Threads: 0
B 92 je po meni najiskrenija medisjka kuca u cijeloj Srbiji bila i bice.
Ovi ostali su prodati.
img]http://www.angelfire.com/ab/iko/utakmice/celik.gif[/img]
Threads: 52
E, a kako ti to znas?
Jel bila neka zanimljiva tekma sa vama i Borcem u skorije vreme?
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 0
Quote:E, a kako ti to znas? 
Jel bila neka zanimljiva tekma sa vama i Borcem u skorije vreme?
poz,
budimir
Mogu neke da hvatam na satelitu :boks a b92 radio je isto najisreknija stanica na vasim prostorima koja moze da se prati i preko neta.
Bila je tekma s Borcem napocetku sezone 1 kolo bilo je svasta o tome vise mozes procitati na nasem forumu da nebi ovdje sirio pricu.
img]http://www.angelfire.com/ab/iko/utakmice/celik.gif[/img]
Threads: 15
???? ??? ???? ?? ? ????? ??, ??? ??? ????? ?? ??????????? ??????? ????? ?? ????, ? ???????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???? ?????? ?? ??????, ????? ???? ??????? ? ??? ????? ????...
??, ??????? ?? ???? ???? ?? ??????? ???????? ?? ???????, ???-???? ??????? ? ??????, ???? ?? ????????? ? ??, ???????? ????? ???? ?????????? ?? ????????? ???...
? ???, ??????? ?? ????? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ??? ?????? (????????) ?????????. ????? ?? ??? ?? ????? ???? ????????? ??????? (?????????) : "??? ??? ??? ??????, ??? ??? ??? ?????, ?? ?? ??? ???? ??????(?? ???????), ??????, ???? ????...". ?? ????? ????? ?????? ?? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ????? ??????? ????... :finger
??? ?? ????? ????... ??*???, ????? ??, ????? ??, ??? ?? ???? ???? ??????... ???? ???? ??????? ?????? ??? ?????????? ???? ?????, ???? ?? ?????? ??? ???????? ?. ?????? ?????? ?? ?????? ????? ???????, ? ? ?? ?? ????? ???????. ? ? ???? ?? ??????? ?????? ??????? 1 (???? ?? ?????? ???????? ???, ?? ??), ???? ?? ?? ????? ? ????? ????? ?? ???????? ???? ???? ???????? ?????????????, ? ???? ?? ?? ?? ?? ???? ????? ??? ?????, ? ?? ?? ??????...
? ???... ????? ??? - ?????????? ???????? ??????????... :boks
???????, ???? ???????? ????? ????. ??????????-????????? ???? ?? ???? ?????????? ?? ????? ??????.
?????? ??? ????? ?? "????" ???? ? "??????????" ? ?????? ??????????? ??? ???. ???????!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 22
Mozda ce vam zvucati glupavo,ali niko se dosad nije setio SOS Kanala!Pa oni su sportska televizija,zasto ne bi oni prenosili meceve nase Zvezde u Good year ligi?Koliko znam njih hvata citava Srbija.Sto se tice B92,cuo sam sad da ce od naredne sezone prenositi Ligu sampiona u fudbalu i to jako detaljno(ne znam sta ima to znaci),tako da od toga nista.Razmislite o SOS-u!
Threads: 1
Ne znam bas za SOS. Nisam siguran ni u Bg da ga svi imaju...
Threads: 52
SOS kanalizacija? Samo ime sve kaze...
Ako izuzmemo par emisija na istom (SOS kos i sl.) nivo te televizije se opasno kolje sa DtV i HappyTV.

Ali ga ova dva potonja "kolju" jer imaju crtace, ali im SOS na to ozbiljno o"odgovara" sa Umesto HAALO,,,
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 22
Epa svaka ti cast!Do suza si me nasmejao sa ovim!Ha,ha,ha.Moram priznati da je sve sto si rekao za SOS tacno!
Threads: 7
Stvarno neznam sta imate protiv B92 jedina mediska kuca koja je uvek
bila uz narod a ne uz drzavu.Nikada se nisu ulizivali slobi kao BK i PINK
Jedina TV stanica koja ne emituje latino americke serije.
A sto se patriotizma tice sigurno su ispred PINKA koji 24hdnevno pusta
Hrvatsku muziku.Takodje SOS me je razocarao sto je pustio direktno
Dinamo - Hajduk sst nas boli ku**c da gledamo ustase .Ovo je moj stav avi pricajte kako vi mislite.
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE