Threads: 9
Ne znam kako cete reagovati na ovo pitanje, ali smatram da ga treba pretresti. Oduvek je kod navijaca bio prisutan politicki momenat, tako da me zbog toga zanima vase misljenje o ovome.
Normalno je da svaki veliki klub ima podrsku jednog ili vise medija, jer dobar glas i treba daleko da se cuje. No, iza KK je stao TV Pink, sto ja iz patriotskih razloga i iskrenih politickih ubedjenja nikako ne mogu da prihvatim. Sad, jasno mi je i da ne postoji niti jedan medij koji je potpuno cist, ali mislim da je Pink najgora opcija, s obzirom da je njegov direktor bio u najuzem rukovodstvu JUL-a. Ni Karici nisu bili daleko od cele te price, ali i partizani su sa njima sklopili dil za utakmice Evrolige.
Sa druge strane, Ilija Kovacic, portparol KK Crvena Zvezda, radi prenose NBA tekmi na B92. Kako se i ta televizija siri po Srbiji, a cinjenica je da je B92 uvek bio blizak Zvezdi, mislim da je logicno da se nas tim sledece sezone preseli tamo. Opet, politicka koncepcija 92-ojke mi se nimalo ne dopada, mnogo je tu izdajnistva, a gotovo nimalo patriotizma. Mozda bi u tom smislu najbolje resenje bila drzavna RTS, ali tamo je opste rasulo...
Meni nije svejedno, s obzirom da se stalno prica kako mi nikada nismo bili komunisti. Koji k**ac onda trazimo sa komunjarama i profiterima, zasto ne ostanemo cisti pred sobom i Bogom? :bes Zar preko nasih ledja to julovsko govedo i dalje da zaradjuje i drpa ovaj narod? Koliko biste gledali tu televiziju da nema prenosa Goodyear lige? Aj da cujem i vas...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 38
skroz je sve to ok, chini mi se da su partizani bolje prosli jer po meni je Bk najjacha TV na ovim prostorima, najorganizovanija, najbolji su voditelji....
nebitno mi smo ove godine usrali to sto smo sklopili ugovor sa Pinkom...
i sam si rekao da nemamo nikakvu ponudu tj da su televizije koje bi mozda i saradjivale za nas ipak ispod chasti ovi su bili u politici i krali ovi sad rade itd.....
zato moj predlog glasi: Zvezdina TV!
razmislite malo svi veliki evro klubovi imaju svoje tv stanice.....to je pravo resenje!
pozdrav!
Threads: 2
ja o Pinku dadoh misljenje :finger ,ali ne cuh reakcije  ,ako je prdizan bio rezimski tim(a jeste),onda se bojim da smo "preuzeli" stafetu...mladosti
Threads: 24
Ja sam se toliko nervirao zbog Pinka jer dosta tekmi nije islo zbog programske seme "citaj Izzy i spanske serije". Pink ne zanima sportski momenat, cisto daju tekme zbog komercijale. Sportski program im je ocajan (nemaju nijedan tematski blok sem "Sportisima" koji je stvarno uzaludan, a vode ga manekenke koje ne znaju ni imena sportista da izgovaraju). I mi smo njima zapali.
BK nije tako los, imaju odredjene sportske sadrzaje, a i oni znaju da menjaju termine zbog ustaljenje seme. Mada mene oni nerviraju jer strogo forsiraju Partizane. Ali dobro, njihovi su.
Ja bi ipak da se ode na RTS jer oni znaju posao, a i postoji 2. kanal, pa i 3. tako da uvek ima prostora za tekmu.
Ali sramota je da RTS daje PArtizan - Zdravlje, a Hemofarm - Zvezda nista! Mada sam gledao na TV Banat. Odlicno su odradili posao. Malo digresije, Hemofarm je bio bolji, Imali smo prikljucak kod 3 razlike za Vrscane 2 minuta pred kraj, ali jedna losa odluka sudija, pa nam invalid Popovic ubaci 4 poena za redom, pa prodaja lopti od strane Pena i Jeretina i kraj. Delije u odlicnom izdanju, steta sto ih igraci nisu ispratili.
Izvinjavam se sto sam malo skrenuo, nastavite, nastavite
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
E...a da Zvezda otvori kanal  mislim, ne mora da radi 24h,i nemo' nekoga da cujem da nemaju para :lol:
Pozdrav Ciganijo :ruke
Upravo to Bojane nama nasa televizija i mi na njoj radimo sta hocemo i kad god hocemo...
Sto se tiche novca to nije problem ali treba da se iznese ideja i onda da pare izdvoje i Fk, Kk, Ok, Rk.......
znaci svi da izdvoje pare i naravno svi ce biti pojednako zastupljeni na TV...
i chini mi se da bi Zvezda ovim potezom dosla do novog izvora para jer svi znamo kolike se pare vrte na i oko Tv, reklame i ostalo....
p0zDrAv!
Threads: 9
Pa, nije ti losa ta sa Zvezdinom televizijom...
Samo, ne bi bilo lepo da to na bilo koji nacin podseca na KBM (setite se prenosa Mishevi - Rapid na istoj)
Ne dao Bog da i mi imamo onakvu televiziju i onakvog voditelja (portparola) :vesala
A pravi covek za direktora Zvezdine televizije bio bi Vlada Mauzer :keez
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 1
Ista je to ekipa Vesic,Pauk,
Supreme ma daj nemoj molim te da nas poredis sa prdizanima, svima nama je jasno da su oni smesni....
ja kada sam pricao o Zvezdinoj televiziji u glavi imam sliku Milanove televizije, Realove televizije a ne neke kbm ili kako god vec...
Sad kada su igrali protiv Radnickog iz Obranovca bio je satro prenos na Stankomu kidanje od smeha kakvi su to komentari smesno bre ne znam da li je neko gleadao stvarno brukaju Srbiju....
Sto se tiche te nase televizije nisam ja mislio da uzmem ja da vodim program, tu bi trebalo skroz profi da se orade stvari po pitanju voditelja, urednika...naravno da bi to bili Zvezdasi ali ljudi koji su zavrsavali skole za to, i onda nam se ne bi desilo ono sto se desilo partizanima.....
p0zDrAv!
Quote:Ne znam kako cete reagovati na ovo pitanje, ali smatram da ga treba pretresti. Oduvek je kod navijaca bio prisutan politicki momenat, tako da me zbog toga zanima vase misljenje o ovome.
Normalno je da svaki veliki klub ima podrsku jednog ili vise medija, jer dobar glas i treba daleko da se cuje. No, iza KK je stao TV Pink, sto ja iz patriotskih razloga i iskrenih politickih ubedjenja nikako ne mogu da prihvatim. Sad, jasno mi je i da ne postoji niti jedan medij koji je potpuno cist, ali mislim da je Pink najgora opcija, s obzirom da je njegov direktor bio u najuzem rukovodstvu JUL-a. Ni Karici nisu bili daleko od cele te price, ali i partizani su sa njima sklopili dil za utakmice Evrolige.
Sa druge strane, Ilija Kovacic, portparol KK Crvena Zvezda, radi prenose NBA tekmi na B92. Kako se i ta televizija siri po Srbiji, a cinjenica je da je B92 uvek bio blizak Zvezdi, mislim da je logicno da se nas tim sledece sezone preseli tamo. Opet, politicka koncepcija 92-ojke mi se nimalo ne dopada, mnogo je tu izdajnistva, a gotovo nimalo patriotizma. Mozda bi u tom smislu najbolje resenje bila drzavna RTS, ali tamo je opste rasulo...
Meni nije svejedno, s obzirom da se stalno prica kako mi nikada nismo bili komunisti. Koji k**ac onda trazimo sa komunjarama i profiterima, zasto ne ostanemo cisti pred sobom i Bogom? :bes Zar preko nasih ledja to julovsko govedo i dalje da zaradjuje i drpa ovaj narod? Koliko biste gledali tu televiziju da nema prenosa Goodyear lige? Aj da cujem i vas...
Supreme,
nije losa ideja da se prebacimo na B92,ali samo da ti naglasim da NE MALI deo Srbije ne hvata pomenutu televiziju!!!
pozdrav
|