Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C. Zvezda - Vozdovac, subota 20.08. 19:30h
da li neko zna kada pocinje tekma????

svi na marakanu da navijamo
И мене то интересује.................негде су рекли мислим на СОСу у 20 ч а на РТС најављују у 19.30.................ал није нека велика разлика...............важнои да ће бити доста људи надам се.................ноћни је термин...........................дал Инвалиди бојкотују и ову текму јел зна неко........................
[Image: 38968606tp6.png]
Ja sam skontao da oni nece da bodre svoj tim na tekmama u Zelezniku,a cini mi se da ce na Marakanu doci bez obzira na sve,jer dugo su cekali da udju u 1. ligu da bi sada tek tako propustili gostovanje na Mari namigivanje
Значи без неке лажне скромности, очекујем преко 4.000 људи на Северу. Ово је прва утакмица у сезони код куће и треба што више да нас буде. Вечерњи је термин а надам се да ће бити и лепо време namigivanje
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Tekma je u pola 8 , izgovor za nedolazak NEMA ! Zajebite grad i izlaske oticice te posle tekme , vec se pojavite na stadionu !!!
Ne secam se kada se desilo da me dva dana pre neke male utakmice hvata neka euforija... Sve je tu. Ocekujem puno ljudi!!!
Quote:Ne secam se kada se desilo da me dva dana pre neke male utakmice hvata neka euforija... Sve je tu. Ocekujem puno ljudi!!!
Е то је оно што мене брине,јер кад год сам на неким мањим текмама очекивао доста људи испадне труба.Довољно је да дуне неки јачи ветар и половина размажених ''ватрених делија'' има да одустане.Али јеби га ваљда се варам,ако могу момци из целе Србије да се цимају,ваљда ћемо се и ми Београђани показати.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Kazu sutra razvedravanje i porast temperature...tako da ce nam i vreme biti saveznik. prema tome svi na sever...da uzivamo u novoj pobedi i dobrom navijanju. :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke
Немојте дозволити да вас ТВ пренос спута да дођете на Мару...Да нас бре буде доста,да грми север..
Видимо се
Север је 100 дин. Исток 200, запад 300.

Бојим се да ће бити пуно позера на Северу...

...опет...

:batine

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)