Delije
Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 (/showthread.php?tid=1722)

Pages: 1 2 3

Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - Pijanac - 10-23-2011

У оквиру осмине финала Купа Србије, Црвена звезда већ у уторак игра на нашем стадиону утакмицу са зрењанинским Банатом. Иако је радни дан, термин је више него погодан за све људе да дођу и да нас не мањка ни један човек у односу на бројност на коју смо навикли. Продаја карата почиње од сутра:

http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-za-banat-4886-c1-content.htm

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - Делиград - 10-25-2011

Бројност солидна обзиром на радни дан - навијање добро. Иако током целог меча није било врхунски, мислим да смо на крају ми донели победу и пролаз даље јер смо запели кад је највише требало - у задњих 20-ак минута. Лоша ствар је, као и на претходној утакмици против Новог Пазара да много зависимо од тога ко води навијање. Да не улазим у ситна цревца, јер ситуација није иста, али суштина јесте.

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, утора&#1082 - Делија Момак - 10-25-2011

Треба прихватити дечка и дати му шансу, али он као да нас одбија неким речима...Kao да га 50% трибине бојкотује...  :-\ Видела се велика промена када је предао микрофон старој гарди...И да, на почетку смо испуцали цео наш арсенал најбољих песама, да би смо на крају скоро све поновили...Мислим да је млад и да има времена за њега.За пар дина може, али тренутно није то наш ниво, треба нам неко искуснији.

Одг: Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак - фкцз - 10-25-2011

дечко, ти већ други пут спомињеш овде како си повређен и увређен излагањем човека са шипке... ти бре као да си растао у цвећу цео живот где су те мазили и пазили. е па доста је било тога, да се толерише ћутање на навијачкој трибини, да се преко тога олако прелази, да се хвале млака издања... и треба да се најгрђим речима називају они који су ту. онај ко се увреди, значи да се пронашао. сигурно се неће пронаћи онај који је изашао са стадиона исцрпљен од скакања и промукао од певања.

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - Ujka Vanja - 10-26-2011

То је тај недолечени "Српски комплекс"...где и ако не треба да се пронађеш...ти се пронађеш...
Када већ причамо о том човеку...он има пун кредибилитет да подвикне и да буде "беобразан"!То што га не знају широке народне масе,не значи да није заслужио да може да каже и по коју...када људи блену ко теле у шарена врата!А јуче ни један једини пут није имао такав говор и стварно не знам шта је теби сметало!?

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - rukometas_bg - 10-26-2011

(10-25-2011, 09:27 PM)Делија Момак link Wrote:Мислим да је млад и да има времена за њега.За пар дина може, али тренутно није то наш ниво, треба нам неко искуснији.
Мирослав Илић или Цуне Гојковић?
Јел се на трибину долази да би се гледао перформанс оног на шипци или да се навија за вољени клуб? Свако од нас ако жели да навија радиће то исто кад навијање води Пера или Жика, кад је на трибини 50 или 50 000 људи.
Вођа је ту само да покрене песму и коригује у тренутку ако се створи двоглас, пошто наравно не знамо да слушамо бубањ.
Нажалост код нас вођа мора да подвикне и "ајмо гласније", "скачите", уместо да навијачи то раде спонтано, да препознају тренутак кад ће да загрме још јаче, кад ће цела трибина спонтано да крене да скаче...

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - Red Star Forever - 10-26-2011

И Мирослав и Цуне... Обојица ЦИГАНИ  ;D

Шалу на страну, али лепо речено... Да ли стварно наше издање зависи од тога ко је на шипци? Не верујем у то... Наравно да има појединаца на које и то може да утиче, али верујем да чине максимум 5% Севера... Сви остали, што рече неко на д.нету пре пар дана ко да су под утицајем хране, неких прашкова или шта ти ја знам чега све чиме нам трују атмосферу и све око нас... Сви килави, безвољни, тек на моменте пруже оно што је нормално и на шта смо навикли... Можда нам је и превише потрајало ово топло време, па никако да се навикнемо на хладноћу, видим синоћ гомила људи кија, кашље, слабо обучени а напољу дува тајфун Wink

Него, да не теоретишемо превише... Јасно је ко дан, да ако си дошао на Север, на свакој утакмици имаш само један "задатак"... А то је да оставиш грло на стадиону и да са максималном енергијом испратиш сваку песму, скакањем, длановима, учествовањем у кореографији, чиме год то трибина "захтева" од тебе...

Синоћ је било, па рецимо просечно... Никако лоше, али знамо да умемо много боље! Пре свега, посета нешто слабија у односу на оно што смо навикли у поседњих годину дана... Ипак, узевши у обзир све, није било лоше... Север, наравно као и увек предњачи...

Певачки, први део игре је био сасвим просечан... Смењивале су се песме подршке нашем клубу, али без резултата на терену... Пао је и понеки звиждук, али испраћени су песмом у свлачионицу у нади да ће им то бити добар подстрек да се тргну у наставку...

Други део игре доста боље издање, посебно након искључења нашег голмана... Тих 15-20 минута је грмело онако како јеморало све време... И могу да причају "они" шта хоће, пенал је био чист ко суза, и све акције у том периоду, и сви напади, па и сам пенал су малтене издејствовани хуком са Северне трибине! На крају, играчима је стављено до знања да не могу више овакав приступ да имају и да је минимум што се од њих тражи "срце на терену"... А у том случају, подршка ће бити још већа и већа!

Остаје нам да се добро припремимо за једну од најважнијих утакмица у полусезони... У Ужицу нас очекује трећепласирана екипа, домаћа публика жељна великих утакмица, а наше је да се појавимо у што већем броју и максималном подршком доведемо тим до победе!

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, утора&#1082 - Делија Момак - 10-26-2011

Е момци, мени то што се он ''дере'' ништа не смета! Ја сам први који кући оде, са боловима у глави,грлу,ногама...Али осврнем се око себе сви нешто негодују...Пола мојих другова је јуче отишло кући када су видели, да је споменути дечко на шипци...Не видим разлог одласка кући, јер нисмо ту због њега него због ЗВЕЗДЕ и СЕВЕРА, ал' хајде...И да подвикне и да буде ''безобразан'', али неко ко има дуг стаж, а не стао си пар пута, пола њих те не зна, а ти са речима''Ало бре'', ''Је л' јасно,бре?''...И нормално да ће пола њих да негодује...А речи ''Ајмо Делије'' , ''гласније'' су стандардне речи...
Зато сам ја горе рекао, да има још времена за њега, јер пола трибине, треба да га прихвати...Ко што рече Рсф сви смо различити, пола њих су под утицајем прашкова, алкохола и не можеш онда да мислиш да сви гледају на нешто истим очима...Ја не познајем дечка и нећу да судим о њему, а такође и да га знам...
Уз звезду буди, и кад'губи !

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - фкцз - 10-26-2011

јебем ти такве другаре... прави ултра менталитет...

Одг: Црвена звезда - Банат, Куп Србије, уторак, 18:00 - Делиград - 10-26-2011

Е стварно смо људи  >Sad
Па није тај дечко, да га не именујем сад, пао са Марса на шипку односно мостић да води навијање. Он се за то изборио својим заслугама и радом за групу и трибину. Памтим ја добро кад је садашња гарнитура почињала да води навијање. Сменило се ту пар људи док се ситуација није искристалисала. Тако ће бити и сад. Али то не даје ником за право да интензитет свог навијања за Звезду везује за личност на шипци.