Threads: 17
Bas mnogo ljudi kopu, navijanje je u prvom poluvremenu bilo toliko dobro - da sam se u vise navrata pitao da nije to ipak neka 'veca' utakmica ..... utakmicu sam gledao na tv-u tako da nema greske sto se tice ralnosti u proceni ..... samo tako .....
Threads: 76
Има једна интересантна ствар, морам да изнесем запажања.
Дошло је најзад до једне позитивне промене у самом навијању на овој утакмици.
На пет минута сам изашла из копа да се поздравим са ортацима, који су седели са стране и гледали текму. Коп је из тог угла изгледао лепо јер су најзад сви били окупљени на једном месту, па је самим тим и навијање добро звучало.
Следећег тренутка, на терену Вождовац води а на трибини неочекивано, почиње да грми. Грмело је и у копу и ван копа, у том тренутку, са свих страна, као да смо дали гол а не као да смо га примили.
То ме је толико импресионирало и орасположило да сам пожурила да се вратим у "епицентар" и придружим другарима из коп-а...
Ова утакмица је доказ да су многи скапирали поенту! Мада, било је и овога пута блицања мобилним телефонима али се надам да ће временом клинци увидети колико је то ружна навика оставити је за неке друге прилике...
Threads: 0
Niko da spomene onu eksploziju namigivanje. Krv mi se zaledila u zilama
Threads: 15
Stvarno i ja sam impresioniran kako je grmelo posle vodeceg gola Vozdovca,bolje nego posle bilo kog naseg,i cini mi se da ce se sa tim nastaviti i u buducnosti cak energicnijie nego do sada.Ja ne verujem da je bilo 2500 ljudi,ja mislim da je bilo i vise ali samo u kopu ne racunajuci onu "sicu" na zapadu i istoku,i stvarno je bila atmosfera kao na nekoj evropskoj tekmi,stvarno mi je puno srce bilo i bio bih zadovoljan cak i da smo izgubili jer nam tribina stvarno iz utakmice u utakmicu izgleda sve mocnije.Izmedju ostalog skandiralo se ubijenom decku Bojanu Majicu na pocetku tekme a valjda je bio i neki transparent dole ne ogradi posvecen njemu.Invalidi takodje imali trans posvecen svom nastradalom clanu grupe i sedeli su svo vreme do postignuog gola e onda su skocili i navijali do kraja.
Nasa bakljada perverzija,i poslednjih nekoliko minuta je bilo zagrevanje za cetvrtak,i uvezbavanje repertoara pesama namenjenih nasim iskompleksiranim susedima.
Pozz
Threads: 1
Quote:Niko da spomene onu eksploziju namigivanje. Krv mi se zaledila u zilama
hocemo izvjestaj !!!
Kad ste stigli kuci ?
Ja ne mogu da vjerujem da je bilo samo 2500 ljudi :zbunjen
Nije valjda onaj ludak bio u pravu...
Threads: 4
Quote:Niko da spomene onu eksploziju namigivanje. Krv mi se zaledila u zilama
Eksplozija je bila extra. Pravi dinamit. Puklo je nekih 5-6 metara od nas. Ortaku su spale naocare sa glave :rofl
A stolica na koju je palo se raspala na komade.
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Quote:bl_regency Wrote:Niko da spomene onu eksploziju namigivanje. Krv mi se zaledila u zilama
hocemo izvjestaj !!!
Kad ste stigli kuci ?
Ja ne mogu da vjerujem da je bilo samo 2500 ljudi :zbunjen
Nije valjda onaj ludak bio u pravu...
Usao sam u stan jutros u 8. Sreca da ludak ne dolazi na net pa da zna da je bio u pravu. Jos sam ga ja stalno prozivao i poslije da ima debilne procjene
Threads: 1
u 8 ?!? U jebote.
Ja sam oko pola 6..
Nego, zaboravio sam da pohvalim donosenje srpske zastave na utakmicu.... nadam se da ce se ubuduce vioriti na svim tekmama...
P.S.
Pozdrav radovanu, Neshi i ostatku ekipe.
Стварно је екстра било синоћ! Када смо на почетку скандирали Бојану Мајићу сав сам се најежио... Првих 20 минута је стварно грмело, а онда, као што је већ неко написао, следи мали пад. О бакљади не вреди трошити речи...
Опет пуно позера на Северу, али и пуно згодних девојака (бјцз јави се
У сваком случају, 3 текме ове сезоне - све 3 за десетку!
Threads: 18
Konachno navijanje dostojno jedne velike navijachke grupe poput nashe. Samo da ovaj ritam zadrzimo do kraja sezone! Extra je bilo juche.