Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Полуфинале купа, инвазија на армијски пашњак
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Само један детаљ, тренутак кад је пао први гол. Код нас ни на делић секунде није настао онај чувени мук који прати такву ситуацију, већ је песма која је ишла само појачана. Тако да их од наше песме нисам чуо како славе гол, већ је личило на ''има слике, нема тона''. Не сећам се да је икад тако било.
Reply
(03-16-2011, 09:10 PM)Parazit link Wrote: Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...zan_CZ_kup

Алал вера. Уметност.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
(03-17-2011, 06:35 AM)Пијанац link Wrote: Само један детаљ, тренутак кад је пао први гол. Код нас ни на делић секунде није настао онај чувени мук који прати такву ситуацију, већ је песма која је ишла само појачана. Тако да их од наше песме нисам чуо како славе гол, већ је личило на ''има слике, нема тона''. Не сећам се да је икад тако било.

То све документује овај видео запис што сам поставио. Навијање из другог полувремена очекује се у вечерњим часовима.
Reply
Ево, охладила се глава па да прокоментаришем. Олд скул кореографија, како је почела мислио сам да ће бити гора од оне њихове ПФГ, али на крају све је испало ок. Што се тиче даљег тока, загрмели смо од самог почетка како треба. Оно што долази до изражаја је песма Але але але ооо коју у последње време све правилније певамо, тачније, пева се у једном гласу без кашњења или журбе и стварања двогласја. Запевали смо је онако брутално добро, без пада код гола, а после истог још јаче. Можда смо превише времена посветили багри преко пута и Јуди, али шта да се ради, све се да исправити. Генерално, моје субјективно мишљење је да смо имали добар дан што се тиче навијања и не разумем све оне који тврде супротно.

Једна ствар, оно што се дешава је да део трибине пева једно, а други сасвим другу песму. Ако желимо навијање из копа, треба да се зна ко то ради, ко покреће све то. С друге стране, довољно је обратити пажњу на људе са шипке и покушати са усана читати шта се пева и укључити се без кашњења. Не можете да кажете да је тешко јер ако знате песме и ритам бубња поглед у шипку је сасвим довољан да се ухвати прикључак.

Звиждуци на крају, по мом мишљењу, заслужено! Морају да знају, да нисмо ми имуни на поразе од ових и да имамо и ми границу.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Kao што рече "колега" Мобилисан, после једног дана се размишља много трезвеније... У првом моменту је изгледало и овако и онако, многи су били спремни да се исеру по свему што је урађено и да "награде" јучерашње издање непрелазном оценом... А било је толико садржајно да је срамота и помислити да је било толико лоше...

Сам дерби, атмосфера, све је личило на нека давна времена, радови на Газели, киша, све је то створило тотални хаос и гужву, која нас је понављам вратила у нека прошла времена када је њихов стадион примао и до 40-50 хиљада, и када је сама та маса људи изазивала колапс у сваком смислу... Многи су послушали апел и ушли на трибине доста раније, али пуно радног света је кнапирало долазак и улазили су у сату пред почетак утакмице... Покушај организовања лаганог уласка од стране жандармерије, као и увек, умало није створио хаос...

На самом стадиону, Север попуњен, а на Истоку и Западу солидан број наших људи, па рецимо да су снаге биле изједначене... После пар лоших игара у дербијима, и последњег незадовољавајућег  издања на јенеа, очекивало се много...

Почињемо са кореографијом, црвени најлони развучени по ширини, од истока ка западу, а између њих хиљаде белих балона, наравно све то прати Пуне трибине... Наравно, не би то било то, да није све испраћено и по неком бакљом и димом... Смењују се стандардне песме у првом полувремену, у којем смо и поред рано примљеног гола доминирали у односу на противничку трибину, која је овог пута већину својих парола посветила неправедно осуђеним друговима са трибине... И наша ограда је била "украшена" паролом/транспарентом "Борба за правду - Правда за Уроша"...

Део првог полувремена пааролама је посвећен и оном голману... "88... на курцу те носам", и једна још ефикаснија, цитат из филма Бој на Косову: "Нисам ја више Богоје, ја сам Мустафа... и више не идем у цркву, него у џамију... Vladimir Stojkovic"... Наравно, почашћен је и са пичко циганска, након чега смо запевали сви ко један И да ми понуде милионе билионе...

Други део игре почињемо бакљадом, црвене бакље и стробови су биле добар покушај да играчимо покажемо светло на крају тамног тунела у коме су се налазили... Нажалост, опет рано примљен гол, овог пута као да је покосио већи део трибине и навијање није више било ни близу ономе из првог полувремена.... Из овог дела игре вреди споменути одлично певање Кад тешко је, уз већ добро увежбано чучање и тихо певање, па након тога скакање и грмљавину коју производи хиљаде и хиљаде грла... Неколико пута смо упитали супругу од онога: Чије дете носиш Бојана? И понављано је то више пута... А на крају је стигао и одговор: Наше дете носиш Бојана... Подигнута је и парола: "Натопљена крвљу, земљо моја витешког оружја и тешког боја, преддати те никад неће деца твоја!" Наравно, испратили смо је уз Ој Косово Косово, и након тога скандирањем Косово је срце Србије! За крај, што се тиче парола, избачена је и: "Ти си ми рек'о да сам фашиста, разбојник и анархиста, за Србију бих дао и живот свој, зато послушај сад предлог мој..." А предлог је отпеван: Спаси Србију и... У једном тренутку и југ је прихватио и на тренутак отпевао са нама, али доста слабо...

На крају, иако су играчи испраћени звиждуцима (не толико због лоше игре, колико због тога што не смемо више да губимо дерби утакмице), поручено им је да чекамо трофеј: ХОЋЕМО ТИТУЛУ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Почетак другог полувремена
Reply

Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)