Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inter Zapresic - Zvezda 11.08.
Izvukli smo jednog od laksih protivnika, realno gledano. Ove pacere prolazimo. E sad, treba odraditi Hrvatsko gostovanje. Ne sumnjam da ce nas biti puno.
gde se i kada igra prva utakmica i hoce li biti organizovan neki veci odlazak
Quote:gde se i kada igra prva utakmica i hoce li biti organizovan neki veci odlazak

Prva tekma se igra 11.avgusta u Zagrebu (jos se ne zna tacno da li na maksimiru, sto je veca mogucnost, ili u zapresicu), a revans je 25.avgusta
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Dobro zvuci, prvo gostovanje u hrv. posle dosta vremena, ali mislim da ce "nadlezni organi" obe strane uciniti sve da sprece organizovan odlazak navijaca. Voleo bih da gresim....
EDNA LJUBAV ZA CEO ZIVOT
Quote:Dobro zvuci, prvo gostovanje u hrv. posle dosta vremena, ali mislim da ce "nadlezni organi" obe strane uciniti sve da sprece organizovan odlazak navijaca. Voleo bih da gresim....

Mislim da negresis ...
Ko hoce da ide iz CG u hr mislim da mu ne treba ni pasos ni viza,
samo licna karta,to vazi do kraja ljetnje sezone,pa ko odluci da ide nije mu neki problem.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
Ne vidim razlog zasto nas ne bi pustili ako su pustili grobare? I kako mogu da te ne puste kada su oni pusteni da kroz nasu drzavu idu na utakmicu u bugarsku,kada su oni ovde bili na rukometu...kako da te ne puste ako imas pasos i povratnu kartu?Ne moj odmah ovde da pisete tako...bolje razmiljajte ko ce da ide.
Treba pasoš i za gradjane Crne Gore
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...
Ајде неко хитно нека напише да ли треба нешто осим пасоша за малолетнике ако будемо ишли? Ја сам малолетан па незнам да ли требају нека уверења старатеља или нешто слично?!

Ајде молим вас неко хитно нека ми то сазна!

Сви у загреб!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Ranije nije trebalo nista osim pasosa, sad ne znam...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)