Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inter Zapresic - Zvezda 11.08.
^ uzdrzite se ovakvih komentara.
Pod broj jedan nije uopste sigurno da se igra na Maksimiru.
Stvarno vise... svako je drugi SIGURAN u nesto svoje. Stvarno ljudii suzdrzite se... neko stvarno planira da ode (ne podcenjujem nikoga!!). Koliko ja znam obavljeno je na TV i u novinama da se igra za Interovom stadionu.

Zar ne moraju da prijave stadion pre zreba? (logicno bi bilo)
Ne pise na sajtu UEFE?

Ide li DC ekipa?

A vecina komentara (na oba sajta) "lomicemo ih, ajmo" itd.
Pa svako ko to pise ili nema mozga ili nema vise od 15 godina.
Mislim da ce se igrati na njihovom stadionu i da odgovara standardima a ovo ostalo su novinarska lupetanja, po obicaju.
Pozdrav
'bem ti edit....
Zaboravih da pitam vaze li propusnice i za Kup Uefa ?!
Dobro obratite paznju sta pisete, svaki "herojski" post ce biti obrisan a user banovan. Eto toliko...
Quote:
маникомио Wrote:
Ujka Vanja Wrote:Maloletni ne bi trebali da su u prvom planu za ovo gostovanje.
a u drugom? Big Grin

Деца, жене и инвалиди, остају код куће...

млад јесам али дете не :finger
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
alo ljudi pustite price gde se igra i tako to,moramo da odradimo gostovanje po svaku cenu!! pa jel vama jasno da je ovo najbitnije gostovanje u zadnjih 15 god.zamislite samo da mi neodemo a da u bg dodju purgeri!? a onda nece biti popravnog! jel ste videli da njihova murija kaze da nece biti propusta i da mozemo slobodno da dodjemo. zato svi u zg pa sta bude! ja imam 4 zg sa zvezdom i ovo ce mi biti 5 ako bog da!!!!!. SVI U JEBANI ZAGREB!!!
Mislis da ce Divlje Svinje doci u Beograd ?
Nema razloga da se piše da je ovo najbitnije gostovanje kada ono to ustvari nije. Kakvi zaprešići i ostale gluposti. Samo da napomenem da idemo sigurno a za ostalo nije za forum. Toliko.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Ljudi,jel dosta vise ??

Kao sto je Vucko rekao,mogla bi malo da se spusti lopta!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)