Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00
(10-27-2011, 06:06 PM)Ujka Vanja link Wrote:Нама је велики проценат трибине то годиште...

То си у праву, али полако, постаће и они зрелији људи, па ће стварно себе моћи да назову навијачима...  али на овај начин како мали ради ''Ти прво растерај багру која долази на север да би седела'' неће далеко догурати,, поготову што има 10 поста а већ је стигао и да критикује и да вређа људе који су много дуго како овде тако и на трибини.
Reply
Сумма Суммарум: Велика већина људи на форуму НЕ зна ко су људи који стоје иза разних никова а који овде релативно редовно пишу. Верујем да није било никакве лоше намере али неки се овде понашају као да су измислили овај форум па на тај начин и постављају уписе.
Бирање речи, мало више читања и размишљања пре него што поставите упис, РЕСПЕКТ према људима са трибине и форума би свима добро дошао нарочито што са тим људима делите трибину сваке недеље.
На крају крајева, како очекујете да изградите респект од било кога када ни сами никога не цените....
Reply
КОга бре да поштујем?"Навијача" који  се жали на вођу????За њега да имам толеранцију?
Са тавкима не желим да делим трибину,јер то није идеја севера!Са таквима позоришне сале можда би делио,али трибину...тешко!
Reply
Нико није скапирао оно што сам ја писао, али ок и ја сам се погрешно изразио.
Нити сам дошао да се препирем које бољи ''вођа'', нити да сазнам ко стоји иза никова...Никога нисам хтео да увредим, мало сам оштрије одговорио Ујки, али јбг жута минута и жута карта...Погрешио сам што сам уопште и покушаво да изложим нешто... Прихватам критике,ко што неко рече на грешкама се учи. A можда и даље има времена да се определим за позориште или да почнем само да читам, а да ништа не пишем. Поздрав
Твоје име је на облацима, на врху трона !
Reply
(10-27-2011, 11:33 PM)Делија Момак link Wrote:Нико није скапирао оно што сам ја писао,
Пре ће бити да су те сви скапирали,а да си ти после скапирао шта си лупио!Немој да се оглашаваш више на овој теми...довољно си је "унапредио".
МАЊЕ ПИШИ ВИШЕ ЧИТАЈ!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)