Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
(11-26-2011, 10:11 PM)АскеКосово link Wrote:треба сад да се бане лепо бојкот на фудбалске текме!!!(управа напоље) само да се иде на остале спортове,ево сутра ВАТЕРПОЛО НА ТАШУ!!! Ајмо сви који смо у могућности да дођемо стаје 2000 људи.... 200дин карта..... :-\

Бојкот може бити активан и пасиван. Потпуно погрешан је пасиван бојкот. О томе не треба да буде ни говора.
Аске брате,идеш на утакмицу а не на текму!
Зар нису били бојкоти?зар нису биле сезоне са 20 навијача на северу?БРАТЕ ЈЕДВА СМО ВРАТИЛИ ЉУДЕ НА СТАДИОН А ТИ БИ ДА ИХ РАСТЕРАШ.
Може и на други начин да се смени управа,постоје много прости начини да се то уради.
ја мислим да овој управи истиче рок трајања.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Није лако бити навијач Звезде.  Опет морамо победити горчину пораза, мора се даље. Враћа ме у живот поглед на оне колоне људи на улицама, возоцвима, аутобусима. Само наша обележја (или сам превише субјективан :Smile). а гробари, баш као мишеви у ''кежуал'' стилу ћутећи и крадомице се телепортовали на њихову трибину. А у повратку туга на нашим лицима, бес, али и одлучност да се мора наставити даље - никако стати. Гробара опет нигде! Што су они јачи, Србији је све горе и горе. Надам се да нећу полудети од теорије завере, али не знам предуго ово траје! Ипак свака низбрдица има крај. па доћи ће и овој. Ајмо, ајде сви у напад!
Дај Боже, времена, наде и стрпљења! Сад ми је Бог још једина нада  Smile
Срце на терен ...
Намерно сам данас био на једно 4,5 места на трибини по мало, и свуда иста прича. Рецимо да 70 посто трибине блеји, жваће жваке, грицка семенке, прича међу собом, коментарише утакмицу. Свака част људима који су оставили глас на стадиону, али за мене, навијача који има скроман стаж од 13 година доласка на Север срамота је да после било које утакмице, да не спомињем дерби, дођем кући а да нисам промукао. Да ли се ти људи икада запитају која је сврха њиховог доласка на трибину? Јеботе, ако је то врхунац навијачког понашања, онда им је најбоље да остану кући. Помоћиће Звезди исто као да су на стадиону.

Можда је проблем што људи више не осећају Звезду, нема те љубави према клубу, према грбу, према дресу, долази се због трибине и због фазона. Долази се да би се испрозивали гробари, а не навијало за Звезду.

Очигледно нам је менталитет такав да људи када мисле да су у нечему добри, и не труде се да буду бољи, него мисле да је то врхунац који постоји. Али грдно се варају. Ово данас је било за сваку осуду, по мени срамота какве нема. Гробари долазе преполовљени, значи само је требало да пустимо глас и да их упропастимо. Верујте да би и играчи то осетили и било би другачије и на терену.

После свега што нам је мобилизација донела, подигла масовност и дала једну тежину наше навијачке приче, онако из срца, волео бих да барем на неколико утакмица нестане и да за своју душу доживим поново 300 људи на Северу који навијају боље него цела трибина данас!

Примамо други гол и људи бре одлазе са трибине, алооо, јел потребно уопште коментарисати ово??!!?? :o

И Делије, престаните више да причате овде о управи. Боље да видимо између себе зашто смо овако лоше навијали, да се погледамо у очи и размислимо заслужујемо ли да долазимо на овакву трибину! Јебеш њих, они оду и дођу, али ми смо увек ту, и зарад Звезде, битно је да будемо што бољи!
(11-26-2011, 09:32 PM)Мотка link Wrote:Шта ће шамари,и онако се тучемо међусобно скоро сваку утакмицу.
Ту си потпуно у праву и то баш иритира. Треба да се поради на неком дружењу и упознавању(неки турнири, не знам ни ја) да се не би међу нама рађала зла крв. Јесте да је то пуно људи, али све је изводљиво. Нормално да неке ни то неће спречити да направе ршум, јер долазе пијани, надрогирани или су једноставно индијанци. Гледам данас иде лик и качи све редом, а иза њега 20 другара, а да је сам био би мањи од маковог зрна. А на крају, ако си мангуп иди бре у противничке таборе па се тамо јуначи кућо. То је тај клиначки менталитет. Али има ко ће тиме да се бави.
Зајеб*те те бојкоте ! Треба да сада запнемо још јаче и то баш из ината (или да КАРТАМО ШАХА као некада)! Да покажемо свима шта смо радили све ове године...Ко што рече Мачак, ја знам где ћу бити, а остали нека се запитају да ли су ДОСЛЕДНИ, УПОРНИ и ВЕРНИ !
Твоје име је на облацима, на врху трона !
(11-26-2011, 10:30 PM)КАЛНА link Wrote:Можда је проблем што људи више не осећају Звезду, нема те љубави према клубу, према грбу, према дресу, долази се због трибине и због фазона. Долази се да би се испрозивали гробари, а не навијало за Звезду.
Сувишно ти је ово "можда" на почетку реченице.

Ја за разлику од Калне нисам 13 година на северу, али...
Звезда- Партизан пре пар година и 4:2 за њих, на тој утакмици могли су да нам дају још толико. При резултату од 4:1, након краћег предавања са шипке како је Маракана наша кућа и без обзира на терен ми на трибини морамо да будемо газде те куће, трибина до краја утакмице грми, све се тресе. Навијали смо као да водимо 10:0, а не као да трпимо највећи пораз у последњих не знам колико година.
Тога вечерас није било. Тај пркос, понос нису испливали кад је било потребно.
(11-26-2011, 10:30 PM)КАЛНА link Wrote:... После свега што нам је мобилизација донела, подигла масовност и дала једну тежину наше навијачке приче, онако из срца, волео бих да барем на неколико утакмица нестане и да за своју душу доживим поново 300 људи на Северу који навијају боље него цела трибина данас!...

Мобилизација је дала јако добре резултате и штета би било да бројност почне падати. Баш супротно, теба и даље подржавати долазак и на "мање" утакмице. Обеликс је указао на једну занимљиву ствар, а тиче се мелодичних песама. У одређеним тренуцима обично - али складно и гласно скандирање даје боље ефекте.Више песама је прикладније за "мање важне" утакмице или са мање атрактивним противницима. Наравно ништа није савршено, али смо показали онима преко ко је ко у навијачком свету.
Срце на терен ...
Читам сад оба форума и мислим да се отишло у погрешном правцу. Не треба нама бојкот, Север је добар и није данас Север изгубио па да треба нешто да се мења, па ни тај Лукић није данас изгубио, изгубили су играчи доле на терену, манекени, све то треба у ку*ац отерати!
Мало треба стати сад, још 2 кола, изгурати то и онда - Калуђеровићу јел хоћеш да трчиш, нећеш, а?! МАРШ из клуба! Ово јесте мало детињасто објашњено али једини кривци су играчи  >Sad , а не стручни штаб, тренер или Лукић.

Бакљада одлична  Wink
[Image: dnytqv.gif]
(11-26-2011, 10:11 PM)АскеКосово link Wrote:треба сад да се бане лепо бојкот на фудбалске текме!!!(управа напоље) само да се иде на остале спортове,ево сутра ВАТЕРПОЛО НА ТАШУ!!! Ајмо сви који смо у могућности да дођемо стаје 2000 људи.... 200дин карта..... :-\
Ти ћеш да причаш нама о бојкоту,ДОСТА нам је бојкота а оволико смо се трудили око МОБИЛИЗАЦИЈЕ.Гледао сам текме са СВЕ 200 нас на СЕВЕРУ и опет није био бојкот.Управа напоље и идемо даље.И ово је тема о ДЕРБИЈУ а не о Ф.К.Ил си ДЕЛИЈА и пратиш и бодриш сваку ил си курац од навијача.
[Image: delije03.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: