11-05-2011, 10:16 PM
Црвена Звезда-Офк Београд
|
11-05-2011, 10:33 PM
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal...lije07.jpg
Браво, слика која најбоље приказује оно што се хтело постићи кореографијом. И колико су нетипичне боје за север, да нисам био на утакмици рекао бих да се неко играо са фотошопом и да је на горњем делу слике урађен ефекат десатурејт. ![]() Што се тиче запаљених новина, нажалост ниједна слика не приказује колико је то моћно изгледало са трибине кад се баци поглед лево или десно, да смо имали фотографа са бочне стране севера то би био пун погодак, зато у снимке, посебно кафеове које чекам са нестрпљењем полажем велике наде. ![]()
11-05-2011, 11:17 PM
Ово са новинама стварно добро изгледа на слици. И сама идеја да се то уради по угледу на прославу прве титуле је добра. Али у пракси ми смо имали 10-15 минута празног хода, односно ненавијања јер смо се бавили гашењем "мини-пожара". Чак су и ватрогасци имали свој шоу. Од комарца смо направили магарца. Пробали смо и то, чак све није ни лоше испало, али ово више не треба покушавати. Бар по мом мишљењу.
Генерално смо имали одлично издање, али ствар која ме је много сморила је то што људи који су били на ободима трибине (конкретно према истоку) морају да се моле и убеђују цело полувреме да приђу ка средини да би се направила компактна целина приликом подизања кореографије. Јбт људи направе шеталицу, одштампају картоне, залепе их за седиште, на улазу ти дају летак у ком је објашњено шта и како треба, и неко себи даје за право да се на све то пренемаже, а дошао је на север. > ![]()
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
11-05-2011, 11:51 PM
Врло добро издање,корео ОДЛИЧАН,новине врхунске ал се неко прави паметан и баца упаљене исте и не остаља их на бетон него на столице и онда не може ни да их гасимо а кад сипаш воду као да си их полио бензином :-\.Смрдим на дим ко да сам пекао роштиљ цео дан
![]() ![]()
11-05-2011, 11:57 PM
Нећу да серем, али ме нека бојазан хвата од евентуалне казне због ,,мини пожара,, ...мислим иде текма кући са гробљем и сланинарима...
Слобода мога народа тако далеко је,али не губим наду док год се истина провлачи кроз редове...
11-06-2011, 11:43 AM
(11-02-2011, 11:30 PM)фрактура link Wrote: Интервју са легендом клуба Срђаном Мркушићем (12. упис на теми) Од многих занимљивих ствари, ова је најзанимљивија : Quote:Што се још тиче предратних клубова, БСК је био популарнији у односу на највећег ривала. Ми смо тада били плави, они црвени. Увек се играла пријатељска утакмица на Васкрс, то је била традиција, и тада смо се на почетку утакмице куцали јајима. Ми плавим они црвеним... Кад већ пратимо традицију, онда би ваљало испратити и ову око Васкрса а не да бојкотујемо рођени клуб због рођене вере. ![]()
11-06-2011, 11:54 AM
(This post was last modified: 11-06-2011, 12:04 PM by Ujka Vanja.)
То није било доба комунизма...тада је било друго време и вероватно није било потребе за оваквим стварима!комунизам је уништио све у нама што је некада било,а самим тиме и променио људе да буду другачији(данашња омладина)!И отуда наша жеља да се одупремо томе,поготову што видимо колико међу омладином има оних који не поштују ништа!Некада утакмица...и данас...немају везе једно са другим!И зато се не могу поредити та два времена!Ми као група верујемо да је ово исправно,због ситуације у којој се налазимо,и тако смо се одлучили!Да су нормална времена не би требао да на сва звона звониш да треба ћирилицом да се пише,не би требао да вичеш да је Косово Србија,такође не би требао ни да објашњаваш неком малом малоумнику да не треба да убије никога због боје клуба!Много је све померено и ми сматрамо да је једна од битних ствари управо губитак вере код љљуди!И зато,заједно са свим групама Србије,желимо да заосталим комунистичким кадровима покажемо да је можда дошло време промена на боље,а и постоји искрена жеља код навијача вероватно да се неке ствари на боље промене!Другим речима...много је више исправних разлога зашто тај дан не треба бити на стадиону,него оних који заговарају другу страну!НА крају крајева...стављање Бога испред утакмице је свакако здрав начин размишљања!
То ограничено позивање на традицију нема везе са везом!Ова тема може да се пише на 10 страна...и зато је боље непочињати је!
11-06-2011, 12:01 PM
Велика је разлика између Великог Петка и Суботе, и самог Васкрса. Што се мене тиче, на Васкрс нека се игра фудбал, али субота никако.
![]()
11-06-2011, 12:06 PM
(This post was last modified: 11-06-2011, 12:08 PM by Ujka Vanja.)
Нема потребе ни један од тих дана користити за те ствари!Нема ту...што се тебе или мене тиче...ми смо одавно тражили мишљење цркве о томе,да видимо дал не грешимо негде..и добили смо одговор који потврђује наш став!Према томе...нема ту шта више да се прича!Једино ми можемо да на издржимо у тој борби,па да избришемо све оно што смо до сад урадили...тиме што ћемо отићи са 500 жандара у пратњи на вероватно најнезанимљивије гостовање у историји Делија!
11-06-2011, 12:51 PM
Утакмица је што се тиче навијачке стране била сасвим, сасвим солидна. Очигледно је да су момци међу нама уложили велики труд око кореографије, одлична идеја са окретањем картона и времепловом, навијање по мени баш добро. Нереално је очекивати не знам ја сада какво навијање када прекопута немаш никога или имаш овакву навијачку екипу. Моје је мишљење да људи немају мотива да навијају (што ја не разумем да ти уопште на Маракани треба већи мотив од тоа што игра Звезда), не знам како би другачије објаснио то да пола трибине не отвара уста, али опет ови који певају певали су срцем, онако баш мушки, па зато имам позитиван утисак.
Како год не знам шта би неко овде могао да замери, осим што сам видео у неколико наврата да људи мокре на графите на Северу и то је стварно ван памети. Можда у следећем информатору написати великим дебелим словима да се не уринира по лику човека који је за живота толико задужио ову трибину... |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)