv OFK. Uhvatili smo zalet i dok god bude vladala pozitivna energija medju navijacima bice odlicna poseta! Ne moze jedan nesrecni poraz to da promeni, a treba imati u vidu da 99% navijaca misli da nasa igra obecava...
Apsolutno se ne brinem za posetu sutra!